Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Miksi kärsivällisyys kannattaa ja keskittyminen tuo tuloksia?

Kärsivällisyys. Tuo epätoivottu vieras. Menisi jo pois häiritsemästä. Kärsivällinen asennoituminen silti kannattaa, koska se liittyy pitkäjänteiseen työskentelyyn, henkiseen rauhaan ja hyväksymiseen. Toisella puolella on nöyryys, toisella puolella on ylpeys. Kärsivällisyys kulkee siinä välissä, kuin tunnustellen.

On viisautta tietää, että kaikella on aikansa ja elää sen tiedon kanssa.

Kärsivällisyys on koetus

monelle ihmiselle siksi, että mieli haluaa tietää ja mennä asioiden edelle. Se haluaa olla tulevaisuudessa eli paikassa, jota ei ole, jos koskaan tulee olemaankaan. Mieli on malttamaton, kärsimätön. Mutta ei ole tarkoituksenmukaista saada heti kaikkea tai elää valmiissa maailmassa, vaikka sellaisessa monessa mielessä elämmekin.

Keskittyminen liittyy kärsivällisyyteen siten, että kun kärsivällisesti miettii sitä, mihin haluaa omassa elämässään keskittyä, niin pääsee joskus perille. Jos haahuilee omassa elämässään ilman suunnitelmaa tai aarrekarttaa, niin on eksyksissä. Aarrekartta tai tavoitelista voi auttaa askel askeleelta sinne, mikä on seuraava virstanpylväs.

Keskittyminen on sitä,

että pystyy sulkemaan ulkomaailman haittaavat tekijät pois mielestään. Se on myös sitä, että haluaa saavuttaa hämmästyttäviä tuloksia keskittymällä siihen, mikä on oikeasti tärkeää. Jos mennään raha tai maine edellä, niin melko varmasti mennään metsään.

Henkisyys ja kärsivällisyys liittyvät usein toisiinsa. Henkiseen kehitykseen pyrkivät huomaavat melko pian, ettei yksi viikonloppukurssi riittänyt mihinkään. Se korkeintaan käynnisti jonkin prosessin, jota henkiseksi kehitykseksi myös kutsutaan. Matka onkin vasta alkanut.

Kärsivällisyys kasvattaa

Henkisyys on henkeä kohti kulkemista. Joillekin henki on Henki, Jumala. Onpa kyse sitten persoonallista tai persoonatonta valoa kohti kulkemisesta (molemmissa on tarve kehittyä, kohota korkeammalle ja kehittyä itsessään), niin tarvitaan paljon kärsivällisyyttä. Tarvitaan myös kykyä keskittyä olennaiseen; siihen, mitä tai jota kohti on kulkemassa.

Mikä on sinulle tärkeää juuri nyt? Voit kirjoittaa ylös paperille, tavoitelistaasi tai aarrekarttaasi myös kuvia käyttäen, mikä on sinulle tärkeää. Mistä et luopuisi kirveelläkään? Ne ovat sinulle aidosti ja oikeasti tärkeitä asioita, joihin sinun kannattaa keskittyä, jatkossakin.

Kärsivällisyys on lahja

Kun ei pääse pelon tuolle puolen, niin turhautuu. Kärsivällisyys on myös kykyä sietää epäonnistumisen tunteita ja halua luovuttaa sekä turhautumista. Se on osa sietokykyä. Toisaalta on hyvä tiedostaa, mitä kannattaa ja mitä ei kannata sietää.

Kärsivällisyys auttaa meitä näkemään kokonaiskuvan ja palauttamaan mielemme siihen tavoitteeseen, jonka olemme antaneet itsellemme, sielustamme käsin. Voimme hienosäätää tavoitteitamme. Epäonnistumistahan ei ole, on vain tunne siitä, että joku jossain odotti enemmän ja joutui pettymään. Useimmiten pettyvä on ihminen itse, koska hän itse odottaa eniten itseltään, kasaa paineita itselleen.

“Eikä ainoastaan se, vaan meidän kerskauksenamme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, mutta kärsivällisyys koettelemuksen kestämistä, ja koettelemuksen kestäminen toivoa;” Kirje roomalaisille 5

Kirjasuositus ja jutun inspiraation lähde:

Onnistujan Pikku-Jättiläinen