Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Mikä henkinen informaatio on sinulle

Meitä henkisen kasvun polun kulkijoita pommitetaan hyvin monenlaisella materiaalilla. Tarjolla on monen taajuuksista valo/pelkopohjaista informaatiota. Sitä usein kysyy itseltään, että mikä tässä informaation aikakaudessa on minulle sopivaa infoa ja mikä ei. Mistä sen tietää, missä materiaalissa on totuuden resonaatio ja missä ei?

Tää ei oo sun eka rodeo ihmiskokemuksessa ja näitä samoja asioita on mietitty kautta inkarnaatioiden. Ollaan oltu eri elämissä mukana erilaisissa henkisissä ryhmissä ja etsitty omaa polkua. Haettu totuutta itsemme ulkopuolelta ja viimein tietoisuuden tason noustessa, alettu etsimään vastauksia sisältämme.

Sillä lopulta ei ole olemassa mitään ulkopuolista totuutta, jonka voisit ottaa omaksesi kestävällä tavalla. Kun hoemme ja laulamme muiden lauluja, se on mielen tasoista linjautumista. Mielen tasolta ei kuitenkaan löydy totuutta, vaan sieltä löytyy uskomuksia. Totuus löytyy sydämestä ja se on löydettävissä vain sisältä käsin.

TIETOISUUDEN KEHITYS

Elämästä toiseen tietoisuus on se, joka menee uusiin kohtiin. Ei mieli. Mieli palvelee meitä erillisyyskokemuksen saamisessa, jotta voimme tehdä matkaa erillisyydestä ykseyteen sisällämme. Tietoisuuden valo on se, joka ohjaa meitä jatkuvasti, se on korkein minäsi ja ohjauksesi. Tietoisin ja korkeavärähteisin osa itseäsi.   

Tietoisuus kommunikoi kanssamme hyvin yksinkertaisella tavalla. Meihin kaikkiin on rakennettu universumin navigointijärjestelmä, joka toimii tunteilla. Kun jokin asia tuntuu hyvältä, saat vihreää valoa tietoisuudeltasi. Kun jokin asia tuntuu pahalta, korkein minäsi morsettaa, ettei tämä info tai polku ole sinulle. Joten lopulta hirvittävän yksinkertaista, mutta käytännössä yllättävän haastavaa. Miksi?

MASKULIININEN AJANJAKSO

Informaation aikakausi mitä elämme, on samalla maskuliinisuuden aikakausi. Olemme tunnetussa ihmishistoriassa kuljettaneet itsemme maatalous yhteiskunnasta teollistumiseen ja sittemmin informaation aikakauteen. Maskuliininen pärjääminen, suorittaminen ja informaatiolla pullistelu ovat päivän sanoja. On maailmanlaajuinen netti ja ihailtavaa suorittaa elämää peräsuoli pitkällä.

Kun maskuliinienergia on voimissaan, feminiininen intuitiivisuus ja tunteminen ovat alisteisina. Tämä ei liity mitenkään sukupuoliin, vaan tämän ajan naisten ongelmana on yhtä lailla liika maskuliinisuus. Tämä aiheuttaa sen, että emme ole yhteydessä tunteisiimme. Ilman tuntemista, ei voi saada ohjausta tietoisuudelta. Ja koska korkein minä ohjaa tunteilla, emme kykene sitä vastaanottamaan.

Joten ennen kuin voit tietää mikä materiaali on sulle totta ja mikä resonoi, tulisi ryhtyä jälleen opettelemaan tuntemista. Antaa itsensä tuntea, niin alhoja kuin haippeja. Tuntea miltä jokin materiaali tuntuu, mitä kulutat henkisyyteen liittyen. Miltä tämä info tuntuu? Onko siinä totuuden resonaatio itsellesi?

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja   

Kerro meistä kaverille