Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Sisäinen tyhjyys ei täyty tavaroilla

Ennen kuin tulemme tietoiseksi itsestämme ja todellisesta olemuksestamme, käytämme erilaisia keinoja sisäisen tyhjyyden täyttämiseen. Se voi olla shoppailun, juhlimisen tai vaikkapa liiallisen itsekurimuksen avulla. Nyky-yhteiskunnassa ihaillaan ihmisiä keillä on paljon tavaraa, ketkä jaksavat vanhemmallakin iällä käydä ulkona säännöllisesti tai ketkä ovat kurittaneet kehonsa äärimmilleen dieetin tai tiukan ruokavalion avulla.

Mitkään näistä tai muistakaan sisäisen tyhjyyden tilkitsemisyrityksistä eivät johda täyttymykseen. Päinvastoin, pääsemme kokemaan kuinka pyrkimykset johtavat entistä huonompaan sisäiseen oloon, mitä alun perin yritettiin tukahduttaa.

Mutta ihmismieli on hassu. Se tekee kaikkensa, jottei se vaan joutuisi kohtaamaan mitään ikävää. Se välttelee, juoksee, valehtelee ja huijaa itseään todella pitkälle. Jossain kohtaa tulee kuitenkin oivallus, että jonkun asian on muututtava. Ei voi jatkaa toimimalla kuten tähän saakka, sillä se yksinkertaisesti tuntuu liian pahalta.

MATERIALISMIN HARHA

Niin paljon kun tykkäänkin kaikesta kauniista tavarasta, niin henkisen kasvun polku on alkanut tuomaan paljon tiedostusta omaan kulutukseen ja kulutustottumuksiin. Aiemmin kaikkea piti olla ja mielellään useita. Kunnes tavaroita oli niin paljon, että niitä piti säännöllisesti käydä myymässä kirpputorilla. Mitä järkeä on hankkia tavaraa, jota ei edes lopulta käytä ja joutuu vielä näkemään vaivan raahata niitä johonkin myytäväksi?

Materialismi on sokea piste monelle, kunnes se ei enää yhtenä päivänä ole. Kaikki osaa paheksua materialismia ja sen tuottamaa vaikutusta ympäristölle, mutta kuinka moni meistä lopulta miettii tarkkaan jokaista hankintaa. Väitän, ettei liian moni. Mutta koko ajan tulemme tietoisemmaksi omista pinttyneistä tavoistamme ja haluamme alkaa heräämään ulos niistä.

Materialismi on keino mielelle pyrkiä tilkitsemään sisäistä tyhjyyttä. On kiva vähän käydä online shoppailemassa yksinäisenä hetkenä tai kierrellä kaupoissa katselemassa jotain kivaa, kun kaipaa piristystä. Valitettavasti sisäinen tyhjyys ei tule koskaan täyttymään ulkoisilla keinoilla.

TÄYTÄ SISÄINEN TYHJYYS

Kuluttaminen on kuin musta aukko keskellä rintaa, sen tilkitsemiseen ei kenenkään palkka riitä. Joten vaihtoehtoa aukon täyttämiselle täytyy ryhtyä etsimään jostain muualta. Tule ensin tietoiseksi siitä, mikä on mustan aukkosi täyttökeino. Kun tunnistat mitä mielesi käyttää tilkitsemiseen, tulet tietoisemmaksi ja voit alkaa tekemään valintoja tietoisemmasta kohdasta käsin.

Sanotaan, että tiedostat shoppailun nostavan päätään, kun mieli on vähänkin maassa. Löytäessäsi itsesi naputtelemassa tuotteita ostoskoriin tai kierteleväsi ostoskeskuksessa, kysy itseltäsi mitä tunnetta haluan tässä hetkessä paeta? Mikä on se tunne, jota en halua tuntea?

Kun tunnistat minkä kokemista pakenet, sulla on heti paljon enemmän vaihtoehtoja. Ensin tulee tietenkin ryhtyä kohtaamaan sitä tunnetta, mitä olet paennut tähän asti. Vapauta tunne energiajärjestelmästäsi tuntemalla se ja huomaat, ettei tunteet pure. Ne vain haluavat tulla tunnetuiksi.

Mitä enemmän teet sisäistä työtä itsesi kanssa, sitä vähemmän kaipaat ulkoisia korvikkeita sisäiselle tyhjyydelle. Jolloin tekemäsi valinnat syntyvät tarpeesta tai puhtaasta ilosta käsin, eivätkä mustan aukon täyttämisen pakosta.

Iloa tietoisempaan kuluttamiseen,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*