Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Miksi olemme täällä

Ootko miettinyt, miksi tulit tähän yksittäiseen ihmiselämään? Mikä sai sut palaamaan tälle planeetalle, joka on täynnä kauneutta, mutta samalla haasteita? Elämän tarkoitus on aihe, jota ihminen on pohtinut olemassaolostaan lähtien. Jokainen sielun pimeitä öitä viettänyt tietää, kuinka paljon sitä kaipaa vastauksia sisältään tämän kaiken pointista.

Et tullut sattumalta. Se oli hyvinkin suunniteltu juttu, että aloitit ihmisinkarnaation. Suunnittelit paljon myös yksityiskohtia, joita tähän elämään liittyy. Mihin perheeseen synnyt ja millaisiin olosuhteisiin. Mitä kokemuksia lapsuutesi tuo ja millainen suhde sulla on eri ihmisten kanssa. Moni asia on ennalta suunniteltua, mutta moni asia ei myös ole. Vaan luomme elämäämme sitä mukaa, kun sitä elämme.

MIKSI TULIT IHMISEKSI

Yksi isoimmista syistä miksi tulit ihmiselämään on karma. Karma ei itsessään ole hyvää tai huonoa, se on vain energiaa, jonka olet jossain kohtaa laittanut itsestäsi eteenpäin. Se on voinut tapahtua tässä tai joissakin edellisistä elämistä. Karman lakiin kuuluu se, että kaikki eteenpäin laitettu energia tulee palautua lähettäjälleen jossain kohtaa. Jotta pääsemme kokemaan energian vaikutukset itsessämme ja oppimaan niistä.

Kun henkinen polku on pitkään tallottu, alat vapautumaan karmisesta polusta. Tässä ajassa se tarkoittaa 5D todellisuuteen kirjautumista. Viidennessä ulottuvuudessa vapaudut karmisista velvoitteista ja alat luomaan omaa todellisuuttasi vahvemmin kuin koskaan ennen. Kun teet jotain vääräksi luokiteltua, saat melko pian universumilta näpeille. Kun taas teet hyviä juttuja, myös niiden positiiviset vaikutukset tuntuvat pian.

Ihmiselämä on polariteettien kokemista. Pelkkä ajatus oikeasta ja väärästä kuvaa vanhentunutta ajattelutapaa. Kaikki kokemukset ja asiat ovat lopulta neutraaleja. Me vaan annetaan niille joko positiivinen tai negatiivinen merkitys. Se nähdään siitä, että toisen epäonni voi toiselle tuntua onnelta. Kyse on todellisuuden luomisesta ja siitä, mikä kokemus palvelee ketäkin.

MIKSI OLET TÄÄLLÄ

Olet täällä lopulta tutkimassa ja kokemassa elämän tarjoamia erilaisia mahdollisuuksia. Olet seuraamassa hyvää fiilistä ja iloa, oppimassa tuntemaan. Olet oppimassa fyysisyyden tuomia rajoitteita ja iloja, jotka fyysisyys mahdollistaa. Kuten syöminen ja seksi.

Olet täällä myös yhdistämässä omat luontaiset lahjasi kykyihin, jotka yhdistät intohimoiseen tekemiseen. Jokaiselle meistä on olemassa mielekäs tekeminen, josta nautimme todella paljon. Osa tekee tästä yhdistelmästä itselleen jopa ammatin. Olet parhaimmillasi ja eniten hyödyksi kaikkeudelle, kun teet sitä mistä nautit. Tunnet sen ilosta ja ajantajun katoamisesta. Tee niitä asioita enemmän.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Kerro meistä kaverille