Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Mitä on henkiparannus?

Henkiparannus on hoitomuoto, jossa parantaja eli parantavan voiman välittäjä ohjaa parantavaa voimaa asiakkaalle. Parantava energia on lähtöisin Jumalalta, mutta henkimaailmassa olevat välittäjät, kuten edesmenneet lääkärit, auttavat parannustyössä.

Parantaja tekee pyynnön ja on ns. kanava, siinä missä henkimaailma auttaa ja ohjaa parantavaa voimaa, jolloin energiat virtaavat sen mukaisesti kuin parannettava niitä pystyy vastaanottamaan. Kaukoparannuksessa kaikki välittyy energiainformaation kautta.

Vihreä on parantava ja rauhoittava väri. Arkkienkeli Rafael saattaa näyttäytyä smaragdinvihreänä valopallona suljettaessa silmät.

Parantaminen ja henkiparannus

Henkiparantaminen eroaa muusta parantamisesta siten, että siinä parantajameedio eli parantavaa voimaa välittävä henkilö käyttää henkimaailmasta tulevia voimia, ts. henkiä apuna parantamisessa. Parantavan energian lähteenä on aina Kaikista Korkein, Alkulähde. Lännessä sitä kutsutaan Jumalaksi, joka mielletään usein myös persoonalliseksi.

Parannustapahtumassa on kolme osapuolta, jotka ovat parannusopas, henkiparantaja ja parannettava. Neljäntenä osapuolena voidaan ajatella olevan Jumalan tai parantavan Voiman, Pyhän Hengen. Parantaja ja parannettava voivat olla samassa tilassa (kyseessä on kontaktiparantaminen), tai parantaminen voi tapahtua etänä (kyseessä on kaukoparantaminen).

Miten henkiparannus toteutetaan?

Henkiparannusta annetaan esimerkiksi spiritualistisissa yhdistyksissä. Kuka tahansa voi toimia henkiparantajana, mutta alalle on myös koulutusta. Henkiparantajaksi voi kouluttautua Suomen Spiritualistisessa Seurassa tai Henkisen kehityksen yhdistyksissä. Henkiparannusta voi pyytää milloin tahansa itselleen tai läheiselleen sanomalla “Pyydän saada olla parantavan voiman kanava X:lle (tai itselleni).”

Henkiparannus edellyttää hiljentymistä ja rukoilemista sekä virittäytymistä parantavan henkimaailman yhteyteen. Virittäytymisessä tietoinen mieli poistuu fyysisestä ympäristöstä. Ihmisestä tulee passiivinen välittäjä, ei aktiivinen parantaja sinänsä. Sama asia Reikissä. Henkiparannuksessa ei kuitenkaan käytetä symboleja kuten Reikissä. Parannusta pyydetään aina Jumalalta, ja henkimaailman ymmärretään olevan siinä välissä parantavana kanavana. Parantaminen ei ole minkään uskontokunnan omaisuutta.

Ei uskolla parantamista

Henkiparantaminen ei edellytä uskoa, koska sitä voidaan antaa myös vauvoille ja eläimille tai henkilöille, jotka eivät ole tietoisia parantamisesta (esim. tajunton potilas). Jos se edellyttäisi uskoa, se toimisi vain aikuisten kohdalla, jotka uskovat ja tietävät, että heitä parannetaan (vrt. suggestio). Kontaktiparannuksessa parantaja ja parannettava kohtaavat toisensa, ja parantaja voi koskettaa kevyesti parannettavan käsiä tai hartioita tai olkapäitä, miksei myös päälakea.

Henkiparannuksen tulisi rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä. Kun mieli on tasapainossa, sillä on myönteinen vaikutus kehoon. Terve mieli on innostunut, ei masentunut. Henkiparantaja välittää parantavaa voimaa useita minuutteja ja tarvittaessa pysähtyy johonkin kohtaan pidemmäksi aikaa yleensä koskettamatta. Parantaja suuntaa energiaa kohteeseen käsiensä kautta.  Tämä voi tuntua pistelynä, vetona, kuumana tai kylmänä. Huom. Healerit eivät voi parantaa ketään vastoin tämän karmaa ja henkisiä lakeja, jotka määräävät kohtalot.

Henkiparannus, Spiritual Healing, on kenen tahansa käytettävissä. Harjoitteleminen onnistuu henkiparannuskursseilla ympäri Suomen. Rukouspyyntö voi olla koruton, kuten: Rakas Jumala, haluan nyt välittää parantavaa voimaa X:lle, Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kuvat: Pixabay