Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Onko visiosi selkeä?

Liian usein me nojaudutaan siihen, että asiat vain tapahtuvat tietyllä tavalla. Ikään kuin kaikki olisi valmiiksi kirjoitettua ja meidän omaan rooliin jäisi vain elää läpi käsikirjoitusta. Kuinka omilla valinnoilla ei olisi isoa merkitystä ja kuinka elämä menisi tietyllä tavalla joka tapauksessa. Monilta puuttuu visio, selkeä kuva siitä, mitä he haluavat elämäänsä. Silloin ajaudutaan ajelehtimiseen.

Kun aloitit tämän inkarnaation, määrittelit tietyt taustaspeksit ja olosuhteet, joissa sielu näki olevan kaikista tärkeimmät opetukset. Valitsit itsellesi tietyn perheen mihin synnyit, paikan ja ajan. Sen millaiseen kehoon sielusi tulee ja mitä ominaisuuksia tällä keholla on. Kaikki nämä suunnitellaan tarkasti.

Sielu tietää ennen unohduksen verhon läpi tulemista, mitä kaikkea sen olisi tarkoitus tässä elämässä oppia. Se haluaa käydä tietynlaisia kokemuksia läpi, jotta se voisi oppia itsestään lisää ja oivaltaa alkuperäisen luonteensa. Kuitenkin hyvin pian ihmiselämän alkuvuosina, tuo visio häviää. Se unohtuu, koska maapallon inkarnaatiokouluun kuuluu unohdus omasta alkuperästä.

MIELI ALKAA JOHTAMAAN KOKEMUSTA

Unohduksen pääroolissa on mieli, ego. Jolla on oma tärkeä tehtävänsä, mutta samaan aikaan se luo uskomuksen erillisyydestä. Alamme uskomaan olevamme fyysisiä olentoja, joilla on rajoitteita ja asiat vain tapahtuvat ikään kuin sattumanvaraisesti. Isosta kuvasta käsin katsottuna olemme valtavia energeettisiä otuksia, joille mikään ei ole sattumanvaraista.

Henkisen polun alkutaipaleella ja monen kohdalla myös pidempään, elää sitkeässä uskomus asioiden menemisestä automaattisesti tietyllä tavalla. Mikä on osittain totta ja osittain ei. Tietyt merkittävät sielun tärkeiksi näkemät kokemukset tapahtuvat, halusit tai et. Mutta hyvin suuri osa kokemuksista tapahtuu tietoisuuden luomisen avulla.

Tietoisuus luo kokemusta, jota käymme tässä elämässä läpi. Se on linjautuneena sielun viisauteen, sielun energeettiseen taajuuteen. Tietoisuus on ikään kuin navigaattori, kompassi, joka ohjaa meitä jatkuvasti valitsemaan optimaalisimman reitin. Sen ohjauskyky jää vähäiseksi, jos ihminen päättää nostaa jatkuvasti kädet ilmaan ja olla noudattamatta tuota ohjausta.

TIEDÄ MITÄ HALUAT LUODA

Kun olet valmis ottamaan vastuun tästä inkarnaatiosta, niin se tapahtuu vastuunotolla omasta luomiskyvystä. Me kaikki luodaan kokemustamme elämästä oman tietoisuuden avulla. Se on kuin projektori, joka heijastaa kokemukseemme niitä asioita, joille olemme energeettinen match.

Kun haluat alkaa kokemaan elämässäsi jotakin erilaista, aloitat luomisen ideasta. Jokin asia tai olosuhde vetää sinua puoleensa, tunnet sisäistä iloa päästä kokemaan tuon asian. Kiinnität siihen huomiota ja se alkaa materialisoitumaan omaan todellisuuteesi.

Ilman ideoita ja visioita, saat mitä tuuli tuo tullessaan. Välillä tulee jotain kivaa, mutta monesti sutta ja sekundaa. Mitä kirkkaampi visiosi on siitä mitä haluat luoda, sitä vahvemman energeettisen painon se saa materialisoitumisprosessissa. Joten mitä se on, mitä haluat luoda seuraavaksi omaan elämääsi?

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja