Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkauden enkelit

Rakkauden enkelit on otsikko, joka kuvastaa sitä, kuinka kaikki enkelit, myös arkkienkelit, jotka palvelevat valoa ja rakkautta, ovat jo nyt perillä rakkaudessa. Ne ovat todellakin rakkauden enkeleitä. Ne auttavat sinua rakastamaan itseäsi.

Sen jälkeen rakkaus, ehdoton rakkaus, voidaan siirtää osaksi myös uutta tai vanhaa suhdetta, omaa parisuhdetta. Enkeleiden kanssa on turvallista opetella rakastamista, koska ne palvelevat sinua tai teitä pyyteettömästi.

Torjutko huomaamattasi rakkauden tarjoukset? Etkö rakasta itseäsi riittävästi? Yritätkö miellyttää kumppaniasi oman hyvinvointisi kustannuksella? Oletko ajatellut, että tietyt lapsuudessa omaksutut uskomukset ovat purettavissa? Kuva: Unsplash

Värähtelytasolla on väliä

Enkelit auttavat kohottamaan värähtelytasoa niin, että päästään aina vain lähemmäs valoa ja rakkautta. Rakkauden enkelit ja arkkienkelit voivat auttaa tässä. Esimerkiksi arkkienkeli Mikael katkoo haitalliset energiasidokset sinun energiakehostasi, jos niin pyydät ja visualisoit. Valotyö on työtä, sen eteen on nähtävä vähän vaivaa.

Voit kuvitella, kuinka sinusta lähtee kiinnikkeitä, etenkin tummia sellaisia, joihinkin ihmisiin tai tapahtumiin menneisyydestäsi. Valomiekalla voit katkoa kaikki nuo haitalliset sidokset energeettisen kehosi (fyysisen kehon kaksoiskappale, aura) ympäriltä siten, että jäljelle jäävät valoa hohtavat sidokset, joita valomiekka vain vahvistaa.

Arkkienkeli Samuel on rakkauden enkeli

Kenties tunnetuin rakkausenkeli on Samuel, jolta voi pyytää apua rakkaushuolissa. Kun pyydät Samuelia auttamaan rakkauselämässäsi, voit ehkä nähdä sielusi silmin vaaleanpunaista väriä. Sydän eli sydänchakra on avattava ennen kuin voi ottaa rakkautta vastaan.

Itseään rakastamalla pääsee alkuun siis vastavuoroisessa rakkaudessa, koska on tunnettava rakkautta itsessään ennen kuin voi vastaanottaa rakkautta. Jokaisen täytyy tehdä itsessä se työ, että tuntee rakkautta, oman sydämen kautta. Samanlainen vetää puoleensa samanlaista.

Charity on ae Samuelin kaksoisliekki

Hänen kaksoisliekkinsä Charity on feminiininen. Yhdessä maskuliininen Samuel ja feminiininen Charity auttavat avaamaan ja välittämään sydänvoimaa. He tuovat rakkautta jokaikiseen sydämeen myös pyynnöstä. He auttavat kohottamaan parisuhteen uudelle levelille.

Arkkienkeli Samuel ja Charity tuovat mukanaan kolmannen säteen, joka on vaaleanpunainen tai pinkki. Se on pyyteettömän rakkauden säde. Rakkauden pakahduttavaa tunnetta ei tunneta vain parisuhteessa vaan esimerkiksi omaa lasta tai eläintä kohtaan mielellään niin, että se tunne leviää koko elämään.

Arkkienkeli Rafael parantaa

Lisäksi on parantajaenkeli Rafael, joka auttaa parantumaan. Kyse voi olla sydämen parantumisesta sydänsurujen jäljiltä. Traumat ja menetykset ovat voineet jäädä asumaan omaa kehoon kivuiksi ja jäykkyyksiksi, jotka vaikuttavat kehossa väärien uskomusten kautta.

Kielteiset uskomukset, kuten “en ole miehistä riittävän nätti” tai “en ole rakastamisen arvoinen ihminen”, voivat jäädä henkisiksi haavoiksi vellomaan mieleen myös sen kivuksi ja ahdistukseksi. Arkkienkeli Rafael voi parantaa avaamalla sydäntä. Rakkaus itsessään on parantavaa.

Kun kohottaa värähtelytasoaan, voi saada unelmiensa suhteen, kuin myös unelmaelämän. Pyydä apua suojelusenkeliltäsi, ja tee sitten oma osuutesi. Sinun ei tarvitse osata ulkoa enkelten nimiä. Riittää, että pyydät niiltä apua. Tiesitkö, että enkelit voi aistia väreinä kuten smaragdinvihreän Rafaelin?