Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Oletko tunneherkkä?

Tunneherkkyys on yksi tämän ajan profilointeja, jonka moni tunnistaa. Ehkä olet jopa laittanut itsesi tämän profiilin alle ja selität erilaisia kokemuksia tunneherkkyydelläsi. Tunneherkkä ihminen kokee tunteiden välillä ottavan ylivallan itsestä. Hän aistii ja tuntee syvästi kaiken mitä omassa, kuin myös ympäröivässä maailmassa tapahtuu.  

Voit löytää itsesi itkemästä nähtyässä somessa söpön kuvan, vollotat joka leffassa, tunnet miltä toisista ihmisistä tuntuu ja aistit tilojen energian. Kenties olet herkistynyt eri ruoka-aineille yhtäkkiä aikuisiällä tai sun korvissa tuntuu soivan. Et pysty selittämään miksi susta tuntuu välillä supersurulliselta ja toisinaan olet korkeissa ilon tiloissa. Tunteet menee ja tulee, eikä mieli pysy perässä.

Mutta kovasti se mieli yrittää tätä kaikkea selittää. Mieli yrittää löytää järkevää ratkaisua sille, miksi kaikki on yhtäkkiä alkanut tuntumaan erilaiselta kuin ennen. Se haluaa mitä todennäköisemmin myös eristäytyä, koska julkiset paikat ja ihmisjoukot tuntuvat ahdistavilta. Tämä kaikki on osa täysin normaalia evolutiivista kehityskaarta, jota me ihmiskuntana käymme läpi.

KOLLEKTIIVIN TIETOISUUDEN NOUSU

Niin Maa planeettana kuin sen pinnalla asuvat ihmiset käyvät kaikki läpi henkisen heräämisen prosessia. Olemme kuljettaneet itsemme kollektiivin tietoisuuden osalta kohtaan, jossa henkisyys ja erillisyyden harhasta ulos herääminen ovat ajankohtaisia. Kukaan ei pääse enää pakenemaan henkisyyttä, kollektiivissa liian moni on jo herännyt ulos mielestään. Jokainen erillisyydestä ulos herännyt ihminen vaikuttaa kymmeniin tuhansiin muihin ihmisiin yhteisen tietoisuuden kautta.

Kehon ja tunteiden osalta tämä luonnollinen tietoisuuden evolutiivinen laajentuminen näyttäytyy meidän eri aistien avautumisena. Alamme vihdoin tuntemaan miltä kaikki tuntuu, tuhansien tunneköyhien elämien jälkeen. Tunnemme luonnon energian, tunnemme toisten ihmisten energian ja tunnistamme omat alhaiset ajatuksemme. Huomaamme kuinka kehomme ei ole jätelaitos, vaan se kertoo koko ajan mitä se haluaa sisälleen ja mitä ei.

AISTIT AUKI

Ei ole mitään tautia nimeltä tunneherkkyys tai yliherkkyys. Kyse on aistien avautumisesta, jonka täytyy tapahtua, jotta voimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen niin yksilöinä, kuin kollektiivina. Ensin täytyy oppia tuntemaan ja tunnistamaan energioita, jotta voi oppia ottamaan oma energia haltuun. Aistien avautuminen on näin ollen luonnollisen prosessin osa.

Kun opit tunnistamaan miltä ympäröivä maailma tuntuu, niin samalla pääset oppimaan miltä itse tunnut. Mikä on sun energeettinen taajuus ja miltä se tuntuu, kun olet omassa normaalissa värähtelyssäsi. Kaikki poikkeamat tuohon taajuuteen tuntuvat pahalta. Ja kaikki mikä tukee tai kohottaa omaa värähtelyäsi, tuntuu hyvältä. Niitä kohden sää haluat kulkea!

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja

Kerro meistä kaverille