Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Uskallatko puolustaa näkemyksiäsi

Tässä ajassa korostuu polariteetit. Kun aikajanat jakautuvat, niin jakautuvat ihmisetkin. Meillä on pelkopohjainen maailmankatsomus ja valoon nojaava tulokulma. Riippuen tietoisuuden tasosta, me kaikki osutaan tolla asteikolla johonkin. Tämä näkyy erityisen hyvin tässä ajassa, jossa media porskuttaa massojen ohjelmoijana ja pelkopohjainen mieltä ruokkiva uutisointi vie kaiken palstatilan.

Samaan aikaan kaikki tämä herättää meidän jokaisen sydämessä kysymyksen, olenko linjautunut pelkoon vai valoon? Jos ja kun tunnistat itsesi enemmän valon kantajana, niin tehtävä vaikeutuu ennen kuin helpottuu. Meidän tehtävä tässä ajassa on jakaa ja rohkeasti tuoda esille muutakin kuin pelkopohjaisia ajatuksia. Jotta voimme olla majakoina niille, jotka eivät ole vielä tehneet valintaa pelon tai valon välillä.

JULKINEN LYNKKAUS

Henkisen informaation ja valtavirran ohjelmoinnista poikkeavien näkemysten jakaminen saavat toistaiseksi vielä hyvin voimakkaan reaktion aikaan. Massat nukkuvat vielä mielen unta, jolloin erilainen informaatio herättää heissä pelkoa. Reaktiot ovat sen mukaiset. Kun pelko nostaa päätään, ihminen muuttuu nopeasti ilkeästi sähiseväksi kissaksi.  

Jos olet ikinä jakanut tai tuonut esille erilaista valon maailmankatsomusta, olet todennäköisesti myös kokenut vähättelyä ja lynkkausta. Mielen toiminnan perusmekanismiin kuuluu olla epäluuloinen ja pelkäävä kaikkea sellaista kohtaan, joka on tuntematonta. Tuntematon on yhtä kuin pelottava mielelle. Ja se tekee kaikkensa, ettei tuntematon tulisi omaan kokemukseen.

TEHTÄVÄNÄSI ON JAKAA VALOA

Lynkkauksen ja herjauksen uhallakin meidän on uskallettava seisoa barrikaadeilla ja tuoda erilaista valon näkökulmaa esille. Meidän täytyy uskaltaa asettua herjattavaksi, massojen naurettavaksi ja hörhöksi nimitellyksi. Nimittäin mitä luulet tapahtuvan, jos me ei uskalleta kantaa valoamme avoimesti? Silloin valo ei ainakaan pintaudu eikä massat pääse omassa tietoisuuskehityksessään eteenpäin. Edellä kävijöiden tie ei ole helppo eikä kukilla päällystetty, se on usein rankka ja yksinäinen. Mutta me kestetään se, koska meidän sisällä palaa jo ikuinen rakkauden valo.

Inkarnaationäkökulmasta me valonkantajat ollaan tultu tänne MUUTTAMAAN tämä meininki pelkopohjaisesta valoon linjautuneeksi. Jos me pidetään omaa valoamme ja siihen liittyvää informaatiota vakan alla, me ei toteuteta sitä mitä tultiin tänne tekeen. Joten rohkeat ja uudistusmieliset valon sisaret- ja veljet, nyt on meidän hetki astua esiin varjoista ja piiloista. Jakaa rohkeasti mihin uskomme ja minkä oma tietoisuutemme on näyttänyt todeksi.

Joten seuraavan kerran kun sulla on mahdollisuus jakaa, likettää tai tuoda esille jokin valon näkemys, tee se. Älä pelkää olla sitä mieltä mitä olet, sun valoa tarvitaan. Kun joku lynkkaa, niin näe se merkkinä pelosta. Pelosta, jota autat muuttamaan valoksi omalla esimerkilläsi ja rohkeudellasi.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Kerro meistä kaverille