Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Sanna Suorsa

Selvänäkijä, meedio ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät
Tajunnanvirta artikkelit kansikuva

Mitä on auravalokuvaus?

Auravalokuvaus. Aura on ihmistä, eläintä, kasvia tai kiveä ympäröivä energiakenttä, joka ilmenee erilaisina värähtelytaajuuksina. Auran energioista voidaan lukea ihmisen tunnetiloja ja menneitä kokemuksia sekä karmallisia asioita.

Auravalokuvaus on väitetysti sähkömagneettisen säteilyn eli auran valokuvaamista.

Auravalokuvauksen tehtävä

Auroista on arvioitu niin persoonallisuutta kuin terveydentilaa. Selvänäkijät pystyvät aistimaan auroja eli ihmisen energioita ilman kameraa. Auravalokuvaus on tehnyt auroista konkreettisempia myös muille kuin selvänäkijöille, jotka auroja tulkitsevat. Auransa värit voi todeta itse, kun ne ovat valokuvana. Värit aurassa merkitsevät eri asioita, samoin kuin niiden sijainti energiakehossa.

Kristillisessä mystiikassa ja taiteessa on kuvattu pyhimysten sädekehiä pään kohdalla. Kyse on aurasta eli energiakentästä, joka voi välittyä intuitiiviselle katsojalle. Skeptikot ovat kieltäneet kirliankuvauksen siksi, että se kuvaa niin elävän olennon kuin elottoman kiven auraa. Mutta myös elottomalla aineella on oma auransa. Esineisiinhän jää muistijälki, jota psykometrikot voivat lukea.

Kaikki on energiaa

Kirliankuvaus on valokuvausmenetelmä, jonka kehittivät Semjon ja Valentina Kirlian Neuvostoliitossa 1930-luvulla. Kyseessä ei ole aurakuvaus, koska Kirlianin valokuvausmenetelmä oli teknisesti ottaen erilainen kuin auravalokuvausmenetelmä. Kirliankuvausta on tutkittu myös tieteellisesti Kuopiossa.

Jos kaikki on energiaa, niin ei aura itsessään ole mikään ihmetyksen aihe. Sen kuvaaminen voi silti olla tekninen haaste. Energiat on saatu piirtymään tietokoneen näytölle sormenpäistä. Brian Snellgroven kirja Kirlian-aura kertoo, miten kirliankuvauslaite toimii.

Aura–chakra -kuvaus

Aura–chakra -kuvauslaitteita on myös olemassa. Ne väitetysti valokuvaavat sekä auran että chakrat. Tällaisella menetelmällä voidaan dokumentoida, kuinka ohjatuilla energiaharjoituksilla voi olla todellista vaikutusta. Harmoniahuoneen Sari McGlinn kertoo hankkineensa aura–chakra -kuvauslaitteen käytyään Lontoossa Mind, Body & Spirit -messuilla:

“Olimme juuri silloin muuttamassa mieheni työn mukana ja oli avoinna, mihin maahan seuraavaksi muutamme. Saatuani messuilla oman kuvan käteeni, kuvassa minulla ei ollut ollenkaan juurichakraa, ei edes pientä punaista pistettä. Olin siis täysin juuret irti maasta. Menin takaisin kotiin ja tein kaikki osaamani juuretusmeditaatiot ja heti seuraavana aamuna takaisin messuille ottamaan uutta kuvaa. Siinä kuvassa minulla oli kaunis punainen ja pyöreä juurichakra!”

Kivihoito ja aurakuvaus

Aurakuvauksella tai aura–chakra -kuvauksella voi tulla tietoiseksi energiakehostaan ja alkaa vaikuttaa siihen. Kristallit, kivet, puolijalokivet ja jalokivet sekä kvartsit ja mineraalit voivat väitetysti hoitaa auraa ja chakroja. Kivien vaikutuksista saat lisätietoa Maagista. Chakraa hoidetaan usein sen väriä vastaavalla kivellä eli esimerkiksi kruunuchakraa violetinsävyisellä kivellä kuten ametisti.

Nykyään puhutaan biopalautekuvauksesta aura- ja chakrakuvauksen yhteydessä. Myös 3D-auravalokuvausta on väläytelty. Lue lisää värien merkityksistä ja väritaajuuksista tästä.

Kuva: Barn Images

2016-02-18-roman-drits-barnimages-004