Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Tietoisuuden ikuinen valo

Et ole ajatuksesi, et ole tunteesi. Et ole se mikä kuvittelet olevasi. Mieli yrittää määrittää keitä me ollaan ja samalla sillä ei ole siitä harmainta aavistusta. Se ei pysty edes ymmärtämään olemuksemme isompaa luonnetta. Me ollaan ikuinen tietoisuus ihmiskehossa, joka matkaa halki universumin eri planeetoilla, eri elämissä, eri tehtävissä. Tietoisuuden ikuinen valo valaisee aina polkuamme.

Kun olet kuullut kutsun tulla maapallolle ja päättänyt tänne tulla, niin et ehkä siinä kohtaa vielä tajunnut kyseessä olevan pidempi sitoumus. Vain harvat tulevat tänne yksittäisen elämän vuoksi. Me loput tullaan maapallolle ikään kuin kouluun, jossa pitää käydä läpi koko polku. Sen takia meillä on tuhansia elämiä tällä pallolla takana ja mahdollisesti vielä useita jäljellä.

Koko hommaa orkesteroi tietoisuus. Sen lisäksi, että on olemassa loputon määrä ryhmätietoisuuksia, meillä jokaisella on myös oma tietoisuus. Joku kutsuu sitä korkeammaksi minäksi, toinen intuitioksi ja kolmas vain kokee olevansa yhteydessä johonkin suurempaan. Tietoisuus on se, joka luo kaiken kokemuksemme. Se orkesteroi elämämme tapahtumia.

 

TIETOISUUSTYÖSKENTELY

Moni on vielä kiinni mielen tasoisessa työskentelyssä, mutta on tullut aika nostaa panoksia. Mieli haluaa ymmärtää ja selittää asioita, mutta se ei osaa ratkoa asioita pysyvästi. Sen homma on luoda lisää ongelmia ja lisää ratkottavaa. Jonkin suuremman ja viisaamman pitää tulla paikalle, jotta mielen ongelmat voivat tulla ratkaistuiksi.

Tuo suurempi viisaus on tietoisuus. Se on osa itsestä, joka elää korkeammalla taajuudella ja ymmärtää universumin lakeja. Se tietää mitä asioita polullesi on tarkoitus tässä elämässä tulla ja mitä pyrit erilaisilla kokemuksilla itsellesi opettamaan.

Sen sijaan että keskittyisit ottamaan selvää mielestäsi, saat aikaan merkittäviä hyppyjä keskittymällä tekemään töitä tietoisuutesi kanssa. Vaikka tietoisuus on viisaampi ja näkee asiat isossa kuvassa, on se silti ikuisesti kehittyvä ja laajentuva osa meitä. Se ei koskaan tule valmiiksi. Sen tehtävä on nimenomaan laajentua, kasvaa ja tiedostaa yhä syvemmin.

 

IKUINEN TIETOISUUS

Kun kuolet, maallinen tomukasasi lakkaa olemasta, muttei ikuinen tietoisuutesi. Se on osa, joka jatkaa matkaansa toiselle puolelle tarkastelemaan tätä elämää. Analyysin jälkeen se alkaa jälleen pohtimaan, että mitäs sitten keksitään. Todennäköisesti sillä on vielä selvitettävää ihmiselämän avulla ja myös energeettistä karmaa purettavana aiemmista elämistä.

Ikuisen tietoisuuden näkökulmasta ei ole merkitystä, kuinka monta kertaa jumppaat aiheitasi läpi. Se antaa sun käydä 4. luokan vaikka 50 kertaa, kunnes oivallat mitä piti oppia. Ihmiset ei usein ymmärrä, miksi joku asia jatkaa toistumistaan elämässä. Tietyt kuviot ja dynaamikat toistuu niin kauan, kunnes oppiläksy on ymmärretty. Tietoisuus pitää tästä huolen.

Ei sen takia, että se vihaisi sua, ilkeyttään tai haluaisi sun olevan jumissa. Vaan siksi, että se rakastaa niin ehdottomasti, että antaa toistaa samat virheet loputtomia määriä, kunnes oivalluksen lamppu syttyy. Ja kun lamppu syttyy, sut voidaan päästää seuraavalla luokalle.

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja