Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kivihoito: Miten kivet parantavat?

Kristallihoito, kivihoito, jalokivihoito. Kivillä ja paikoilla, joissa on kivimuodostelmia, voi olla valtavia parantavia voimia. Erityisesti Stonehenge tai vastaavat voimapaikat sisältävät suuria voimia, jotka on ladattu kiviin. Perinteisesti myös kirkot ovat olleet tällaisia voimapaikkoja.

Jos siirrytään ajassa taaksepäin, otamme huomioon myös kivipyramidit. Pyhien paikkojen voima ei ole itse paikassa tai sen kivissä, vaan niissä harjoitettavissa pyhissä rituaaleissa ja energioissa. Se selittää sitä, miten kivet parantavat. Kivet voi ladata itselle suosiollisiksi parantamaan kehon ja mielen tasapainoa sekä puhdistamaan omaa auraa.

Parantavat kivet

Parantavat kivet voivat olla niin luonnonkiviä kuin jalokiviä, jopa kristalleja. Kivien avulla on mahdollista synnyttää voimakenttä niin luonnonpaikassa kuin ihmiskehossa. Amuletti on esimerkki voimaa kantavasta kivestä tai esineestä. Kiviä voi kerätä luontopolulta tai meren rannalta. Jalokivet ovat ulkomuodoltaan maagisia, ja niitä on kiva kokeilla omassa kivihoidossa. Parantavat kivet kannattaa asetella keholle intuitiivisesti ja samalla kivien tunnettuja ominaisuuksia soveltaen.

Kivien avulla voi keskittyä meditoimaan. Niiden avulla voidaan keskittyä yhteen asiaan ja ohjata ajattelua tai ajatusprosesseja. Jos ei tiedä, miten lähteä liikkeelle, voi alkaa kohdata pelkojaan meditoimalla niitä esimerkiksi tiikerinsilmän kanssa. Kiveä pidetään kädessä. Mieleen voi tulla välähdyksiä, jotka saavat aikaan nopeaa toimintaa.

Kivihoito ja kvartsit

Kivihoidossa ohjataan parantavaa voimaa käsien kautta. Kivet toimivat ankkuroijina ja parantavan energian keskittäjinä. Ametistit sopivat hienosti kodin puhdistamiseen. Uskotaan, että ne auttavat nukkumaan paremmin. Kivihoitaja asettelee kivet intuitiivisesti keholle. Itse voi pitää kiveä kädessä tai maatessa kaulalla, lapis latsulia kurkkuchakrassa tai otsachakrassa. Vuorikiteen voi asettaa minkä tahansa chakran päälle puhdistamaan chakrasysteemiä.

Parantava voima kasaantuu kiveen. Kivihoito tehdään aina vaatteet päällä, niin kuin muutkin energiahoidot. Kvartsit ovat mineraaleja, jotka muodostavat kivilajeja. Ne sijaitsevat syvällä maankuoressa. Kvartsit, kivet ja kiteet sekä kristallit, kuten esineet yleensä, varastoivat käyttäjiensä energioita. Esineistä voikin “lukea” niiden historiaa (psykometria).

Itsensä hoitaminen kivien avulla

Kivihoito voi voimaannuttaa ja auttaa ylläpitämään tiettyjä värähtelyitä, jotka sitoutuvat kiviin. Kehon kivut ja jännitykset jäävät joskus hoitopöydälle. Kyse on lisäksi rentoutuksesta. Kivet ovat Äiti Maan sylistä tulleita parantavia kiviä. Kivet pitävät sisällään tiettyjä ominaisuuksia, ominaisvärähtelyitä, ja lisäksi niitä voi ladata. Siten voi hoitaa kiven avulla myös omaa itseä: kehoa, mieltä, koko energiasysteemiä.

Kivillä hoitaminen ei ole mystistä. Se on luonnollista ja kemikaalivapaata rentoutumista. Siihen sisältyy oman parannusmekanismin aktivointi. Jalokivet, luonnonkivet ja kristallit virtauttavat energiaa ja keskittävät sitä kehoon sekä tasapainottavat chakroja. Niihin voi asettaa intention, aikomuksen parantua, kuten itsensä rakastaminen ja sydänsurun hoitaminen, vaikkapa ruusukvartsin avulla.

Kivikauppa Maagista nyt myös karmakivikorut!