Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Mikä ihmeen värähtelytaso?

Värähtelytaso luo todellisuutta. Siksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota. Nyt.

Mutta miten voi nostaa oma värähtelytasoaan? Tässä kirjoituksessa kerrotaan muutama hyväksi havaittu ja koettu keino oman värähtelytason ylläpitämiseen ja sen nostamiseen.

Tämänhetkinen elämäntilanteesi on peilisi. Kuinka paljon pankkitilillä on rahaa? Kuinka paljon ihmissuhteissa on draamaa? Näyttääkö elämäsi sellaiselta, kuin minkälaisen haluaisit sen olevan?

Yksi hyvä tapa alkaa nostaa omaa värähtelytasoaan ja sitä kautta parantaa omaa elämänlaatua on ehdottomasti kiitollisuus. Kiitos, kiitos, kiitos.

Toinen hyvä tapa on pyytää apua enkeleiltä. Enkelit ovat korkeita valon olentoja, jotka auttavat meitä ihmisiä pyynnöstä. Yksin ei tarvitse tehdä aivan kaikkea. Mutta silloin, kun ovi aukeaa, siitä saa kulkea.

Toiminnan askeleet ovat ratkaisevan tärkeitä

Itse asiassa ne ovat kaikista tärkeimpiä. Joskus toivomme asioita, joihin emme oikeasti ole valmiita tai jotka eivät kumpua sielumme syvyyksistä. Vastaanottaminen voi olla vaikeaa etenkin silloin, kun on otettava se ensimmäinen askel. Omannäköinen elämä pelottaa meitä tahtomattamme.

Joskus muutoksenpelko on suurempi kuin tarve muuttua, mutta elämässämme tulee myös aikoja, jolloin meidän on pakko herätä ja tehdä muutos. Näin ei voi enää jatkua. Hetkeäkään. Tänään se tapahtuu.

Värähtelytaso on muutettavissa. Se merkitsee pitkällä aikavälillä sitä, että elämän eri osa-alueet taloudesta terveyteen ja työstä rakkauteen alkavat peilata sitä, kuka sinä todella olet. Liian usein elämme jotain roolia, joka näyttää hyvältä ulospäin mutta tuntuu pahalta sisäänpäin.

Yksi suurimmista manifestoinnin esteistä on itseluottamuksen puute. Siitä seuraa usein toisten syyttelyä. Uhrimoodiin meneminen, kun raha-asiat eivät järjestykään. Sitä näkee itsessä jotain vikaa, ellei sitten pysty ulkoistamaan oman onnen esteitä. Tekosyitä riittää.

Itsesabotointi on este manifestoinnissa mutta myös värähtelytason nostossa. Kenen ääntä sinä kuuntelet? Olemme mestareita etsimään ja löytämään tekosyitä, esteitä ja syyttävien sormien kohteita: ihmisiä tai tilanteita.

Omassa voimassa on aina hyvä olla

Kyse on myös omassa voimassa elämisestä. Siitä, että valitse itse itsensä. Ei anna toisten ihmisten ohjailla omaa ainutlaatuista elämää. On helpompaa elää raamien mukaan, mutta se ei välttämättä tuo onnea ja iloa sekä runsautta. Runsaus on muutakin kuin rahaa. Se on täyttymyksen tunnetta, oma elämäntapa.

Muutos ei tapahdu yhdessä yössä, mutta vähitellen kaikki alkaa muuttua, kun kiinnität huomiota siihen, mistä impulsseista toimit. Mikä on värähtelytasosi? Mikä on värähtelytaajuutesi? Voit kirjata elämäsi asioita ja tilanteita ylös, jotta saat selville sen, missä mennään.

Voit myös alkaa kirjata asioita, joita haluaisit elämässäsi saavuttaa. Missä haluaisit olla vuoden päästä elämässäsi, jos rajoitteita ei olisi? Jos (melkein) mikä tahansa olisi mahdollista.

Sen jälkeen voit viikkotasolla seurata, kuinka oman voimasi kasvaessa ja värähtelytasosi noustessa alat saada elämääsi enemmän tilaa. Se merkitsee uusia mahdollisuuksia. Se merkitsee myös uusia ihmisiä. Stressi ja ahdistus saattavat alkaa vähentyä sitä kautta, kun keskittyy siihen, mikä on hyvin ja mistä voi olla kiitollinen. Yli-ihminen ei tarvitse olla.

Ainut, mitä sinun “pitää” tehdä, on päästää irti siitä, mikä ei enää palvele. Onnellisuuden esteet ovat usein omia luomuksiamme. Entä jos luomme tästä eteenpäin toisenlaisen todellisuuden? Alavärähteinen tila ei tee hyvää, vaan luo lisää ongelmia elämään. Tekopyhä ei tarvitse olla, mutta kiitollisuuteen kannattaa nyt investoida. Luovuttamatta omaa voimaansa pois muille. Mistä sinulle tulee hyvä fiilis? — Saga Malmi

Tietoisuus on avain muutokseen. Kun ymmärtää, minkä täytyy muuttua nyt, jotta olisi onnellinen omassa elämässä. Se, kenen mielipiteitä kuuntelee, on oleellista. Lopulta olemme itse oman elämämme parhaita asiantuntijoita. Kuva: Victoria Borodinova

Summary