Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Miksi odottaminen on turhaa

Jotkut venaa lottovoittoa, toiset uutta paremmalta tuntuvaa elämänvaihetta ja kolmas ilmaisia ämpäreitä. Mitä tahansa odotat, lopeta. Nimittäin pahin asia mitä voit itsellesi universumin vapaana agenttina tehdä, on odottaa yhtään mitään. Ja syy on puhtaasti energeettinen.

Moni luulee elämän asioiden olevan etukäteen käsikirjoitettuja, että ne tapahtuvat joka tapauksessa tietyllä tavalla. Karman energeettistä palautumista on kaikille luvassa yksittäisessä ihmiselämässä, niin hyvässä kuin pahassa. Mutta muuten me luodaan meidän elämää koko ajan. Tehdään valintoja ja saadaan sitä, millä energeettisellä taajuudella ollaan.

Mieli tykkää juoksuttaa itseään joko tulevassa tai menneessä. Sille suurta herkkua on pitää kiinni menneisyyden asioista, joista voi ammentaa hyvän syyn sille, miksi tuntee tässä hetkessä kuten tuntee. Mieli tykkää myös mässytellä tulevaisuudella, jossa se voi rakentaa unelmiensa fantasioita tai kuvitella pelosta käsin pahinta. Odottaminen on tulevaisuudessa mielen juoksuttamista ja oman todellisuuden luomista kertomalla mielelle, ettei asia etene.  

MITÄ ODOTTAMINEN ON

Odottaminen on tila, jossa me ollaan enemmän tai vähemmän pysähtyneessä tilassa. Nimittäin tämä universumi toimii luomisenergialla. Odottaminen on yksi tila, jota me luodaan. Odottaminen voi olla ikuista, sillä ihmismielen on mahdollista luoda odottamista helposti yhden inkarnaation verran. Se ei tunnu hyvältä, mutta se on ihan täysin mahdollista.

Odottaminen tuntuu pahalta, koska tietoisuus morsettaa sulle huonon tunteen avulla, että älä odota. Tee mitä tahansa muuta, kuin odota. Keskitä sun luomisenergia johonkin muuhun kuin odottamiseen, se sanoo. Odottaminen on paikallaan olemista myös energeettisesti. Silloin et käytä sulle huikeana lahjana annettua luomisvoimaa. Sitä mitä me kaikki ollaan tultu tänne ilmentämään. Sulla on mahdollisuus luoda mitä tahansa universumin vapaana agenttina, niin kannattaako luoda pysähtyneisyyttä?

LISÄÄ LUOTTAMUSTA

No mitä sitten voi tehdä, kun huomaa odottavansa ja olevansa odottamisen pysähtyneessä energiassa? Odottamisen sijaan suuntaa ajatukset luottamiseen. Ei uskomiseen tai hokemiseen, että asiat järjestyy. Vaan aidosti sisällä luottamuksen herättämiseen, että asiat etenevät juuri oikealla hetkellä. Vastaukset tulevat, kun niiden aika on.

Kun siirryt odottamisen energiasta luottamiseen, jatkat luomista. Luottamus luo tilan, jossa tiedät asioiden tapahtuvan joka tapauksessa omalle polulle parhaalla tavalla, vaikket niihin aktiivisesti kiinnittäisikään huomiota. Se on myös asioista irti päästämistä. Odottaessa olemme edelleen kiinni asiassa ja se luo vastustuksen energiaa asian ilmentymiselle.

Joten kun haluat aiemmin odottamiesi asioiden liikahtavan eteenpäin mahdollisimman nopeasti, päästät niistä irti ja luot sisäisen luottamuksen tilan. Luotat niin kauan, kunnes odottamasi asia liikahtaa. Luotat sydämessäsi, että tietoisuutesi tuo asian luoksesi juuri oikeaan aikaan. Ja sinä voit sillä välin keskittyä muiden iloa tuottavien asioiden luomiseen omaan todellisuuteen.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja