Helen Majvind

Selvänäkijä, auttaja ja muutosvalmentaja

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

Selvänäkijä ja parantaja (EnkelivaloSelvänäkijä) sekä intuitiivinen näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Näin tulkitset enkelinumerot

Enkelinumerot ja niiden merkitykset

Enkelinumerot ovat numeroita tai numerosarjoja, jotka toistuvat, kun katsot kelloa tai heräät keskellä yötä. Enkelit voivat viestiä kanssasi monin tavoin. Numerot ovat yksi tapa herätellä sinua.

0

Jumalallinen ohjaus ja hetkessä elämisen taito sekä elämän kiertokulku. Ympyrän sulkeutuminen. Kaikki tapahtuu ajallaan ja oikeaan aikaan, kunhan vain suostumme kulkemaan virran mukana, emmekä vastusta sitä, minkä on muututtava. Jotakin voi tapahtua hetkenä minä hyvänsä. Flow-tila.

1

Ajatus ja tunne yhdessä luovat todellisuuttasi. Mitä sinä haluat? Keskity vain ja ainoastaan siihen, mitä haluat; ei siihen, mitä et halua. Se, mitä et halua, saa korkeintaan olla osoitin sille, mitä todella tahdot tältä elämältä. Sinä saat haluta, kunhan et satuta ketään. Älä anna yhdenkään tekosyyn rajoittaa sinua. Kulje omaa tietäsi pää pystyssä!

2

Sinulta edellytetään päätöksentekoa sekä valintoja. Irti päästämisen ihme. Uskalla päästää irti ja mennä eteenpäin elämässäsi. Väistämättömiä muutoksia mutta omien valintojesi myötä. Muutokset voivat olla myös sisäisiä kuten asennemuutos. Tienristeyksiä.

3

Sinua tuetaan henkimaailmasta, ja saat nyt paljon jumallista ohjausta. Ohjaajat voivat olla niin enkeleitä kuin ylösnousseita mestareita. Yhteensattumia. Henkimaailma on nyt lähelläsi auttaen sinua pyyntöjesi mukaisesti. Kutsu yksisarviset tai arkkienkelit avuksesi sekä huomaa maailmankaikkeuden merkit kuten höyhenet ja sateenkaaret. Kolmosessa on uuden tuntua. Hankkeita.

4

Enkelit ohjaavat sinua voimallisesti oikeaan suuntaan. Voit pyytää, että jumalallinen väliintulo ohjaa päätöksiäsi tässä ja nyt. Voit myös pyytää vaivasi parantumista. Jokin tilanne tulee päätökseensä ja paranee. Kyse voi olla myös taloudellisesta tilanteesta. Sinusta pidetään huolta! Vakautumista tai vakiintumista tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nelonen asettaa rajat, myös muiden ihmisten suuntaan.

5

Manifestointinumero. Mitä sinä haluat ilmentää elämässäsi? On kenties syytä tehdä aarrekartta tai hahmotella kunnolla mielessään elämänsä suuntaa. Kun olet asetellut tavoitteesi paperille tai mieleesi, niin päästä niistä sitten irti ja anna universumin tuoda ne asiat sinulle. Pyydä vain sitä, “mitä todella haluat tai vielä parempaa”. Mihin suuntaan on kulkemassa ja miksi. Mikä sinua aidosti motivoi? Manifestoi sen mukaisesti.

6

Voit yhdistää henkisen ja aineellisen elämän onnistuneesti ja tasapainoisesti. Se ei tarkoita sitä, että työsi olisi luonteeltaan henkistä. Se voi olla sitä tai sitten ei. Harmoninen ja hyvä sekä voitokas lopputulos. Yhdistät asioita tai ihmisiä onnistuneesti. Sisäinen rauha, mielenrauha ja menneisyyden sovitus. Eheytymistä.

7

Taianomaisia tapahtumia, ihmeellisiä yhteensattumia, synkronisiteettia ja jopa tuuria! Maagisia asioita ja taikaa. Alitajuisia viestejä ja voimakkaita unia. Uusia ovia avautuu kuin itsestään, ja sinulla voi olla tunne siitä, että sinua kuljetetaan jotakin tiettyä juttua kohti. Näkymätön käsi ikään kuin ohjaa sinua kohti omaa menestystäsi.

8

Onnistumisia. Etenemistä entistä parempaan suuntaan omassa elämässä. Työllistymistä, työasioita, raha-asioita, menestystä. Kaikille riittää -periaate. Rahat on hyvä suunnata myös yhteiseen hyvään. Voit vaikuttaa niin moneen asiaan elämässäsi. Yhteys äärettömyyteen. Kaikki on nyt hyvin! Käytä kykyjäsi taidokkaasti ja hyvin, hyvään.

9

Saavutuksia ja onnellisia hetkiä. Positiivisen psykologian voimaa. Henkiset tavoitteet ohjaavat ura-asioita ja ihmissuhteita. Henkisyys kukoistaa. Ihmissuhteet voivat hyvin. Jos ihmissuhteissa on ollut haasteita, niin tie on tasoittumassa. Päätöksiä mutta myös työntekoa. Loppuunsaattamisia. Talouden kohentumista. Syklien vaihtumisia.

11

Mestarinumero; intuition numero. Kuuntele intuitiotasi ja katsele uniasi sekä visioitasi. Saatat nähdä näkyjä ja välähdyksiä tulevasta. Voit aistia enkeleitä, yksisarvisia, värejä, ihmisten mielialoja, tulevia tapahtumia sekä hyviä ja huonoja energioita. Olet energiaherkkä. Suojaa omat energiasi kietoutumalla valkoiseen valopalloon. Lähetä itsestäsi valoa ja rakkautta kaikille ja kaikkialle.

12

Menestystä seuraa, mutta malta vielä hetki. Ole kärsivällinen. Nyt ovat suuret voimat liikkeellä. Valmistaudu. Ylläpidä unelmiasi ja usko siihen, että yhdestä, pienestä siemenestä voi kasvaa suuri puu, mutta se vie oman aikansa. Mitään ei tarjoilla nyt valmiina, mutta muutokset ovat isoja sitten, kun ne ovat ajankohtaisia. Matka on kuljettava, jopa sielun pimeässä yössä. Oikopolkuja ei ole.

13

Feminiinisyys, maagiset kyvyt; nykyajan noita tai samaani, metsän tyttö, keiju, keijukainen. Naisellinen viehätysvoima. Hyvä enne sekä sinkuille että rakkaussuhteessa oleville. Työelämässä kuvastaa naisen valtaa, naisvaltaa. Wicca-noituudessa on kyse kolminkertaisen palautumisen laista: se, minkä lähetät itsestäsi, palautuu sinulle kolminkertaisena takaisin. Miten käytät omaa voimaasi tai naiseuttasi?

33

Sinua tuetaan täysillä enkelten ja ylösnousseiden mestareiden sekä yksisarvisten taholta. Myös kuolleet omaiset voivat olla tukenasi. Kulje polkuasi luottavaisin mielin. Sinua kannetaan ja kannatellaan toiselta puolelta. Olet tekemässä oikeita valintoja elämässäsi. Positiivisia sattumia. Parantumisia. Suojelusenkeleitä, sulkia ja höyheniä!

99

Olet valmis henkiseen työhön, johon sinua on valmisteltu jo pitkään. Kokoa purjeet ja lähde purjehtimaan. Laiva on nyt lastattu tietoilla ja taidoilla.

Muuta

Kun jokin numero toistuu sarjassa, niin nyt tiedät, että tuon numeron enkeliviestiin kannattaa kiinnittää huomiota. Se on vahvistus! Jos numerosarja 11:11 toistuu usein, niin se tarkoittaa sitä, että on jo aika! Ajatuksesi luovat todellisuuttasi, joten ajattele vain sitä, mitä todella haluat.

Numeroita voi myös pyöritellä miten tahtoo ja muun muassa laskea yhteen. Kuva: Pixabay