Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Nimen tarkoitus: Nomen est omen

Nimen tarkoitus on yksilöidä ihminen ja ilmaista jotakin siitä, kuka hän on. Joillekin oma nimi sopii kuin nenä päähän ja onnistuu kuvastamaan persoonallisuutta. Joillekin se ei merkitse mitään muuta kuin sitä, mikä nimen konkreettinen tarkoitus on eli lapsen yksilöinti.

On myös uskottu, että nimi on enne. Mutta mitä nimi enteilee? Ovatko Tarmot tarmokkaita ja Pyryt talven ystäviä? Ovatko Illat myöhäisiä ja Aamut aikaisia? Kyse on harvoin näin suoraviivaisesta asiasta, kun kyseessä on nimen tarkoitus. Toki hauskoja yhteensattumia voi olla.

Nimen tarkoitus ja historia

Yleensä nimen tarkoitus tai merkitys liittyy sen historiaan. Myös Suomessa kautta aikain suosittu Sofia-nimi johtuu Sophia-nimestä, joka tarkoittaa kreikaksi viisautta (σοφία). Sen sijaan Roosa on muunnos sanasta ruusu.

Nimien etymologiset merkitykset voivat liittyä henkilön ominaisuuksiin tai siihen, mitä vanhemmat lapsensa tulevaisuudelta toivovat. Nimen tarkoitus ja sen historia kytkeytyvät yleensä suvun historiaan. Etunimi saattaa olla suvussa uusi, mutta usein ainakin toinen tai kolmas nimi sisältää sukuhistoriaa.

Lapsen nimen tarkoitus

Nimen tarkoitus ei ole vain yksilöidä lapsi, vaan myös liittää hänet osaksi sukupolvien ketjua ja välittää jonkinlainen mielikuva lapsen vanhempien toiveista. Harvinaiset nimet pyrkivät ilmaisemaan jotakin ainutlaatuista lapsesta. Esimerkiksi lapsensa Sisuksi nimennyt halunnee vahvistaa lastansa elämän koetuksissa lapsen nimen kautta.

Suomessa on myös sen nimisiä ihmisiä kuin Mopsi, Kreeta, Havu ja Noh. Voidaan leikkisästi kysyä, mitä näiden lasten vanhempien päässä on liikkunut? Ovatko he rakastaneet luontoa, ihastuneet Kreetan kuvankauniiseen saareen, omistaneet tietyn rotuisen koiran tai tuhahtaneet lapsen synnyttyä? Noh nimen tarkoitus voi tulla Japanista, jossa se on johdettu lahjakkuutta tai taitoa tarkoittavasta sanasta. Kyseessä on myös eräs japanilaisen teatterin muoto.

Lapsen nimen valitseminen voikin olla hyvin henkilökohtainen asia ja heijastella vanhempien toiveita lapsensa tulevaisuuden suhteen.

Tajunnanvirta nimipalvelu

Tajunnanvirran nimipalvelu kertoo, mitä tietoja lapsesi syntymäaika ja -paikka sekä nimi kertovat ja viestittävät lapsestasi. Vanhemmat saattavat antaa lapselleen kutsumanimen jo ennen lapsen syntymää samalla, kun kastenimen valitseminen voi osoittautua haastavaksi. Nimipalvelu on laadittu helpottamaan päätöksentekoa asiassa, joka liittyy lapsen koko loppuelämään. Numerologiasta voi olla apua lapsen nimen valinnassa. Luvut lasketaan lapsen koko nimestä sekä syntymäajasta ja -paikasta.

Kaikki on värähtelyä, liikkeessä olevaa energiaa. Lapselle kasteessa annettu nimi voi muuttua aikuisiässä, jolloin hänen elämänsä värähtelyt muuttuvat. Minkälaiset lähtökohdat lapsesi nimi antaa hänelle elämään? Tee numerologinen tulkinta lapsellesi täyttämällä tiedot. Voit tarvittaessa kysyä lisää numerologilta Tajunnanvirta-palvelusta. Huom. Numerologinen tulkinta käsittää lapsen koko nimen (etunimet, sukunimi).

Mitä nimesi kertoo sinusta? Mitä nimi kertoo lapsestasi? Lue lisää nimen merkityksestä tästä linkistä.

Kerro meistä kaverille