Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Miksei lupaukset pidä

Oletko tehnyt uudenvuoden lupauksia ja kenties ollut jo ainakin lähellä lipsumista? Me ihmiset ollaan hassuja. Halutaan muutosta, mutta ei aina olla valmiita tekemään duunia, mitä muutos vaatii. Tämä aika vuodesta on suosituin piikki niin terveellisessä syömisessä, kuin myös kuntosalilla käymisen aloittamisessa.

Henkisen polun kulkijana me kamppaillaan ihan yhtä lailla ihmisyyteen liittyvien haasteiden kanssa, kuin kuka tahansa vielä laput silmillä kulkeva. Ihmisyyden haasteet on kaikkien selätettävä, sillä niitä me ollaan tultu tänne harjoittelemaan. Onni on se, että henkisen polun kulkijana sun on mahdollista saada muutakin tukea muutokselle, kuin vain egopohjainen tahtominen.

TUTKAILE SYVEMMIN TAHTOTILOJASI

Kun mietit asioita, joita haluat omassa elämässä muuttaa, niin mietintään on hyvä ottaa mukaan myös energeettinen linjautuminen. Pystytkö linjautumaan haluamaasi tahtotilaan vai onko se vain mieletasoinen kotkotus. Voit haluta olla laihempi tai rikkaampi, mutta lopulta kumpikaan ei pääse tapahtumaan ilman energeettistä linjautumista.

Nimittäin kaikki on energiaa ja myös alitajuiset ajatukset vaikuttavat omaan luomiseen. Voit kuvitella olevasi iso radiomasto, joka lähettää itsestään signaalia koko ajan. Kun tietoinen mieli haluaa tiukkaa persettä, niin alitajuinen mieli voi olla sitä mieltä, ettet ansaitse näyttää haluamaltasi. Mieli haluaa, mutta linjaus ei ole kunnossa.

Sen sijaan, että pyrkii lupaamaan asioita ja tekee jotain hetken aikaa, niin suosittelen tutkailemaan haluttuja muutoksia syvemmin. Mikä tekee tästä minulle tärkeää? Olenko aidosti valmis sitoutumaan? Sillä joudut matkan varrella muistuttamaan itseäsi monta kertaa siitä, miksi teet sitä mitä teet. Jos se ei ole kristallinkirkasta mikä on todellinen motiivisi, lupaukset rikkoutuvat.

LINJAUDU ENERGEETTISESTI

No miten energeettinen linjautuminen onnistuu? Sanotaan, että haluat aloittaa uuden ruokavalion, joka tukee hyvinvointiasi. Sen sijaan, että kiellät itseltäsi herkut, olisi fiksua tarkastella miksi haluan syödä terveellisemmin. Sieltä alkaa nousemaan erilaisia ajatuksia. Kenties haluat pudottaa painoa tai voida paremmin. Ehkä olet vain lukenut sokerin haitoista, muttet usko niihin.

Kun tutkailet syvemmin omia uskomuksiasi ja mikä on itselle tärkeää, löydät taustalla oikeasti vaikuttavat motiivit. Jos ainoa motiivi terveellisempään syömiseen olisi vaikkapa parempi ulkonäkö, niin moni ei sen perusteella jaksa nähdä hulluna vaivaa ja tehdä vaadittavaa duunia.

Vaan omien syiden tulee löytyä syvemmältä. Niiden ei tarvitse olla loogisia kellekään muille kuin itsellesi. Kun tiedostat paremmin motiivisi, on muutokseen helppo linjautua. Toteuttaminen vaatii linjautumista jokainen kerta, kun laitat jotain suuhusi. Ja silloin voit muistuttaa itseäsi lupauksestasi ja siitä mikä tekee siitä sulle tosi tärkeää.

Iloa uuden vuoden tuomiin muutoksiin,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Kerro meistä kaverille