Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä ja enkelihoitaja sekä ammatillinen valotyöntekijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Tajuatko oman potentiaalisi

Usko tai älä, mutta sussa on valtava määrä potentiaalia. Jos ei olisi, et olisi elossa etkä varsinkaan ihmiskokemuksessa maapallolla. Me kaikki ollaan täällä kokemassa, eksplooraamassa ja ilmentämässä itseämme parhaalla mahdollisella tavalla. Erillisyyteen uskovasta mielestä käsin se ei vaan aina mee ihan kuin Strömsössä.

Mieti hetki mistä tulit. Olet osa ykseyttä, jumalallista, Divinea. Millä nimellä kukakin sitä haluaa nimittää. Olet kuin yksi solu osa kosmista järjestelmää. Sun ainutlaatuisella ja yksilöllisellä solulla on yksi tarkoitus. Ja se on kerätä juuri niitä kokemuksia ja tehdä niitä asioita, mitkä tuottavat sulle mahdollisimman paljon iloa yksittäisessä inkarnaatiossa.

Nimittäin silloin kun ykseys päätti luoda erillisyyden, jotta se voisi oppia asioita itsestään, se halusi vain yhtä asiaa. Laajentua. Ainoa tapa laajentua, on jokaisen ykseyden osasen tehdä asioita, jotka tuottavat tuota laajentumista. Laajentuminen tarkoittaa energeettistä laajentumista eli kokemusten saamista, joita ilman eläisit pysähtyneisyydessä.

OLET IKUINEN TIETOISUUS IHMISKEHOSSA

Meissä kaikissa on jumalainen osa ja se on meidän tietoisuus. Tuo ikuinen, ääretön ja rajattomasti laajentuva sekä samalla viisain ja fiksuin osa meitä jokaista. Mutta täällä ihmiskokemuksessa olemme jumiutuneet omaan mieleemme ja siitä käsin elämiseen. Mieli on yhtä kuin erillisyys ja se luo harhan, ettet olisi osa ykseyttä tai tehtäväsi olisi vaan jumputtaa tylsää arkea läpi vuodesta toiseen.

Viisain osa itseäsi, tuo ikuinen korkeasti värähtelevä tietoisuus, katsoo tätä mielestä käsin elämistä lempeydellä, kärsivällisyydellä ja ymmärryksellä. Se tietää, että joskus tulet itsesi kanssa kohtaan, jossa tajuat olevasi paljon enemmän kuin mielesi. Sillä on lehmän hermot ja se jaksaa venaa kehitystäsi tuhansia elämiä ihmiskokemuksessa.

Voit ajatella tietoisuutesi olevan kuin paras ystäväsi, joka tuntee sut läpikotaisin. Se on ollut mukanasi lapsuudesta saakka ja se rakastaa sua rajattomasti. Haluaa aina parastasi ja tukee kaikissa elämäntilanteissa. Se on universumin bestis, joka lempeästi ohjaa tunteilla sua oikeaan suuntaan.

ANNA HYVÄN FIILIKSEN OHJATA VALINTOJASI

Tietoisuus viestii sulle tunteilla. Se pyrkii osoittamaan milloin olet menossa oikeaan suuntaan ja milloin olet hakoteillä erilaisten tunteiden avulla. Mitä pahemmalta jokin tuntuu, sitä enemmän ajatuksesi tai suuntasi on metsässä ikuisen tietoisuuden näkökulmasta. Tietoisuus opettaa usein myös vastakohdilla. Kun saat sitä mitä et halua, se ohjaa sua siihen suuntaan mihin oikeasti haluat. Kun jokin asia tuntuu tosi pahalta, alat miettimään mikä saisi olon tuntumaan paremmalta. Millaisia valintoja tulisi tehdä, mitä kohden kulkea ja millaisen panoksen sen sinulta vaatii.

Sussa on rajaton potentiaali tehdä yksittäisessä ihmiselämässä juuri niitä asioita, mihin sisälläsi palaa intohimo. Jokainen tekosyy, veruke ja selitys mikset tee sitä mitä oikeasti haluaisit, on mielen luomus. Mielen, joka uskoo ja elää erillisyydessä. Jos haluat kuunnella sitä myös jatkossa, niin tiedät mitä saat. Sitä samaa mitä olet saanut tähänkin asti.

Jos sen sijaan haluat seurata tietoisuuden ohjausta ja luottaa sen tietävän oikean suunnan paremmin kuin toppahousuisen mielen, niin silloin alat seuraamaan hyvää fiilistä. Tekemään kaikki valinnat ilosta käsin ja olemaa rohkea. Silloin ilmennät itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla, autat ykseyttä laajentumaan ja sulla on sitä kaikkea tehdessä hyvä fiilis.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentajasi