Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Poimi henkiset opit karanteenista

Kotona oleminen ja eristys normaalista arjesta sisältää paljon hyviä juttuja henkisen kasvun polun kulkijalle. Kannattaa keskittyä asioihin, joita karanteeni mahdollistaa ja mitä se palvelee. Sen sijaan, että hukkaisit energiaasi kaiken sen miettimiseen, mikä nyt ei ole mahdollista. Käytä tämä poikkeuksellinen periodi itsesi parhaaksi ja tee siitä paras ajanjakso itsesi eteenpäin viemiseksi.  

SULLA ON KERRANKIN AIKAA

Nyt on aikaa tehdä kaikkia niitä asioita, joita olet arjen kiireen verukkeella siirtänyt. Joten pääset myös kohtaamaan sen, että halusitko tehdä niitä asioita ylipäätään. On kyse sitten kevätsiivouksesta, lukemisesta tai vaikkapa meditaation aloittamisesta. Monet tekosyyt mitä syötämme itsellemme, karsiutuu. Viimein on aikaa.

OPI TUNNISTAMAAN OMA ENERGIA

Kun emme kulje turuilla ja toreilla, ole muiden ympäröimänä töissä ja altistu muiden ihmisten energioille, alamme paremmin tuntemaan oman energian. Miltä tuntuu, kun se ei stimuloidu ja kohtaa jatkuvasti muiden ihmisten sekä paikkojen energioita. Pääset selkeämmin aistimaan, miltä omassa energiassa tuntuu ja kun karanteeni on ohi, tunnistat selkeämmin miltä muiden energia tuntuu.

MAHDOLLISUUS KÄÄNTYÄ SISÄÄNPÄIN

Nyt on mahdollisuus kääntyä sisäänpäin ilman tekosyitä. Talvi on energeettisesti aika, jolloin luontaisesti käännymme sisäänpäin. Aktiivisen kesän jälkeen huomaamme, kuinka vetäytyminen alkaa syksyllä. Keväällä energia alkaa kääntymään jälleen ulospäin aktiivisempaan suuntaan, mutta nyt saimme itsetutkiskelulle lisäaikaa. Käytä tämä periodi hyödyksesi ottamalla fokus sisäiseen maailmaasi.

OPIT MISSÄ KOHTAA OLET MENOSSA

Jos tämä meneillään oleva kriisi aktivoi paljon pelkoja, on se merkki siitä, että työtä on edelleen tehtävänä omien varjojen valoon tuomisessa. Moni henkisen kasvun polun kulkija kuvittelee, että ajalla olisi jotain merkitystä oman polun syvyydessä. He ovat väärässä. Pituudella ei ole mitään merkitystä, vaan sillä kuinka paljon olet näiden vuosien aikana tuonut omia varjoja valoon transformoitumaan. Joten jos tämä tilanne pintautti nipun pelkoja, sait myös samalla tietää, ettei polkusi ehkä vielä ollutkaan niin valoa täynnä, kuin olit kuvitellut. Pääset tuomaan jemmatut varjot valoon ja se on loistava mahdollisuus.  

KOHTAA SISÄISET MÖRKÖSI

Pelkojen pintautuminen on erinomainen juttu. Nimittäin normaali arjessa väistelemme ikävien asioiden käsittelyä ja leikimme, ettei meillä olisi sisällämme kohtaamattomia asioita. Koronan kaltainen näkymätön uhka pintauttaa jokaisessa juuri ne pelot, jotka ovat pinnan alla odottaneet näkyväksi tulemista. Nyt tarjoillaan pelon aktivoitumista kuolemasta, terveydestä, taloudesta ja ihmissuhteista. Kohtaa nämä asiat itsessäsi rohkeasti ja tuo ne tarkasteltavaksi valoon.

Pelot ovat lopulta vain tarinoita, joita olemme kertoneet itsellemme niin kauan, että niistä on tullut totta. Pystyt ja uskallat kohdata omat tarinasi, jotta voit vapautua niistä. Ei tarvitse leikkiä tai esittää pelotonta, jos sitä ei aidosti ole. Asioiden vähättely toimii vain itsesuojelumekanismina ja itsensä kusettaminen ei ikinä ole johtanut muuta kuin ongelmiin.

Tapahtumien lopullisena tarkoituksena on rakkauden aktivoituminen ihmisten sydämissä. Tapahtumat palvelevat tietoisuuden tason nousua, joka edellyttää pelkojen kohtaamisen ja niistä vapautumisen. Olemme kulkemassa kohti uutta maata, uusia ilon, valon ja rakkauden aikajanoja.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*