Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Olisiko ensi vuosi valon ja voiman vuosi?

Valon ja voiman vuosi 2023 -kalenteri on Sanni Nevalaisen suunnittelema ja kuvittama kalenteri ensi vuodelle. Se sopii niin itselle kuin lahjaksi, esimerkiksi joululahjaksi.

Uudenvuoden aikaan voi tehdä pieniä taikoja eli rituaaleja, jotta uusi vuosi käynnistyisi jouhevasti. Lisäksi voi asettaa tavoitteet alkavalle vuodelle.

Enemmän kuin kalenteri

Tämä on enemmän kuin kalenteri. Se kertoo, että kannattaa paitsi asettaa omia tavoitteita myös toteuttaa omia unelmia. Unelmat on tehty toteutettaviksi, ei vain puhuttaviksi. Usein voivotellaan sitä, ettei elämä ole sellaista kuin haluaisi, mutta ei tehdä mitään sen eteen, että elämä muuttuisi. Tekosyynä ovat muut ihmiset ja olosuhteet sekä kyvyt tai kyvyttömyys. Ihminen, joka todella haluaa jotain tiettyä, keksii keinot.

Valon ja voiman vuosi 2023 antaa lempeitä työkaluja omannäköisen vuoden elämiseen yhdessä muiden ihmisten ja koko maailmankaikkeuden kanssa. Kalenterin maalaukset, jotka on taiteillut Sanni Nevalainen, puhuttelevat kukin omalla tavallaan. Niiden äärellä voi oivaltaa jotakin uutta ideoinnista ja ajan antamisesta ideoille muotoutua omassa päässä sekä energisoivista elämänvalinnoista.

Minun valintani

Tiedostaminen on avain muutokseen. Valintojen tekeminenkin helpottuu Sannin kalenterin ohjeistaessa, mitä itseään rakastava ihminen tekisi tai valitsisi. Se ei ole itsekästä valitsemista tai haluamista, vaan sydämellään valitsemista. Ei yksin järki, eikä yksin tunne riitä. Tarvitaan sydämen ja pään yhteys: sydämen ääni. <3

Valon ja voiman vuosi 2023 on mahdollinen kalenterin avulla. Jokaiseen kuukauteen liittyy tietty teema, jota olisi hyvä käsitellä, työstää. Voimauttavat maalaukset ja tekstit antavat tilan ja ohjeet, siis raamit, pysähtyä hetkeksi itsen, oman elämän, äärelle. Jokaisen elämä on aivan oma, ja jos ihminen ei elä omannäköistä elämää, hän elää jonkun toisen mielipiteen ja toiveen mukaista elämää.

Kenen elämää elät?

Joskus tämä kasvoton toinen on yhteiskunta ja sen odotukset. Nekin voivat olla OK, koska tietyt asiat voivat toimia ja tuoda turvaa. Mutta se, joka haluaa kuulla ja noudattaa sydämensä ääntä, joutuu päästämään irti asioista tai ihmisistä, jotka vievät voimaa ja imevät valon. Pimeydessä voi opetella elämään, mutta onko se elämäsi arvoista elämää?

Kalenterissa on viikkonäkymä joka viikolle sekä Yliopiston almanakkatoimiston kalenteri. Siihen on merkitty keskeiset juhlapyhät sekä nimi- ja liputuspäivät. Kalenterissa on myös kaksi seremoniaa: kiitos- ja irtipäästöseremoniat. Näitä voit tehdä vuoden alussa ja lopussa tai uuden elämänvaiheen kynnyksellä, käännekohdassa.

Taitelijasta

Taitelija Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY ja kouluttaja henkisiin aiheisiin. Hän muun muassa pitää enkelikoulua sekä maalaa sielunmaisemia yhdessä enkeleiden kanssa. Valon ja voiman vuosi -kalenteri 2023 on jatkoa Sannin enkelikirjoille ja meditaatioäänitteille.

Lisätietoja sivulta valonvoimaa.fi ja viisaselama.fi

Summary
Article Name
Valon ja Voiman vuosi
Description
Valon ja Voiman vuosi on 2023 kalenteri. Sanni Nevalainen on sen kuvittanut upeilla ja puhuttelevilla maalauksillaan. Lisäksi siinä ovat inspiroivat tekstit.
Author
Kerro meistä kaverille