Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Tiedosta mittaamaton arvosi

Jos sinulla ei olisi tarkoitusta tässä elämässä, et olisi enää elossa. Olisit jo kauan sitten poistunut tästä inkarnaatiosta ja jatkanut joidenkin muiden asioiden parissa toisilla taajuuksilla. Ikuisena sieluna et voi koskaan kuolla, mutta maallinen vaellus vääjäämättä päättyy joskus, jotta se voi jälleen alkaa uudelleen.

Sanotaan, että toisella puolella on tällä hetkellä jono maapallolle. Aiemmin syrjäinen ja eristettynä pidetty planeetta onkin muuttunut äärimmäisen kiinnostavaksi ja kiehtovaksi paikaksi. Todella monet sielut odottavat pääsyään maapallolle. Sillä tämä mesta on loistava paikka erilaisille kokemuksille, joita ei tällä hetkellä ole muualla tarjolla. Oikeastaan olemme kaikki etuoikeutettuja saadessamme olla täällä juuri tässä ajassa.

Maapallolla vietetyt inkarnaatiot ovat monessa suhteessa haastavia. Synnyttyämme unohdamme melko pian alkuperäisen olemuksemme, tulemme unohduksen verhon läpi. Aloitamme ikään kuin alusta jokaisessa elämässä. Kunnes jossain kohtaa todellinen olemuksemme alkaa pintautumaan ja alamme kulkemaan takaisin kohti omaa ydintämme mielen erillisyysharhan läpi.  

UUDET SUKUPOLVET

Meillä on tällä hetkellä paljon mielen harhasta ulos heränneitä sieluja maapallolla ja uusien lapsien syntyessä, niitä tulee koko ajan lisää. Jokainen uusi sukupolvi on edellistään valveutuneempi niin energeettisesti, kuin tietoisuuden tasolla. Ei ihme, että tässä ajassa monet vanhemmat ovat aivan hukassa lasten kasvatuksen kanssa. Näitä valon lähettiläitä kun ei pysty kasvattamaan pelolla eikä uhkauksilla, joilla vanhemmat ovat itse kasvaneet.

Uuden ajan lapset ovat tulleet opettajiksemme. He opettavat mielen lonkeroista ja kontrollista irti päästämistä. He osaavat elää vain ja ainoastaan tässä hetkessä, jota he opettavat myös vanhemmilleen. Mitä paremmin pystyt vanhempana tai isovanhempana antautumaan näiden lasten kanssa elämään hetkessä ja kontrollittomuudessa, sitä helpommalla pääset heidän kanssaan.  Ja lopulta myös itsesi kanssa.

TUNNISTA OMA MERKITYKSESI

Jokaisella syntyvällä, kuin myös jo pidempään maapallolla olleella sielulla on oma tehtävä. Sun ei välttämättä tarvitse olla tarkemmin edes tietoinen tehtävästäsi, se toteutuu kauttasi siitä huolimatta. Monella vanhemman sukupolven edustajalla on ollut esimerkiksi puhtaasti energeettinen rooli. Olla valmistelemassa maapallon energioita ja kollektiivia näitä tulevia korkeampivärähteisiä sieluja varten. Meistä kellään ei ole vain omaa elämää koskevaa tehtävää, vaan palvelemme aina myös kollektiivia.

Olemassaolollasi on valtava merkitys ison kuvan kannalta. Olemme kaikki osa ykseyttä, joka on pirstaloittanut itsensä ympäri ämpäri universumia, jotta se voisi oppia asioita itsestään. Ei ole ketään toista, joka ilmentäisi ykseyttä juuri sillä tavalla kuin sinä teet. Joka tuntisi, ajattelisi ja kokisi asiat kuten sinä. Se jo yksistään osoittaa mittaamattoman arvosi. Ykseyden silmissä olet erittäin tärkeä osa sitä ja autat ykseyttä ymmärtämään itseään. Kokemaan jotakin, mitä se ei ole kenenkään muun kautta koskaan kokenut. Joten ilmennä itseäsi ilolla.

Iloa kohden,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Kerro meistä kaverille

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*