Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarot: kesäkuu 2020

Kuukauden tarottulkinta: kesäkuu 2020

Kuukauden tarottulkinta kertoo ajankohtaisista teemoista aurinko-, kuu- ja nousumerkin kautta. Tulkinnan on toimittanut Saga Malmi. Kyseessä on vain suuntaa-antava yleistulkinta.

Kuva: Tajunnanvirta Tarot

Oinas

Sauvojen Kuningatar

Hän on yleensä tulimerkin nainen (Oinas, Leijona tai Jousimies) tai muutoin tekeväinen ja aikaansaava sekä järjestelmällinen henkilö. Hän ei pelkää tarttua toimeen. Joskus hän on välittäjänä toimiva henkilö, kuten asuntovälittäjä tai rekrytointikonsultti, riippuen siitä, mitä on kysytty. Tämä tarotkortti muistuttaa siitä, että vain tekemällä saa aikaan, vaikka niin ei aina saakaan heti valmista. Voi olla vahvistus jollekin jo tehdylle päätökselle tai toimintasuunnitelmalle. Elämänmuutokset ovat mahdollisia. Intohimoisuus ihmissuhteissa, ja hyvä elämänhallinta. Voi olla tunne siitä, että elämä on nyt ihan hyvää tai jotenkin hallinnassa ilman, että sitä tarvitsee kontrolloida liikaa.

 

Härkä

Ylipappi käännettynä

Neuvonantaja tai asiantuntija. Onjko se Härän perinteinen rooli? Vai tarvitseeko Härkä nyt neuvoa? Onko niin, että neuvo on huono tai sitä ei osata kysyä ajoissa? Viittaa siihen, että nyt on syytä ottaa asioista selvää sekä kysyä neuvoa oppineelta, kuten lakimieheltä. Hengellinen väkivalta pahimmassa tapauksessa. Joskus virka- ja virastoasiat tai pankkineuvottelut, jotka lykkääntyvät syystä tai toisesta. Suhteen jatkumiskysymys, avo- tai avioliiton jatkuminen. Nyt ovat hyvät neuvot kalliit, mutta älä neuvo itse, ellei neuvoasi erityisesti kysytä. Muista pyytää apua muilta ihmisiltä, äläkä yritä tehdä kaikkea itse. Tarotkortti vastaa vain kysyttyyn asiaan, eli mieti ensin kysymys (koskeeko se ihmissuhteita, työtä vai mitä). Älä hätiköi.

 

Kaksonen

Lanttien Lähetti

Kyseessä on yleensä jokin talouteen tai opintoihin liittyvä mahdollisuus. Tilaisuus, jota pohditaan oikein toden teolla. Kyseessä voi olla koulutuksen valitseminen. Opinnot liittyvät usein tähän tarotkorttiin. Kyseessä voi olla myös nuorimies tai tyttö, joka miettii omaa tulevaisuuttaan. Lähetti voi olla tyttö tai poika, koska Tajunnanvirta Tarotissa ei ole erikseen nuoren naisen tai tytön korttia. Uudet mahdollisuudet, tutkimattomat tiet ja kulkemattomat polut, joita kesä kutsuu nyt kulkemaan. Voi olla myös mietintää tulevaa syksyä varten. Miten jonkin omistusasian tai työn tai opiskelun kanssa tulisi toimia? Mahdollisuuksia on moneen.

 

Rapu

Ylipapitar

Tämä on salaisuuksien tai salassa pitämisen tai tekemisen kortti. Salaatko jotain toisilta? Kortti kuvastaa joko salaista tietoa tai jotakin tietoa, jota ei ole vielä saatavilla sekä (salaista) ihastusta etenkin kysyttäessä suhteista. Sen perusmerkitys on myös intuitio, sekä naiseus: onhan kyseessä papitar. Auttaminen voi liittyä tähän korttiin: auttavat kädet. Kyseessä on rajatietoon viittaava kortti, jonka mukaan maailmassa on enemmän kuin se, mitä voimme fyysisin silmin nähdä. Passiivisuus ja ajan kuluminen. Asiat menevät omalla painollaan. Naisen oma voima, naisena tai omana itsenä tilanteisiin meneminen.

 

Leijona

Lanttien 4

Aineellinen hyvinvointi. Rakenteet, rajat tai rajoitukset riippuen siitä, miten tilannetta tulkitaan. Pysyvyys ja vakaus sekä pitkäaikaisuus työssä tai ihmissuhteissa. Rajat henkilökohtaisessa elämässä ovat tärkeät. Joskus voi merkitä huonetta kuten liikehuoneistoa tai luokkahuonetta, miksei asuntoakin. Silloin huoneella on symbolinen merkitys. Jotain sellaista, mihin voi määritellä tai kuvitella rajat tai seinät tai rajoitteet. Turvallisuus. Kovalla työllä saavutettu yhteiskunnallinen asema. Korvaako turvallisuushakuisuus seikkailun ja lämmön ihmissuhteissa tai elämässä ylipäätään? Mikä merkitys rajoilla sinulle on? Mitä oma tila merkitsee sinulle? Omannäköisen elämän pariinkin kortti kutsuu. Älä varmistele liikaa asioita etukäteen.

 

Neitsyt

Miekkojen Ritari

Tämä on ilmaelementtiä edustavan miehen tai vaikutuksen tarotkortti (Vesimies, Kaksoset tai Vaaka). Kyseessä voi olla nuori tai nuorekas mieshenkilö (30+/-). Riippumattomuus ja päämäärätietoisuus ovat kortin perusmerkityksiä. Ajatustyötä. Kyynärpäätaktiikalla eteneminen ei tiedä hyvää. Joskus kuvastaa sitä, että jotain tapahtuu muuttolintujen aikaan, niiden lähtiessä tai palatessa. Oma suunnitelma voi viedä pitkälle. Ota haaste vastaan! Kunnianhimo siivittää kaikkia uusia hankkeitasi. Ota huomioon vain sellaiset päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy sinulle itsellesi tärkeitä arvoja. Mitkä ovat sinulle tärkeimmät asiat? Arvovalinnat. Joku mieshenkilö saattaa olla ennestään sinulle tuttu ja vaikuttaa syystä tai toisesta voimakkaasti sinuun.

 

Vaaka

Torni

Äkillinen muutos. Järkytys tai paljastuminen, joka käynnistää muutoksen. Mitä et ole nähnyt selkeästi omasta elämästäsi, itsestäsi tai ympäristöstäsi? Jäykistyneet ja ahtaat rakenteet, jotka eivät palvele, puretaan tai hajotetaan. Kuvastaa perustuksilleen purkamista symbolisessa mielessä. Se voi merkitä myös shokkia. On kenties aloitettava alusta. Jotain on poistumassa omasta elämästä. Elämä järjestyy tai järjestellään uusiksi. Ilman puhdistuminen ihmissuhteissa. Joka tapauksessa muutos on perinpohjainen. Saatat pian olla keskellä intensiivistä muutostapahtumaa. Herätys ja ravistelu. Puhtaalta pöydältä aloittaminen. Myös asennemuutos voi tulla kyseeseen.

 

Skorpioni

Lanttien 3

Työnhaku tai työhaastattelu sekä joskus työnäyte, miksei opinnäytetyökin. Jokin prosessi, joka on kesken tai käynnissä. Haluatko ottaa hoitaaksesi näitä tehtäviä? Sitoutuminen tuo tuloksia. Viet aloittamasi tehtävän päätökseen, jos olet siitä itse vakuuttunut. Mikään ei tule nyt ilmaiseksi. Voi viitata näyttötutkintoon, työhaastatteluun tai asuntoesittelyyn. Sosiaalinen elämä saattaa kohta kukoistaa. Menestyminen elämässä. Tunnustus ja arvonanto sekä kunnioitus. Lahjakkuus. Ponnistus, joka tulee pian palkituksi. Joku saattaa olla sinusta kiinnostunut, jos kysyit tulevasta suhteesta. Miksei uusi kiinnostuskin nykyisessä suhteessa.

 

Jousimies

Miekkojen 6 käännettynä

Jonkinlainen siirtymävaihe tai maisemanvaihdos voi kohta tulla kyseeseen. “Kaukaa näkee lähelle.” Risteilyt tai vesistön läheisyys. Siirtymisiin ja matkustamiseen voi tulla myös viivästyksiä syystä tai toisesta. Niiden aika on vähän myöhemmin. Mökkeily, vaikkakin sen suhteen myös viivästyksiä. Miksei muuttopuuhiakin kesäkuussa. Moneen muutokseen tarvitaan enemmän aikaa kuin yleensä. Aika ei välttämättä ole oikea, odota vielä hetki. Malta mielesi. Kun aika on oikea, muutto tai siirto toteutuu kyllä, vaikka se ei olisikaan vielä kesäkuussa. Joskus työnvaihto tulevan kesän aikana. Älä mene nyt asioiden edelle. Anna asioiden tai suhteiden tapahtua.

 

Kauris

Vaunut

Vaunut tai sotavaunut kuvastavat liikkumista sekä kulkuneuvoja kuten autoa. Lisäksi se kuvastaa liikkuvaa työtä tai elämäntapaa sekä toimeliaisuutta, kunhan oikea suunta on selvillä. Vaunut viittaavat menestymiseen ja saavutuksiin. Menestymisen mahdollisuudet ovat nyt hyvät. Itsenäiset ratkaisut. Itsenäistyminen. Asiat lähtevät liikkeelle. Tarvitsetko pientä töytäisyä? Nyt näytetään vihreää valoa liikkeellelähtöön. Mitä asioita on nyt suotuisa aika edistää? Moni asia on vain toteutusta vailla. Myötätuuli puhaltaa. Nyt on aika uuden auton tai työn tai liikkumisen sekä asioiden edistämisen, mutta toiminnan askeleet on otettava, itse.

 

Vesimies

Paholainen

Ongelman tiedostaminen. Kontrollointi, himo tai ahneus. Aineelliset asiat, riippuvuudet tai kielteiset asenteet. Aineelliset asiat eivät ole sinänsä hyviä tai pahoja. Paljon on kiinni niiden käytöstä. Kortti voi kuvastaa riippuvuuksia ja jopa läheisriippuvuutta sekä mustasukkaisuutta. Merkitsee myös elämänvoimaa. Voi vahvistaa seksuaalisuutta ja parisuhdetta. Aistillisuus hyvässä mielessä. Sinua ei ole kahlittu tähän olotilaan, etkä ole “vankilassa” lopun ikääsi. Vahingolliset voimat voidaan muuntaa päinvastaisiksi. Tietää hyvää työasioihin etenkin Lanttien* kanssa. (*Lanttien Ässä ja Lanttien 10) Silloin merkitys on aineellinen, materia. Ongelmat on tehty ratkaistaviksi, joten älä hätäile. Tähän ongelmaan löytyy ratkaisu lähempää kuin luuletkaan.

 

Kalat

Maljojen Lähetti käännettynä

Tunteilla on aina jokin viesti. Mitä tunteesi sanovat? Taiteellisuutta, joka ei pääse nyt oikeuksiinsa. Tunteet, jotka on joutunut tukahduttamaan syystä tai toisesta. Kyseessä voi olla lapsirakas henkilö. Hiljaa hyvä tulee, tarotkortti muistuttaa. Sinulla ei ole mihinkään kiire. Kuuntele omia tunteitasi, omaa tunnemaailmaasi, sillä sitä kautta hyvä tulee. Myönnä ja hyväksy vaikeatkin tunteet tai tilanteet, koska sen jälkeen sinun on helpompi taas hymyillä. Taideterapia tai muu vastaava hoitomuoto voisi soveltua sinulle. Asiat näyttävät nurinkurisilta, mutta se ei kestä ikuisesti. Kesästä näyttäisi tulevan ihan kiva. 🙂