Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Vapaudu polariteettiajattelusta

Pitääkö sun luopua jostain tai päästää irti henkistä polkua kulkiessasi? Kyllä! Eihän henkinen polku lopulta muuta olekaan, kuin ikuista irtipäästämistä ja itseä palvelemattomista malleista luopumista. Uusiksi menee helposti ihmissuhteet, vanha versio itsestä ja erilaiset uskomukset. Alkuun henkinen polku vetää puoleensa kuin magneetti. Koko ajan on uutta opittavaa ja jänniä uusia kokemuksia saatavilla.

Ennen kuin huomaatkaan, oletkin kulkenut jo paljon syvemmälle, mitä olit aluksi ajatellut. Kenties muutama vuosikin on päässyt vierähtämään ja olet oivaltanut monta asiaa. Sitten alkaa rytistä. Henkinen polku alkaa tuomaan pintaan itsestä asioita, joita ei ole niin kiva kohdata. Siististi kaapissa olleet luurangot alkavat tanssia pöydillä, eikä niitä voi enää sivuuttaa.

Alkaa erilainen vaihe omalla polulla. Rajun itsetutkistelun, jopa syytösten vaihe. Mitä enemmän kaivaa, sitä enemmän alkaa löytymään. Monta kipupistettä, aihetta, pelkoa nousee pintaan. Kun edellisestä pääsee eroon, niin tulee uusi kohdattava aihe. Jossain kohtaa sitä miettii, että loppuuko nämä työstettävät aiheet koskaan.

TAITEKOHTA HENKISELLÄ POLULLA

Jossain kohtaa valo voittaa varjon. Korkeampi tietoisuus voittaa mielen jupinat. Jotta voimme päästä eteenpäin omien aiheidemme kanssa, on niitä kyettävä tarkastelemaan monipuolisesti ja tultava neutraliteettiin niiden kanssa. Tätä kutsutaan hyväksymiseksi. Kun hyväksymme itsessämme olevat eri puolet ja ymmärrämme paremmin pelkojamme, alamme vapautua mielen luomasta polariteetti ajattelusta.

Olemme valon olentoja, ei meissä ole mitään ”pimeää”. Pimeyden ja valon tuominnan tekee polariteetteihin uskova mieli, joka kuvittelee jomman kumman olevan parempi. Universumin silmissä ei ole hyvää tai pahaa, on vain erilaisia ilmentymismuotoja. Joten myös meissä olevat erilaiset puolet ja aspektit eivät ole hyviä tai pahoja, ne ovat vain erilaisia puolia itsestämme.

Olemme kuitenkin yhteiskuntatasolla tottuneet kirkon uskottelemaan hyvään ja pahaan, että sokeudumme polariteettiajattelussa. Ykseyden silmissä olet täydellinen, vaikka yhteiskunnassa tuomittaisiinkin muiden toimesta vaikkapa viha, mustasukkaisuus tai epärehellisyys. Myös ne ovat täydellisiä, sillä ei ole olemassa mitään epätäydellistä.

OLET TÄYDELLINEN JA VOIT KEHITTYÄ

Täydellisyys ykseyden silmissä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettetkö voisi halutessasi kehittää itseäsi. Viedä itseäsi uusiin kohtiin, joissa tunnet enemmän vapautta olla oma itsesi. Todellinen itsesi on vapaa polariteettiajattelusta, ihmismielen kuvitelmista hyvästä ja pahasta. Tuominnan sijaan paikalla on ymmärrys. Ymmärrys ja myötätunto itseäsi sekä muita kohtaan, sillä me kaikki pyrimme tekemään parhaamme siitä kohdasta käsin, missä olemme.

Joten vaikka olisit kuinka syvällä itsetutkiskelun polulla, niin anna itsellesi krediittiä, että teet parhaasi. Ei tarvii olla täydellinen, eikä me koskaan olla perillä. Kyse on matkasta, josta on tarkoitus nauttia. Joten nautitaan kaikesta epätäydellisyydestä ja hyväksytään myös ne puolet itsestämme, jotka eivät vielä ole täydessä valossa. Todellinen vapaus on sitä, ettei tuomitse mitään.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja