Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarot: lokakuu 2021 kaikille tähtimerkeille

Kuukauden tarot: lokakuu 2021 kaikille tähtimerkeille. Maailma on pikkuhiljaa avautumassa. Mutta paluuta vanhaan ei ole. Mitä tuleva syksy tuo tullessaan? Sen kertoo Tajunnanvirta Tarot.

Photo by Andrea Davis on Unsplash.

Oinas: Ylipapitar: Kortti kuvastaa salaista tietoa tai jotakin tietoa, jota ei ole vielä saatavilla ja ihastusta kysyttäessä suhteista. Intuitio on sen perusmerkitys, sekä naiseus, onhan kyseessä ylipapitar! Auttaminen voi liittyä tähän tarotkorttiin. Auttavat kädet. Vastausta ei kerrota suoraan. Luota intuitioosi ja sisäiseen ääneesi. Unet kertovat ja paljastavat asioita. Sisimmässäsi on tietoa, joka haluaa nyt päästä pintaan. Luota omaan intuitioosi tilanteessa kuin tilanteessa, koska siten tulee aina se oikea vastaus. Nyt on erittäin tärkeää kuunnella omaa sisäistä ääntään!

Härkä: Erakko. Yksinoloa oman valinnan vuoksi. Vastaukset löytyvät nyt sisältä. Vetäydy ulkopuolisista asioista sisäänpäin. Kortissa on yksin oleva henkilö. Hän saattaa kokea olevansa yksin. Yksinäisyys voi vaivata. On ammatiltaan opettaja, tutkija tai muu itsenäisen työn tekijä. Yksin oleminen, yksinäisyys tai sinkkuelämä. Yksinäisyyden kokemus vaikuttaa aina kortin tulkintaan. Henkinen etsintä on ajankohtaista. Tiedon (valon) jakaminen. Yksinäisyys on eri asia kuin yksinolo. Voi kuvastaa tilannetta, jossa on jäänyt yksin tai jossa vastaa yksin asioista.

Kaksoset: Lanttien ritari mutta käännettynä. Kyseessä voi olla varakas tai ainakin vakaa mieshenkilö, joka voi pitää kynsin ja hampain kiinni omastaan. Mietitkö itse jonkin raha-asian kuntoon saattamista? Kyseessä voi olla jokin terveysvaiva. Jokin tilanne ilmeisesti hakee tasapainoa. Vakaus tai tervehtyminen on mahdollista, mutta voi viedä aikaa tavallista enemmän. Palautumista. Raha-asiat ja talous voivat myös kohentua mutta vasta ajan kanssa. Mikä tai kuka antaisi omaan elämään suhteellisen kestävän perustan?

Rapu: Miekkojen kuningatar on älykäs ja päättäväinen sekä rehellinen nainen. Pääasiallisesti päänsä kautta elävä ihminen, joka arvostaa omaa yksityisyyselämäänsä. Yksityisyys on hänelle tärkeää. Voi olla eronnut nainen tai leski. Kyseessä on useimmiten ilmamerkki (Vesimies, Kaksoset tai Vaaka). Saattaa merkitä aiemmista turvaa tuoneista rooleista irti päästämistä. Ylpeyteen tai ylpeän ihmisen vaikutelman antamiseen viittaava tarotkortti. Joku saattaa näyttää todelliset kasvonsa. Selkeys sanoissa ja teoissa sekä aikeissa. Jokin tilanne edellyttää päättäväisyyttä. Nyt tai ei koskaan!

Leijona: Maljojen 9. Hyvää oloa. Ole kuitenkin tarkkana sen suhteen, ettei kyse ole vain egoa tyydyttävistä asioista. Tietyt asiat ja toisen viat voi lakaista maton alle, koska elämä ei ikinä ole täydellistä. Kaikkeen ei tulisi kiinnittää huomiota, kunhan perusasiat ovat kunnossa. Kortti tuo luottamusta, iloa ja kaikkea hyvää elämään. Kiitollisuus kaikesta, myös niistä vastoinkäymisistä. Hyvän näkeminen itsessä tai toisissa. Se, ettei takerru toisarvoisiin asioihin suhteessa, voi pelastaa paljon. Onnellisuus tai perustyytyväisyys on nyt mahdollista arjessa. Kiitollisuus kantaa pitkälle.

Neitsyt: Sauvojen Ässä. Uusia alkuja on luvassa sekä toimivia liikeideoita. Uusia tulevaisuudensuunnitelmia. Jokin idea, joka saa siivet. Luovuus. Aloitekyky. Hyvä idea. Voi merkitä myös vuoden alusta. Yritykset liittyvät tarotkorttiin. Liiketoiminnan aloittaminen tai yrittäjyys. Uudet ajatukset ja ideat sekä toimintatavat voivat tulla kyseeseen. Ideointia, toiminnan askeleita ja joskus aloitteita. Inspiraatio saattaa iskeä. Joskus kuvastaa uusia alkuja ja jatkuvaa tekemistä sekä toiminnan askeleita, joiden aika on nyt, jos koskaan!

Vaaka: Paholainen. Aineelliset asiat, riippuvuudet tai kielteiset tunteet suhteessa. Aineelliset asiat eivät sinänsä ole hyviä tai pahoja. Paljon on kiinni niiden käytöstä. Kortti voi kuvastaa riippuvuuksia ja jopa läheisriippuvuutta sekä mustasukkaisuutta. Merkitsee elämänvoimaa. Voi kuvata seksuaalisuutta ja aistillisuutta sekä joskus ylensyöntiä. Sinua ei ole kahlittu tähän olotilaan, vaan voit (vain) itse vapauttaa itsesi. Vahingolliset voimat voidaan muuntaa päinvastaisiksi. Haaste omille heikkouksille. Tabut. Ihmissuhde tai työsuhde perustuu aineellisiin asioihin. Riippuvuutta.

Skorpioni: Aikakausi. Uusi aika koittaa. Uusi aikakausi. Kortti on nimeltään myös Tuomio. On aika tehdä inventaario tai tilinpäätös omasta elämästä. Uudet mahdollisuudet sitä kautta, että suostuu uudistumaan. Tilannearvio, joka antaa mahdollisuuden jatkaa puhtaalta pöydältä. Menneisyyden haamut ovat voineet vaivata. Onkin jo aika vapautua käärinliinoista ja alkaa elää pitkästä aikaa. Heräämistä todellisuuteen. Menneisyyden vaikutus nykyhetkessä. Menneisyyden kohtaaminen nimenomaan anteeksiannon kautta. Anna menneiden olla. On uuden aika! 

Jousimies: Kuu mutta käännettynä. Kaikki näyttää epäselvältä tai kaoottiselta. Traumat. Käsittelemättömät asiat ja alitajuiset pelot. Lue sopimukset huolella ja ajan kanssa. Mustasukkaisuus ihmissuhteissa ei tee hyvää. Jos asiat näyttävät nyt synkiltä, niin tiedä, että oma mielenmuutos voi auttaa. Tulevaisuudesta ei kukaan tiedä, on vain tämä hetki. Suuri epätietoisuus tulevasta voi nyt vaivata tavallista enemmän. Kuunvaiheet voivat myös vaikuttaa elämääsi, ja ne kannattaakin valjastaa omaan käyttöön. Laskeva vai nouseva Kuu? Täysikuu vai Uusikuu? Osoittaa myös muutosten ajankohtia kuunvaiheissa.

Kauris: Hallitsijatar. Naisen arkkityyppikortti. Tämä kortti kuvastaa elämän suojelua sekä kehitystä ja kasvua asioissa. Se kuvastaa myös hedelmällisyyttä. Se voi merkitä äitiyttä, raskautta, kevättä ja luontoa sekä hyvinvointia, kaiken kehittymistä sekä kasvun vaalimista. Kyse voi olla kasvavasta lapsesta, kasvatuksesta. Äitiydestä. Omasta äitisuhteesta. Joskus kuvastaa raskautta. Synnytetään jotain uutta symbolisesti tai konkreettisesti. Äidillistä vaikutusta. Vuodenaikana kuvastaa kevättä. Kaikki kehittyy ajallaan. Elämänhallinta. Elä omaa elämääsi! Ole omassa voimassasi.

Vesimies: Lanttien 2. Uudistuksia mutta myös niihin liittyen päättämättömyyttä. Tasapainottelua. Omilla jaloilla pysymistä. Sopimuksia. Yhteisistä pelisäännöistä sopimista. Joskus huoltajuussopimus. Työelämässä nimenomaan työsopimus. Nahanluontia. Talouteen ja omistuksiin liittyvät asiat. Ei kannata pallotella liikaa muutosten kynnyksellä, jotta ne voivat toteutua aikataulussa. Tilanne saattaa edellyttää tasapainoilua jonkin aikaa. Kyseessä on muutosvaihe, mutta ei välttämättä mikään suurensuuri. On kyse sopimisista tai sopimuksista, kirjallisista tai suullisista.

Kalat: Maailmankaikkeus. Uudet mahdollisuudet. Uusi sykli on kohta käynnistymässä. Keskeneräisten asioiden loppuunsaattaminen sitä ennen. Matkusteleminen voi kuulua elämään kuten kansainvälisyyskin. Kortti kuvastaa verkostoja, joskus internetiä. Saavutuksia, jotka voivat vaikuttaa lopputulokseen ja jopa ovien aukeamisiin. Tutkinnon tekeminen loppuun tai aloittaminen. Uuden lehden kääntäminen omassa elämässä. Vanha elämänvaihe päättyy. Se alkaa olla nyt loppuunkäsitelty. Maailma on avoinna. Mene virtauksen mukana.