Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vapaudu menneestä

Moni valloo menneessä, vaikka se meni jo. Yksi energeettisesti kuluttavimmista tiloista on juoksuttaa mieltä menneessä. Niille asioille kun ei voi enää mitään. Mutta omaa tarinaa on mahdollisuus muuttaa vaihtamalla perspektiiviä. Irtipäästäminen on helppoa, kun ymmärtää tarinan opetukset.

Menneisyys on tarina, joka tapahtui. Se on kuin satu, joka kirjoitettiin aikaa sitten ja elää edelleen mielessä. Satua ei kuitenkaan voi muuttaa, asiat meni niin kuin ne meni. Ainoa mitä jäi jäljelle, oli tunnekokemus menneistä tapahtumista.

Energeettisesti menneissä tarinoissa vallominen on erittäin kuluttavaa ja energiaa laskevaa. Tämä johtuu siitä, että koemme täyttä voimattomuutta tapahtuneiden asioiden edessä. Samaan aikaan kun yritämme mielen avulla ratkoa mennyttä, niin tiedostamme olevamme kykenemättömiä muuttamaan sitä.

ANNA TIETOISUUDEN OHJATA

Tietoisuus ohjaa sua jatkuvasti keskittymään tähän hetkeen. Tämä hetki on se, jonka kautta kaikki tulevatkin hetket luodaan. Sillon kun elät ajatuksissa menneessä, elät mielessä. Kun olet tässä hetkessä tai luot tulevia hetkiä, olet linjautuneena tietoisuuteesi.

Tietoisuus, tuo ikuinen universumin viisaus ja valossa elävä osa itseäsi, tiedostaa ettet voi muuttaa menneiden aikajanojen tapahtumia. Se haluaa kuitenkin auttaa sua päästämään irti tarinoista. Tietoisuus auttaa menneisyyden työstämisessä tuomalla niihin liittyviä tunnekokemuksia pintaan.

Sieltä voi noustaa häpeää, pelkoa tai vaikkapa katumusta. Mieli sanoo, että minkä ihmeen takia sanoit tai toimit niin. Oot ihan ääliö ja idiootti, kun teit siten miten teit. Kaikki tällaiset ajatukset tuntuvat tosi pahoilta, sillä tietoisuus näkee ne eri tavalla. Saadessasi negatiivisen tunteen jostakin menneestä, tietoisuus kertoo sulle tuon tunteen avulla, että sun perpektiivi on vinksallaan. Se pyytää korjaamaan sitä.

OTA OPIT TALTEEN MENNEESTÄ

Sun ikuinen viisain osasi tietää, minkä takia tietyt menneisyyden tapahtumat tapahtuivat. Tietoisuus, tuo oman elämän orkesterinjohtaja, ei koskaan tuo kokemuksia, joilla ei ole mitään pointtia. Joten ne kaikista karseimmatkin jutut historiassa sisälsivät jonkin sortin opetuksen ja mahdollisuuden oivalluksiin.

Mutta mitä tekee toppahousuinen ihmismieli? Se uhriutuu, kokee vääryyttä ja katkeroituu. Mielelle on yksinkertaisesti aivan liian korkealentoinen ajatus kyetä päästämään irti menneistä aikajanoista. Se tykkää valloo niissä ja sitä kautta voida huonosti. Ompahan ainakin tarina mitä kertoa, kun kaikki meni sillon kerran persiilleen.

Mutta sää haluut olla fiksumpi, kun sun toppahousuinen mieli. Mitä ikinä tapahtui, ota siitä opit talteen. Mitä opit, mitä oivalsit ja kuinka et mee samaan lankaan toiste. Kun tarkastelet omaa historiaa sitä kautta, huomaat kuinka paljon paremmalta se tuntuu, kuin uhrin rooli.

Nimittäin kaikki tapahtumat ovat loppupeleissä täysin merkityksettömiä ja neutraaleja, kunnes me annetaan niille jokin merkitys. Voit koska tahansa muuttaa oman sadun tapahtumien merkityksiä ja se on todellista itsensä voimaannuttamista.

Irtipäästämisen iloa,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja

Kerro meistä kaverille