Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Aktivoi sydänkeskuksesi

Ilman sydänkeskusten aktivoitumista, ihmiskunta ei kohoaisi uuteen tietoisuuden tasoon omassa henkisessä evoluutiossaan. Sydämen aktivoituminen ja rakkauden energian virrattaminen ovat kehityksen seuraavia vaiheita. Rakkauden energeettinen kenttä ei pääse aktivoitumaan, kun ihmiset ovat itsekkäitä ja keskittyneitä ulkoisen maailman tuomiin hetkellisiin houkutuksiin.

Rakkauden aktivoituminen vaatii sisäänpäin katsomista, pysähtymistä ja hiljentymistä. Ja sitähän meille nyt tarjoillaan. Kaikki ulkoinen viihdyke nettiä ja televisiota lukuun ottamatta on otettu pois. Ei voi mennä tukka putkella, on ollut pakko pysähtyä. Kohdata itsensä ja omat mörkönsä.

Mörköjen eli pelkojen pintautuminen on tärkeä osa rakkauden aktivoitumista. Rakkaus ja pelko ovat toistensa vastakohtia, sillä toinen perustuu erillisyyteen ja toinen valoon. Kohdatessamme omat sisäiset mörkömme, vapautamme itsestämme erillisyyttä. Ja erillisyydestä on luovuttava, jos aikoo elää ykseyden valossa. Eli rakkaudessa.

MIHIN KESKITTYÄ NYT

Nyt meille on annettu aikajakso, jossa on mahdollisuus keskittyä itsemme kanssa työskentelyyn, jota olemme vältelleet aiemmin. Ulkoiset viihdykkeet alkavat kyllästyttää myös kotioloissa usean viikon jälkeen, on vain tietty määrä telkkarin tuijotusta mitä jaksaa tehdä. Sisällämme on olemassa paljon mielenkiintoisempi maailma, mitä ulkoiset houkutukset eivät ikinä pysty tarjoamaan.

Keskity itsesi kohtaamiseen ja niiden tunteiden tuntemiseen, mitä tämä periodi nostaa pintaan. Ehkä se on turhautumista, ärsytystä, tylsyyttä tai erilaisia pelkoja. Anna niiden kaikkien tulla näytille, kohtaa ne ja päästä irti. Siten tuot varjot valoon ja teet itsestäsi sisäisesti entistä vapaamman.

Älä käytä ajatusenergiaa asioista huolissaan olemiseen. Abraham-Hicks sanoo, että murehtiminen on oman ajatusenergian käyttämistä ei-halutun tulevaisuuden luomiseen. Eli jos et halua luoda omaan kokemukseesi sitä tulevaisuutta mikä huolestuttaa, niin lopeta murehtiminen. Aina kun mielesi menee murheisiin, niin valitse mikä tahansa paremmalta tuntuva ajatus.

AKTIVOI SYDÄNKESKUS

Ota yhteyttä siihen osaan itseäsi, joka ei murehdi, pelkää tai panikoidu. Se paikka löytyy omasta sydänkeskuksestasi. Fyysisen sydämen ja selkärangan välissä sijaitsee henkinen sydän, oma yhteytesi kaikkeuteen. Siihen osaan haluat kirjautua päivittäin. Samalla aktivoit rakkauden energian virtauksen.

Sulje silmät ja hengitä 5-10 kertaa syvään sisään, nenän kautta sisään ja suun kautta ulos. Anna hapen kulkea alavatsaan saakka, jolloin tunnet keuhkojen laajentuvan. Jatka syvään hengittämistä sen aikaa, kun se tuntuu hyvältä. Näin tuot itseäsi läsnäoloon ja tähän hetkeen.

Kohdista huomio henkiseen sydämeen, joka loistaa valona fyysisen sydämesi takana. Ajattele hengittäväsi siihen ja sieltä. Tunne kuinka rakkauden energia alkaa virtaamaan kaikkialle omassa energiakuplassasi ja täyttää sen jokaisella uloshengityksellä rakkaudella. Nauti vaikutuksista.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja