Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Tähtimerkit voivat viitoittaa sinunkin tietäsi

Tähtimerkit perustuvat vanhaan astrologiseen järjestelmään, joka on kehitelty muinaisessa Babyloniassa. Astrologinen tulkinta ottaa huomioon henkilökohtaiset ja persoonalliset tekijät, koska se perustuu syntymäpaikkaan ja -aikaan.

Nousumerkki auttaa määrittämään sen, millä on sinulle merkitystä ulkoisessa maailmassa, tosin perustuen sisäiseen arvomaailmaan. Se voi tuoda motivaatiota ja syvyyttä aurinkomerkkitulkintaan, koska se nousee elämämme kartalle merkitsevänä vaikutuksena.

Tähtimerkit eli horoskooppimerkit

Tähtimerkkien uskotaan paljastavan paljon ihmisen luonteesta ja jopa kohtalosta, koska luonne on kohtalo. Kehittämällä luonnettaan ja sitä kautta käytöstään voi vaikuttaa kohtaloonsa. Tähtimerkit eli horoskooppimerkit kertovat paitsi persoonastamme, myös tulevaisuudestamme. Ne kertovat karrikoidusti ihmisten luonteenpiirteistä, myös salatuista kuten kuumerkki. Nousumerkki kuvastaa sitä, miten ihminen näyttäytyy muille eli mikä on ensivaikutelma.

Ravun ollessa aurinkomerkki, niin ihminen antaa itsestään sulkeutuneen vaikutelman. Jos hänen kuumerkkinsä on kuitenkin Oinas, niin hän on sisimmältä luonnoltaan temperamenttinen. Jos myös hänen nousumerkkinsä on Rapu, niin hänen sisäänpäin kääntyneisyytensä korostuu sosiaalisissa tilanteissa. Jos taas nousumerkki eli nouseva merkki on seurallinen Jousimies, niin Ravulla on todennäköisesti hyvät sosiaaliset taidot.

Tähtimerkit ja tosielämä

Ihmisen tiedostaessa omat heikkoutensa ja vahvuutensa, hän voi alkaa karsia heikkoja kohtia ja jalostaa vahvoja alueita. Valovoimainen Leijona osaa jatkossa ottaa paremmin huomioon muut ihmiset ja ymmärtää, mikä merkitys sillä on, että saa hetkellisesti myös muut loistamaan. Herkkä ja ärtyisä Skorpioni tulee tähtimerkkinsä kautta tietoiseksi siitä, missä tilanteissa herkkyys tekee hyvää ja miten omaa herkkyyttään voi hallita.

Kuun ja Auringon liikkeet kuin myös kaikkien lähiplaneettojen liikkeet voivat vaikuttaa meihin kuten mielialaamme yllättävän paljon. Kyse on paitsi planeettojen ominaispiirteistä, myös sähkömagnetismista. Kun Mars ilmestyy omaan tähtimerkkiisi, niin se kannustaa ja työntää sinut suurimpiin saavutuksiisi. Jos taas herkkä Venus on tähtimerkissäsi, niin saatat herkistellä ihmissuhteissa.

Mitä tähtimerkit merkitsevät?

Astrologiseen karttaan on kirjattu Auringon, Kuun ja muiden planeettojen sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin sekä niiden suhde tiettyyn aikaan ja paikkaan. Tähtimerkit tai horoskooppimerkit liittyvät myös astrologisiin tulkintoihin, joita tehdään astrologisten karttojen perusteella. Tähtimerkit ovat Oinas, Härkä, Kaksoset, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat. 

Lue lisää kirjoista Astrologiaa aloittelijoille (Maarit Laurento) ja Astrologiaa kaikille (Leo Alan). Alan klassikko on Suuri horoskooppikirja (Virve Sammalkorpi). Taivaan merkit eli mitä astrologia meistä ihmisistä kertoo (Eija Hirvonen) on astrologian yleisteos.

Kerro meistä kaverille