Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Pirskahteleeko elämäsi iloa?

Marie Kondo, KonMarin perustaja ja kirjojen kirjoittaja on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa luomaan omasta kodista hyvältä tuntuvan ja iloa lisäävän ympäristön. Rakastan KonMaria ja tein muutoksen kodissani vuonna 2017. Metodissa kaiken keskiössä on ilo. Tuo sama ilo voidaan ulottaa kaikille muillekin elämän osa-alueille. Energeettisesti ilo on täyttä timanttia!

Tavallinen toppahousu ajattelee, että iloa tuottaa muutamat merkitykselliset tapahtumat elämässä, kuten naimisiinmeno ja lasten saanti. On kivoja perhejuhlia ja muita pieniä piristyksiä vuoden mittaan, joita odotetaan kuin hukkuva pelastusrengasta. Talvella halutaan piipahtaa etelässä, jotta ilon kuplat voivat hetken pirskahdella palmun alla. Mutta kun paluu harmaaseen arkeen koittaa, on ilo kaukainen muisto vaan.

Oikeastaan se on pirun surullista, kuinka vähän me panostetaan iloon ja sen kokemiseen. Varsinkin kun sitä iloa saadakseen ei tarvii mennä naimisiin eikä hankkia lapsia. Joista molemmat yleensä jonkin ajan kuluttua näyttää itsestään myös muita, kuin pelkkää iloa tuottavia puolia. Iloa on saatavilla joka päivä, ihan jokaisen arjessa. Jos niistä hetkistä vaan oppii ottamaan kiinni.

ILON ENERGIA

Puhun ja kirjoitan paljon ilon energiasta kahdesta syystä. Ensinnäkin iloon linjautuminen on nopein ja paras tapa kohottaa omaa energeettistä taajuutta. Toinen syy on, että korkeammilla taajuuksilla elämä maistuu hyvältä. Toppahousutaajuuksille, joissa vallalla on murehtiminen ja kärsiminen, ilon kevyiden säteiden on vaikea tunkeutua. On muutettava tapaa ajatella ja elää, jotta voimme saada käyttöön ilon korkeammat värähtelyt. Mutta prosessin ei tarvitse olla vaikea tai tuskainen.

Olen alkanut vierastamaan ajatusta itsensä kehittämisen tarpeesta olla via doloroosa. Sitä voi tehdä myös täysin toisella tavalla. En enää usko ajatukseen, että pitää tonkia kaikki suolenpätkät läpi päästäkseen parempiin energioihin. Se on kovin 3Dmäinen tapa ajatella. Jossa tuloksia ei tullut ilman raadantaa.

Kyse on lopulta siitä, millaista todellisuutta päätämme luoda tässä hetkessä ja seuraavassa. Kaikki vaikeudet ja ikävät kokemukset ovat tapahtuneet jo, ne ovat aiemmissa todellisuuksissa toteutuneita asioita. Mutta tässä hetkessä meillä on niistä jäljellä enää muisto. Tarina, jonka kertomista itsellemme olemme päättäneet jatkaa ja siten antaneet menneen vaikuttaa myös nykyhetkeen.

KULJETA ITSESI ILOON

Mikään ei kuitenkaan estä milloin tahansa jättämästä kaikkea aiempaa raskassoutuista taakse. Lopettamaan mielen tarinan toistamisen ja pyrkimään linjautumaan korkeampiin värähtelyihin omilla ajatuksilla sekä teoilla.

Voit tehdä energeettisestä kohoamisesta itsellesi leikin. Se etenee tunnetila kerrallaan. Aloita positiivisista odotuksista. Odota aina parasta lopputulemaa, mikä ikinä se sitten onkaan. Ala tutustuttamaan mielesi optimismiin ja toiveikkuuteen. Ala fantasioimaan. Käytä mielikuvia ja lauseita kuten ”kuinkahan hyvältä tuntuisi xxx…”. Kun nämä on löydetty, alkaa esiintymään innostusta, paloa ja intohimoa joitakin itsellesi tärkeitä asioita kohtaan. Ruoki niitä intohimoja. Alat tuntemaan sisäisen voiman mahdin ja sieltä se tulee. Jäädäkseen. Halleluujahhhhh. Pirskahteleva ilo ja vapauden tunne.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*