Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Päästä irti pelosta

Me tullaan tähän maailmaan kahden pelon kanssa, putoaminen ja kovat äänet. Loput on matkan varrella kehiteltyä ja mielen luomia illuusioita siitä, mitä voi teoriassa tapahtua. Pelko on usein vain epämukavuusalueella olemista, se on mielen tahtoa olla kontrollissa. Lopulta kenenkään meistä elämä ei kuitenkaan ole kontrollissa ja hallussa, vaikka mieli niin haluaakin luulla.

Missä tahansa hetkessä voi tapahtua mitä vain. Jotain pelottavaa tai jotakin tuttua. Mieli on luonut erilaisia skenaarioita siitä, mitkä ovat pahimpia juttuja mitä voi tapahtua. Toisaalta sillä ei ole mitään aavistusta siitä, mikä oikeasti on mahdollista. Mutta se reppana yrittää kontrollin avulla pitää hommaa kasassa ja olla kävelyttämättä itseään pelottaviin kokemuksiin.

YKSEYS HALUAA OPPIA ITSESTÄÄN

Me ollaan tultu tänne energeettisesti laajenemaan, tekemään sitä mitä ykseys halusi itsestään oppia. Ensin oli ykseys, joka ikään kuin räjäytti itsensä kaikkeuteen, jotta se pystyy oppimaan itsestään. Ilman uusien juttujen kokeilemista ja epämukavuusalueelle menemistä, ykseys ei opi meistä jokaisen kautta itsestään mitään uutta. Sen takia elämä haastaa meitä jatkuvasti menemään omien pelkojen läpi. Jotta me voitais oppia itsestämme lisää.

En ole vielä keksinyt, mikä voisi olla oikeasti pahinta mitä ihmiselämässä voi tapahtua. Epämukavia skenaarioita on kyllä, mutta mikään niistä ei voi tappaa ikuista olemustani. Ei edes inkarnaation päättyminen. Joten lopulta mitä muuta pelättävää on, kuin itsensä yli pääseminen?

Ja siinä tullaan juuri ihmisen suurimpaan haasteeseen. Mieli sanoo, että on olemassa pelottavia asioita. Tietoisuus, sun korkein minä, sen sijaan haastaa ja kannustaa koko ajan liikahtamaan uusiin energeettisesti laajentaviin kokemuksiin. Mieli haluaa meidän pysyvän pieninä, vaatimattomina ja näkymättöminä. Tietoisuus taas haluaa jokaisen meistä astuvan omaan voimaamme.

PÄÄSE YLI ITSESTÄSI

Pelossa ei lopulta ole kyse muusta kuin itsensä yli pääsemisestä. Se on mielen kontrollista irti päästämistä. Kaikki on pelottavaa, ennen kuin sitä on kokeillut kertaalleen. Kokemukset opettaa mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Mutta kun tarkastelee omia pelkoja, niin siellä on paljon asioita, joista ei ole minkäänlaista kokemusta. Ne perustuvat pelkkiin oletuksiin.

Mihin luulet uutisten perustuvan? Pelon energian ja kauhuskenaarioiden levittämiseen. Siihen kun lisätään mielen luontainen halu luoda kaikesta pelottavaa, on soppa valmis. Tee itsellesi palvelus ja irtisanoudu pelon ohjelmoinnista uutisten välityksellä. Keskity pääsemään itsesi yli ihan arkisissa tilanteissa. Sitoudu tekemään joka päivä edes pieni juttu, joka on epämukavuusalueesi rajoilla. Kasvatat itseluottamusta samalla, kun totut pääsemään ainoan todellisen esteen yli. Itsesi.  

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja

Kerro meistä kaverille

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*