Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Sielunsopimukset

Ennen tämän inkarnaation aloitusta, meistä jokainen on tehnyt tähän elämään liittyviä sielunsopimuksia. Jaan sielunsopimukset kahteen kategoriaan, sielujen välisiin ja omaan polkuun liittyviin sopimuksiin. Molemmat vaikuttavat merkittävästi kokemuksiin, joiden läpi päätämme itseämme tässä elämässä kuljettaa.

Sielunsopimukset ovat ikään kuin elämän käsikirjoituksia, joiden avulla pyrimme käymään läpi meille sieluina olevia tärkeitä oppiläksyjä. Sielunsopimuksien idea on, että niiden avulla viemme itsemme juuri niiden asioiden äärelle, jotka tukevat kaikista parhaiten omaa kasvuamme. Osa voi olla miellyttäviä ja osa ei niin kovin hyvältä tuntuvia.

Ihmismielen on tietenkin vaikea ymmärtää sielunsopimuksia, koska sillä ei ole mitään käsitystä niistä tietoisessa mielessä. Itse tunnistan sielunsopimuksen alaiset asia ja tapahtumat siitä, että ne aiheuttavat merkittäviä tunnekokemuksia. Niiden avulla joutuu kohtaamaan omat uskomuksensa, ehdollistumansa ja kuvitelmansa syvemmästä kohdasta käsin. Kun helpoin tapa olisi vain syyttää toisia kaikesta siitä harmista, mitä itselle on tullut.  

IHMISTEN VÄLISET SIELUNSOPIMUKSET

Teemme ennen jokaista elämää sielunsopimuksia toisten sielujen kanssa. Päätämme kokea tietyt asiat yhdessä ja sovimme eri kokemusten roolituksesta. Toinen leikkii vaikkapa pahista ja toinen hyvistä. Elämähän on kuin yksi iso näytelmä, jossa me esitetään eri hahmoja monenlaisissa olosuhteissa. Kaikki roolit ja hahmot ovat tärkeitä niin itselle kuin toisille.

Pettävä kumppani on voinut olla se, joka on halunnut tässä elämässä olla siinä roolissa. Petetty sen sijaan saa omat kokemuksensa roolin toisella puolella. Olet voinut sopia auttaa jotakin sielua hänen kohdatessaan vaikeuksia, tukemalla ja kannustamalla vaikeuksien läpi. Ehkä aiemmassa elämässä olit itse se, joka sai apua. Tai olet sopinut jonkun kanssa kulkea koko elämän pituisen matkan yhdessä, jakaen vaikeudet ja riemut.  

ELÄMÄNPOLUN SIELUNSOPIMUKSET

VortexHealing® (energiahoitomuoto) opettajani kertoi aikoinaan hyvän tarinan liittyen hänen työelämään liittyvään sielunsopimukseensa. Ennen opettajaksi ryhtymistään Terrie toimi Jenkeissä yritysmaailmassa yli 20 vuotta erilaisissa asiantuntijatehtävissä autoalalla. Sitten hyvin edennyt ura tyssäsi kuin seinään ja hän sai 6 päivän varoitusajalla potkut.

Tämä tapahtumaketju sysäsi Terrien tekemään kokopäiväisesti energiahoitoja. Ei mennyt aikaakaan, kun asiakkaita oli niin paljon, että hän tienasi yhtä paljon kuin yrityselämässä. Myöhemmin selvännäkijä oli sanonut, että hän oli täyttänyt yritysmaailmaan liittyvän sielunsopimuksensa moninkertaisesti. Hän oli työskennellyt useita vuosia kauemmin korporaatiomaailmassa, mikä oli sielunsopimukseen määritetty aika. Tuli aika lähteä.

Näin me täällä eletään erilaisia kokemuksia läpi tietämättä niihin liittyvistä sielunsopimuksista. Mutta kun katsot elämäsi aikajanoja taaksepäin, sun on mahdollista nähdä tietyt opetukset ja ymmärtää merkitykset tapahtumien sekä ihmiskohtaamisten takana. Siten vapautat itsesi muiden syyttelystä ja otat vastuun oman elämäsi kulusta. Ei ole olemassa sattumaa. Kaikki tapahtuu just niinkun pitää, vaikkei se aina ehkä tunnu siltä. Sun korkeampi tietoisuus kuitenkin tietää ihan koko ajan, mitä se tekee ja mitä kokemuksia se tuo sulle. Joten voit antautua niille ja voivottelun sijaan keskittyä ymmärtämään niiden opetuksia.

Iloa kohden,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja

Kerro meistä kaverille

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*