Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarot: heinä- ja elokuu 2020

Kuukauden tarottulkinta: heinä- ja elokuu 2020

Kuukauden tarottulkinta kertoo ajankohtaisista teemoista aurinko-, kuu- ja nousumerkin kautta. Tulkinnan on toimittanut Saga Malmi. Kyseessä on vain suuntaa-antava yleistulkinta.

Illat alkavat pimentyä, mutta mieli voi silti olla valoisa. Ja vielä on kesää jäljellä… Kortit kuvastavat heinä-elokuun vaihdetta sekä elokuun kulumista. Osa sai intuitiivisesti kaksi korttia.

Kuva: Tajunnanvirta Tarot

Oinas

Hirtetty ja Kuolema

Harvoin nousee kahta korttia pakasta kysyttäessä kuukauden yleisenergioista, mutta nyt niin kävi, ja kyseessä ovat vieläpä suurten salaisuuksien kortit. Kuolema merkitsee tarotpakassa aina muutosta. Olosuhdemuutos on mahdollinen. Se ei merkitse fyysistä kuolemaa, koska sitä ei ennusteta tai katsota korteista. Vain Jumala tietää määräajat. Meillä on myös kaikilla vapaa tahto, ja voimme vaikuttaa oman elämämme suuntaan omilla valinnoillamme. Hirtetty merkitsee käännekohtaa, suunnanmuutosta, eli Oinaalla ovat vahvat muutosenergiat heinä- ja elokuun vaihteessa. Jos ihminen ei muuta elämäänsä, suostu muuttumaan, niin maailmankaikkeus muuttaa sitä ympäriltä.

 

Härkä

Sauvojen Ässä käännettynä

Härälle nousi Sauvojen Ässä käännettynä. Tekeminen voi takuta jostain syystä tai olla muuten vain hidasta. Näyttää siltä, että jonkin idean toteuttaminen viekin tavallista enemmän aikaa. Käänteisissä korteissa on se hyvä puoli, että ne voi periaatteessa aina kääntää myös oikeinpäin. Tällöin saa siitä kortista parhaat palat. Sauvojen Ässä viittaa usein liiketoimintaan sekä kaikenlaisiin uusiin alkuihin, jotka nyt voivat viivästyä, mutta ne alkavat kyllä ajallaan. Olethan tavallista kärsivällisempi elokuun alkaessa. Tee hyvät suunnitelmat, niin olet valmis ne sitten myös toteuttamaan. Asioiden tai ihmisten hitaus voi ärsyttää rauhallista Härkääkin.

 

Kaksonen

Maljojen 6 käännettynä

Maljojen 6 on käännettynä, jolloin se voi viitata haitallisiin muistoihin tai menneisyydessä elämiseen liiaksi. Jokin menneisyyden asia voi olla tavallista enemmän nyt mielessä ja painaa mieltä. Silloin voi olla tarve anteeksiantoon. Käännetty kortti on käännettävissä oikeinpäin, kunhan aika on oikea. Kun on suostunut näkemään tilanteen eri puolet ja kenties myös antamaan anteeksi. He eivät tiedä, mitä he tekevät, on Jeesuksen ajatus. Kaikki eivät tiedä tai ymmärrä, mitä ovat tehneet. Voi olla, että mietit, miksi sinua kohdeltiin väärin joko lähimenneisyydessä tai kaukaisemmassa menneisyydessä. Lapsuus, aiempi työelämä tai parisuhde-elämä voi tulla kyseeseen.

 

Rapu

Miekkojen 5 ja Sauvojen 10

Ravullekin piti nostaa kaksi korttia kuten Oinaalle. Ensimmäinen kertoo tilaisuuksista. Ethän missaa mitään hyvää tilaisuutta. Voitto ja häviö ovat lähellä toisiaan. Mutta jotain tilaisuutta ei ehkä kannata päästää ohitseen, jotta se ei mene sivusuun. Ainakin jokainen tilaisuus kannattaa harkita huolella. Sauvojen 10 kertoo siitä, että kyseinen elämäntilanne voi aiheuttaa stressiä ja painetta. Kyse ei olekaan asioiden pakottamisesta. Anna asioiden ratketa omalla painollaan, mutta ole valmis, kun tilaisuus eteesi tulee, sillä se tulee ilmeisesti heti elokuun alussa tai sen alkupuolella. Ole valpas. Ole valmistautunut. Toimi, kun on sen aika.

 

Leijona

Maljojen 10 käännettynä ja Miekkojen 10

Leijonallekin nousi yhteisviesti. Maljojen 10 nousi käännettynä, mikä merkitsee, että saavutat unelmasi mutta viiveellä. Älä luovu unelmastasi, vaikka se veisikin enemmän aikaa kuin mitä luulit tai mihin olit varautunut. Varaudu pitkälle matkalle. Kaikki tulee menemään lopulta hyvin. Miekkojen 10 kuvastaa levottomuutta ja pattitilannetta sekä kujanjuoksua. Umpikuja voi olla vastassa. Oravanpyörässä ei ole kiva juosta. Mutta jokin juttu vaivaa juurikin niin kauan, kunnes se on karmallisesti käsitelty. Joskus itse vaikeutamme oman elämämme asioita ja menemme sieltä, mistä ei pitäisi. Pääset kyllä perille, mutta viiveellä, tällä kertaa.

 

Neitsyt

Kohtalonpyörä

Kohtalo on kaikille eri, mutta kaikkien päämäärä on silti sama: kehittyminen kohti täydellisyyttä. Monen Neitsyt-merkkisen ongelma on kuitenkin täydellisyydentavoittelu, mikä ei johda hyvään lopputulokseen. Se saattaa kuormittaa liikaa. Niinpä on hyvä tarkistaa, onko karma nyt kohdillaan. Teetkö asioita velvollisuudentunnosta tai täydellisyydentavoittelusta? Karma merkitsee kylvöä ja niittoa. Kaikkeen emme voi vaikuttaa, mutta moneen voimme. Nyt on aika vaikuttaa siihen, mihin voi. Uusi sykli on alkamassa. Pieni tai suuri läpimurto odottaa. Tänä aikana voi tapahtua ihmeitä. Kohtalonpyörässä on myös monia vapaan tahdon ilmaisukohtia.

 

Vaaka

Miekkojen 4 käännettynä ja Maljojen lähetti

Miekkojen 4 käännettynä liitetään siihen, että voi olla tunne, ettei ole ehtinyt valmistautua tai että tarpeellisia valmisteluita ei ole tehty. Voi merkitä myös sitä, ettei osaa levätä, vaikka pitäisi. Valmistelut kannattaa tehdä aina huolella. Lepoa tarvitaan myös aktiivisen tekemisen vastapainoksi, joten huolehdithan siitä, että ehdit levätä nyt riittävästi. Jotta olet valmis syksyn “koitoksiin”. Maljojen Lähetti tietää hyvää tunne-elämään. Se kehottaa kuuntelemaan omia tunteitaan, myös kehotuntemuksia. Keho kertoo, missä mennään. Kiputilat kertovat siitä, mikä stressaa. Vältä stressiä. Lepää ja liiku tai tee työtä tasapainoisesti. Säilytä sopusointu.

 

Skorpioni

Miekkojen 10 käännettynä ja Miekkojen 7

Tähän nousi kaksi tarotkorttia, jotka selittävät toisiaan. Miekkojen 10 käännettynä merkitsee sitä, että jokin koetteleva ja jopa hyvin hankala ajanjakso omassa elämässä on päättymässä. Jippii! Mutta on osattava myös tulla pois sieltä suosta muuttamalla omia ajatuksiaan. Tässä halutaan alleviivata sitä, että muuttamalla ajatuksiaan voi muuttaa elämäänsä. Muutos voi lähteä yhdestä hyvästä asiasta ja kertautua sitten myöhemmin. Kun muuttaa yhden asian, seuraavakin on helpompi muuttaa. Miekkojen 7 muistuttaa siitä, että kateus ei kannata, on se sitten omaa tai toisen. Jokaisella on haasteensa. Mutta niistä aletaan nyt selvitä.

 

Jousimies

Miekkojen Kuningas käännettynä ja Lanttien Kuningatar

Kyse voi olla jostain ihmissuhdekuviosta. Hovikortit kuvastavat usein henkilöitä. Näiden henkilöiden kesken voi olla jotain mietittävää. Mietinnän paikka. Lanttien Kuningatar on hyvä enne raha-asioihin sekä omistuksiin. Se kuvaa vakautta ja itsenäistä toimeentuloa. Kyseessä voi olla hyvä toimeentulo. Jos Miekkojen Kuningas ei ole tietty ihminen, niin se voi edustaa selkeyttävää vaikutusta. Aivan kuin nyt tarvittaisiin ja jopa vaadittaisiin selkeyttä päätöksentekoon joko suhteessa tai työelämässä. Heinä- ja elokuun vaihteessa voi olla tällainen suhdesoppa, joka selviää maalaisjärjellä. Työelämään tietää lopulta toimivaa ratkaisua.

 

Kauris

Sauvojen 10 ja Torni käännettynä

Näistä korteista tulee mieleen muutos, johon ei jossain syvällä sisimmässään koe olevansa valmis. Voi olla tunne siitä, ettei halua niin isoita tai nopeita muutoksia liittyvät ne sitten työhön, asumiseen tai suhteeseen. On kuitenkin muutoksen aika, ja tuota muutosta voi viivytellä vain tiettyyn pisteeseen asti. Ei kuitenkaan loputtomasti. Sauvojen 10 on ns. stressikortti, eli jokin tilanne tuottaa painetta. Kyse voi olla myös kivuista. Mutta kun suostuu tekemään elämänmuutoksen, mihin se sitten liittykään, niin kaikki alkaa näyttää valoisammalta. Muutos voi aluksi tuntua siltä, ettei se johda mihinkään järkevään, vaikka se johtaakin. Kokonaiskuva on nähtävä, viimeistään nyt.

 

Vesimies

Rakastavaiset käännettynä ja Maljojen 3

Joillekin merkeille nousi kaksi korttia, myös Vesimiehelle. Rakastavaiset liittyy rakkauselämään sekä valintoihin joko työssä tai suhteissa. Käännettynä se merkitsee sitä, että on kenties aika panostaa parisuhteeseen. Onko rakkaus ollut vähän kadoksissa? Miksi elämässä ei tunnu olevan riittävästi rakkautta tai sitä rakastavaa kumppania? Maljojen 3 kuvastaa sitä, että mahdollisuudet hyvään ihmissuhteeseen ovat, mutta se kuvastaa myös juhlintaa sekä ystävyyssuhteita. Onko niin, että yhteinen tekeminen ystävien kanssa korvaa parisuhdeaikaa? Ja siksi olisikin tärkeä, että myös se suhde kukoistaisi. Jokin suhde antaa odottaa itseään, vielä vähän.

 

Kalat

Sauvojen 6 käännettynä

Tämä kortti viittaa siihen, että jokin asia on järjestymässä parhain päin, mutta sen järjestyminen vie aikaa, koska on ensin tehtävä joitakin järjestelyjä. Jonkin ajanjakson on ensin kuluttava umpeen tai muuta sellaista. Sen jälkeen se asia, on se sitten suhde tai työkuvio, järjestyy kyllä. Älä siis ole huolissasi, jos se asia ei näytä järjestyvän vielä heinäkuussa. Elokuun loppua kohti mentäessä se näyttänee jo paremmalta. Eli jos Kalat-merkkinen henkilö huolehtii nyt jostain henkilöstä tai tilanteesta suhteellisen tai suhteettoman paljon, niin hänelle tiedoksi, että se asia järjestyy, eikä huolehtiminen edistä sitä. Päästä irti murehtimisesta.