Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Lasten luonteenpiirteet horoskooppimerkeittäin

Lasten luonteenpiirteet muodostuvat vanhempien geeniperimän ja ympäristön vaikutteiden pohjalta, mutta myös ajalla ja paikalla on merkityksensä. Tämä artikkeli kuvastaa sitä, miten lapsen syntymäaika heijastuu astrologisen tähtikartan perusteella hänen elämäänsä.

Lapsen luonnetta voi tarkastella astrologisesti. Kuva: Pixabay

Oinas (21.3. – 19.4.)

Tulinen Oinas-lapsi on toimelias ja oma-aloitteinen. Hän innostuu helposti ja on joskus kärsimätön. Hän toimii usein myös mielijohteesta. Muiden huomioonottaminen on opetettava hänelle. Tekemisen on oltava mieluista ja sitä on oltava tarpeeksi, jotta Oinas-lapsi ei turhaudu. Hallitseva planeetta on Mars. Pioneerilapsi monessakin mielessä. Lepoa oltava riittävästi. Ylivilkkaus voi vaivata.

Härkä (20.4. – 20.5.)

Hidasliikkeinen ja harkitseva Härkä-lapsi koettelee vilkaamman vanhemman kärsivällisyyttä mutta positiivisessa mielessä. Edistyminen koulussa voi viedä tavallista enemmän aikaa. Härkä-lapsi menestyy siinä, missä hän todella tahtoo menestyä. Hänen hyvänä puolenaan on kärsivällisyys ja päättäväisyys, joita hän opettaa usein vanhemmilleen. Muutokset voivat olla hänelle vaikeita. Tämän lapsen kanssa maltti on valttia. Härkä-lapsi on hyväntahtoinen. Hän voi suutahtaa hyvinkin syvästi. Ylipaino voi olla ongelma.

Kaksoset (21.5. – 20.6.)

Varhaiskypsä lapsi, joka voi oppia nopeastikin puhumaan ja/tai kävelemään. Älyllisesti hän voi olla monesti muiden edellä. Hän on oivaltanut jonkun ratkaisun, jota muut vasta miettivät omassa päässään. Miellyttävä ja hyvä luonne, jonka on kuitenkin opeteltava kärsivällisyyttä toisia lapsia kohtaan. Joskus liian herkkä ja suuttuvainen luonne. Hyvin älykäs mutta helposti hermostuva, mikä vanhempien on syytä ottaa huomioon kasvatuksessa.

Rapu (21.6. – 22.7.)

Koti ja perhe ovat tärkeitä Rapu-lapselle. Ujous, arkuus ja herkkyys kuvastavat häntä. Hän ymmärtää hyvin toisten tunteita. Rakasta, rakasta ja rakasta tätä lasta, jotta arkuus karisee hänestä pois ja jotta hänestä tulee rohkea lapsi ja aikuinen. Kotieläimet ovat lähellä Rapu-lapsen sydäntä. Hän voi olla pelokas. Häntä ei saa silti kasvattaa pelkästään pumpulissa. Herkkä vatsa ja altis mielialamuutoksille.

Leijona (23.7. – 22.8.)

Toimelias, vilkas lapsi, jolla voi olla hyvä mielikuvitus. Seurallinen, rohkea ja joskus rämäpää. Aurinkoinen luonne. Myötätuntoinen mutta tavoitehakuinen. Palkitsemisen perään. Leijona-lapsella on tarve hallita sekä hyvässä että pahassa. Kontrollointi voi koskea enemmän häntä itseään kuin toisia ihmisiä. Kunnianhimoa ei tältä lapselta puutu. Hermostosta kannattaa pitää hyvää huolta.

Neitsyt (23.8. – 22.9.)

Tunneälykäs lapsi, joka aistii asioita pinnan alta. Tarkka ja terävä-älyinen Neitsyt-lapsi voi olla vähän pikkuvanha. Perfektionistikin hänestä voi tulla, ellei siihen puututa ajoissa. Hän on yleensä oppivainen ja hyvä oppilas. Joskus hän on epäkohtelias ja kylmä, mutta yleensä hän on hyvin hienovarainen. Allergioita voi olla.

Vaaka (23.9. – 23.10.)

Vaaka-lapsi on ystävällinen ja kaikille kiva. Hänellä voi olla taipumusta komennella vanhempiaan. Sopusointuinen ja kauneutta rakastava luonne. Sisustus voi olla Vaaka-lapsen ominta alaa. Tavarapaljous voi joskus hirvittää. Seurallinen lapsi, jolla on yleensä laaja ystäväpiiri. Sosiaalisuuden vastapainoksi häntä on hyvä kasvattaa itsenäiseksi. Liikunta voi tehdä hänelle hyvää.

Skorpioni (24.10. – 22.11.)

Monimutkainen tai ainakin monitahoinen luonne. Skorpioni-lapsella on voimakas tahto. Hän voi olla niin sanotusti haastava lapsi. Hän haastaa itseään mutta myös muita. Äkkipikaiset ja äärimmäiset tunteet voivat ilmetä hetkenä minä hyvänsä. Skorpioni-lapsi suhtautuu asioihin, ihmisiin tai tilanteisiin tunteella. Hän joko pitää tai ei pidä jostakin. Hän on järkkymätön luonne. Hän saattaa olla suorapuheinen. Loukattuna hän voi käyttäytyä kuin vihollinen. Oikeudenmukaisuuden vaatimus on hänen valttikorttinsa.

Jousimies (23.11. – 21.12.)

Levoton ja vilkas Jousimies-lapsi voi olla tapaturma-altis, koska hän on jatkuvasti liikkeessä. Hän on innokas, ja hänen kiinnostuksenkohteensa vaihtuvat usein. Ajatus lentää! Jousimies-lapsi saattaa haluta olla kaiken keskipiste ja jopa jonkinlainen luokan pelle. Hän on silti oppivainen, kunhan hän keskittyy. Hänellä on aitoa kunnianhimoa ja aimo annos kilpailuhenkisyyttä. Sosiaalinen luonne. Häntä on joskus hillittävä.

Kauris (22.12. – 19.1.)

Vakava ja jopa ujo Kauris-lapsi voi olla aikuisia liian paljon kunnioittava. Hän on helposti hallittava lapsi, joka on velvollisuudentuntoinen ja suhteellisen rauhallinen. Hänen itsetuntonsa voi olla heikko, koska hän on usein epävarma itsestään. Kauris-lapsi kehittyy itsevarmaksi kannustuksesta. Hän on arka ilmaisemaan itseään. Muita heikommat arvosanat voivat johtua arkuudesta; eivätkä laiskuudesta, koska Kauris on hyvin harvoin laiska. Työnteko on verissä viimeistään aikuisena.

Vesimies (20.1. – 19.2.)

On vaikea sanoa, mitä Vesimies-lapsi on tai ei ole. Yleensä hän on ystävällinen ja omaperäinen. Hän on myös hyvin itsenäinen. Hänellä on useita ystäviä, koska hän ottaa heidät huomioon. Vesimies-lapsi on seurallinen luonne, jota on kohdeltava vertaisenaan. Hän haluaa tehdä asiat itse. Hän ei ole täysin tunne-ihminen, koska hänen järkensä hallitsee tunne-elämää. Vesimies-lapsi on yleensä hyvin tasapainoinen luonne.

Kalat (20.2. – 20.3.)

Kalat-lapsi on herttainen ja herkkä sekä kiitosta kaipaava. Hän tarvitsee kannustusta ja rohkaisua sekä silmäpareja, jotka katsovat juuri häntä, vaikka hän ei olekaan samanlainen valokeilassa paistattelija kuin Leijona-lapsi. Huomio on hänestä tärkeämpää kuin suosio. Hän on hyvin herkkä muiden mielialoille. Kasvatus on kaiken A ja O kyseisen lapsen kohdalla. Kalat-lapsi on altis vaikutuksille. Hän mukautuu tarvittaessa ja on taiteellinen ja mielikuvituksellinen. Hänen on levättävä paljon, koska hän väsyy helposti.

Huom. Jos lapsen luonnekuvaus tuntuu epätäydelliseltä, niin voit tarkistaa, onko lapsi syntynyt tähtimerkin vaihtuessa. Silloin kannattaa lukea kuumerkin tai nousevan merkin  kuvaus.

Astrologisen luonnekuvauksen ja syntymäkartan voi teettää myös lahjaksi vauvalle tai vastasyntyneelle. Tutustu: Astrologinen kartta vastasyntyneelle – Tiina Kallio Kuva: OpenClipart-Vectors

Summary
Description
Lähde: Rakkaus, avioliitto ja tähdet (Carroll Righter) Astrologia, luonnekuvaus, luonnekuvaukset.
Author
Kerro meistä kaverille