Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuinka vastaanottaa runsaus?

Vastaanota runsaus. Runsautta ei voi koskaan luoda puhumalla siitä, mitä puuttuu; on se sitten terveyttä, rakkautta tai rahaa. Useimmiten toimimme tismalleen näin, “väärinpäin”. Puhumme siitä, mistä puute. Varaus tai runsaus eivät seuraa puutteen tiedostamisesta. Puuteajattelu vetää puoleensa vain puutetta. Kyse on pohjimmiltaan köyhyysajattelusta.

Elämän rikkaus tai runsaus näyttäytyy sille, joka on sen valmis näkemään. Vauraus ei voi olla rajallista. Se kuuluu kaikille. Kysehän on rahan osaltakin sovitusta arvosta.

Runsaus ja sen ajattelu

Monet vastustavat vaurausajattelua siltä pohjalta, ettei maailma voi toimia mielemme mukaan. Joku muu sanelee meidän elämästä, on se sitten Jumala tai hallitus tai läheiset. Annamme vastuun omasta elämästämme jollekin toiselle taholle kuin itsellemme, koska emme halua nähdä omaa vastuutamme kielteisessä. Myönteisestä ottaisimme vastaan mainetta ja kunniaa. Toimimme niin tottumuksesta.

Jos on haastavaa alkaa tuosta noin vain ajatella ja kokea runsautta ja kiitollisuutta, niin tässäkin harjoitus tekee mestarin. Erityisesti kiitollisuus on avain runsauteen. Kirjoita paperille viisi lausetta, jotka ovat kielteisiä uskomuksiasi rahasta. Muuta ne sitten myönteisiksi; vastakohdikseen. Ala sisäistää sen jälkeen myönteisiä ajatuksia rahasta. Käytä voimalauseita. Ajattele runsautta. Elä sitä, niin kuin se jo vallitsisi.

Louise L. Hay on todennut seuraavalla tavalla: “The problem with money acquired in this way is that it rarely solves any problems. Why? Because it doesn’t involve changing your consciousness.” Raha ei siis ratkaise ongelmia. Kyse on runsaustietoisuudesta, jonka omaksumisen jälkeen raha alkaa virrata. Kyse ei ole naiivista asennoitumisesta. Se on ennemminkin ajatus siitä, että kaikki käy hyvin.

Rento runsaustietoisuus

Tietoisuuden kääntyessä köyhyydestä runsauteen ihminen osaa arvostaa elämäänsä sellaisena, kuin se on, vaikka hänellä ei juuri nyt olisikaan paljon rahaa tai terveyttä tai ystäviä tai vaikutusvaltaa. Raha ja runsaus seuraavat kiitollisuudesta ja ovat sen kanssa samanaikaisia. Kannattaa siis keskittyä siihen, mikä on hyvin nyt ja mitä haluaa kokea myös jatkossa. Ei siihen, mikä on huonosti tai ajatukseen siitä, että se kuitenkin menee metsään.
 
Runsaustietoisuus on rentoa. Ei maksa mitään kokeilla laittaa kiitollisuusvaihde päälle ja katsoa uteliaasti, tapahtuuko jotain erityistä henkilökohtaisessa rahataloudessa tuolla vaihteella ajaessa. Jokin ovi ehkä ponnahtaa auki, ja saamme yllättäviä tilaisuuksia tai ylimääräistä rahaa kuin vahvistuksena sille, että “se todellakin toimii”. Ei saa tuntea syyllisyyttä siitä, ettei raha löydäkään heti luokse. Se löytää kyllä, kun aika on oikea.
 
Elämässä on kyse muustakin kuin rahasta. Paljon, paljon muusta. Runsaus on eniten kiitollisuutta siitä, mitä minulla nyt on. Sitä kautta voi saada lisää kiitollisuudenaiheita. Runsaus ei koskaan ole vertailukelpoista. Ethän vertaa itseäsi muihin tai tunne kateutta, koska se on osa köyhyystietoisuutta ja viestii universumille vain puutetta. “Hyvä on, sitä saat lisää!”
 

Rikastumisen tieto -kirja kertoo seuraavan tarinan:

“Mieleeni muistuu erään opiskelijan tapaus, jolle oli kerrottu, että hänen täytyy saada mieleensä selvä kuva niistä asioista, joita hän haluaa niin, että niiden luova ajatus voisi tulla viestitetyksi Muodottomalle Aineelle. Hän oli hyvin köyhä mies ja asui vuokratalossa. Hänellä ei ollut muuta kuin mitä hän päivittäin ansaitsi eikä hän voinut ymmärtää sitä tosiasiaa, että kaikki vauraus olisi hänen. Niinpä ajateltuaan asiaa hän päätti, että hän voisi kohtuullisesti pyytää uutta räsymattoa parhaan huoneensa lattialle ja tummanharmaata hiiliuunia lämmittämään taloa kylmällä ilmalla.
 
Noudattaen tässä kirjassa annettuja ohjeita, hän sai nuo asiat muutamassa kuukaudessa ja silloin hänelle valkeni, ettei hän ollut pyytänyt tarpeeksi. Hän kiersi talon, jossa hän asui ja suunnitteli kaikki parannukset, jotka hän halusi siihen tehdä. Hän lisäsi mielessään ikkunasyvennyksen tähän ja huoneen tuonne, kunnes suunnitelma oli hänen mielessään sellaisena kuin hänen ihannekotinsa on ja sitten vielä hän suunnitteli sen kalustuksen. Pitäen mielessään yllä kokonaiskuvaa ihannekodistaan, hän alkoi elämään Tietyllä tavalla ja kulkemaan kohti sitä, mitä hän halusi ja nyt hän omistaa talon ja uudistaa sitä mielikuvansa mukaan. Ja nyt yhä suuremmalla uskolla hän jatkaa saadakseen suurempia asioita. Kaikki on tapahtunut hänen uskonsa mukaan ja samoin käy sinulle ja kaikille muillekin.” (sivulta 25)

Voimalauseita arkeesi:

“Runsauteni lisääntyy hetki hetkeltä.”
“Vaurastun minne ikinä menenkin.”
“Olen kiitollinen kaikesta hyvästä.”
“Elämä hymyilee minulle.”
“Saan kaikki laskut ja maksut hoidettua hienosti ja ajallaan.”

Kirjasuositukset:
Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi (Louise L. Hay)
Rikastumisen tieto: Kuinka Sinusta voi tulla rikas? (Wallace D. Wattles)
 
Kuva: Positivity Pulse
positivitypulse