Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarot: lokakuu 2020

Kuukauden tarottulkinta: lokakuu 2020. Kuukauden tarottulkinta kertoo ajankohtaisista teemoista aurinko-, kuu- ja nousumerkin kautta. Tulkinnan on toimittanut Saga Malmi.

Tulkinta on tehty Denise Linnin Sacred Traveler -korteilla.

Oinas

Answering the call. “The time is now.” Kortti viestii vahvasti siitä, että nyt on aika. On aika vastata kutsuun. Kyseessä voi olla työtarjous, treffikutsu, uuden elämän alku. Mitä tahansa uutta ja ihmeellistä. Ovi, joka on ollut kauan suljettuna, aukeaa. Näet edessäsi olevat mahdollisuudet ja tartut niihin kaksin käsin. Ainakin tähän on nyt tilaisuus, niin ihmissuhteissa kuin työelämässä. Kortti vastaa yleensä sellaiseen asiaan, mitä olet eniten viime aikoina pohtinut. Sinua voi olla vastassa jokin miellyttävä yllätys. Voi liittyä niin lapseen kuin kotieläimeenkin. Saat ilahtua jostain näkemästäsi, kohtaamastasi.

Härkä

Valiant courage. “Take action with passion.” Urhea rohkeus. On toiminnan, johon yhdistyy intohimo, aika. Mitä tai ketä kohtaan tunnet intohimoa? Mene sitä kohti, koska se palvelee matkasi tarkoitusta. Ole rohkea ja jopa uskalias. Tulee mieleen, että tämä voi liittyä aloitteisiin ihmissuhteissa tai uusiin hankkeisiin ammatillisesti. Kortissa on elämänvoimaa, iloakin. Mikä tämä rohkeutta vaativa tilanne sitten onkaan, niin tiedä, että selviät siitä. Kyse ei kuitenkaan ole uhkarohkeudesta tai tyhmyydestä, vaan sellaisesta jutusta, jossa riskit on otettu huomioon. Kortissa on seesteinen, ei uhkaava, tunnelma.

Kaksonen

Ascending the mountain. “Keep going forward.” Nousu vuorelle. Jatka hyvin alkanutta matkaa. Kortti kehottaa jatkamaan jotain suhdetta tai juttua, se voi olla työprojekti tai opiskeluasia, oikeastaan mikä vain sellainen juttu, minkä jatkamista olet empinyt. Vaikka matka tuntuu välillä pitkältä ja jopa vaivalloiselta, niin se on lopulta sen arvoinen. Nyt ei ehkä ole aika luovuttaa etenkin, jos myös sydämessäsi tunnet niin. Kortti on vastaus haasteelliseen asiaan. Samalla siitä tulee mieleen se, että kun valitset jonkin reitin ylös vuorelle, käännät samalla selkäsi menneisyydelle.

Rapu

Distant thunder. “Clear the air.” Kaukainen ukonilma puhdistaa ilmaa. Tämä kortti voi viitata siihen, että on aika puhdistaa ilmaa niin ihmissuhteissa kuin kotona esimerkiksi tekemällä perusteellinen siivous. Suursiivous voi kohdistua myös itseen, omiin ihmissuhteisiin, niihin lähimpiin ihmisiin, joiden kanssa vietetään eniten aikaa. Kortissa on vähän pelokas tunnelma, koska ei olla varmoja siitä, että osuuko rajuilma omalle kohdalle vai pysytteleekö se etäisyyden päässä. Tämä voi viitata pelkoon tai huoleen liittyen johonkin ympäristöstä tulevaan uhkaan. Tuo pelko tuskin toteutuu.

Leijona

Choosing your path. “All is possible.” Kaikki on mahdollista. Voit itse valita suuntasi. Valintoja tehdään nimenomaan syksyn aikana. Kaikki on periaatteessa mahdollista esimerkiksi työssä tai ihmissuhteissa. Missään tilanteessa ei ole lopulta pakko olla. Mikään ei kestä ikuisesti, paitsi rakkaus. Jos olet rakkaudellisessa suhteessa, niin näe sen antamat mahdollisuudet. Jos taas olet haastavassa suhteessa, tee valinta tulevaisuuttasi silmällä pitäen. Valinta voi yhtä hyvin kohdistua työhön, toimeentuloon, ammattiin, opintoihin, asumiseen, melkein mihin tahansa. Katsele kaikessa rauhassa, älä kiirehdi.

Neitsyt

Great adventure. “Take a risk; venture forward:” Kortti kehottaa suureen seikkailuun. Elämä on seikkailu. Oletko muistanut seikkailla? Vai oletko pitäytynyt vain tutussa ja turvallisessa? Nyt voi olla aika ottaa riski ja hypätä symbolisesti siihen veneeseen, koska satamassa se on turvassa, mutta ei välttämättä omassa tehtävässään. Kyse voi olla niin suhteesta kuin työstä, niin opinnoista kuin asumisesta. Saatat päätyä siihen ei-niin-varmaan vaihtoehtoon tai reittivalintaan. Seikkaileminen on kokeilemista, uudelleen yrittämistä ja luottamusta siihen, että elämä kantaa. On aika nostaa purjeet!

Vaaka

Grace and gratitude. “Through gratitude joy expands.” Kortti muistuttaa kiitollisuudesta. Sillä on valtava voima muuttaa elämää. Kun on kiitollinen siitä, mitä on, voi tulla onnellisemmaksi. Ymmärtää asioiden ja lähi-ihmisten arvon. Tuo arvo ei perustu rahaan, vaan kyse on sisäisestä tyytyväisyydestä kaiken sen äärellä, mitä elämässä saakaan kokea. Välillä elämään mahtuu vaikeita tilanteita. Niitä ei soisi kenellekään, itselleenkään. Kun näkee luonnon kauneuden, todella näkee sen. Kun arvostaa omaa kotia ja vaikka terveyttä, niin ei voi olla kiittämätön. Kortti muistuttaa myös itsensä rakastamisesta.

Skorpioni

Solitude. “In silence, peace prevails.” Saatat olla erillään muusta maailmasta joko omasta tahdostasi tai olosuhteiden pakosta. Se on mahdollisuus kohdata oman elämän kipupisteet mutta myös ilonaiheet. Yksinäisyys voi tuntua pahalta, jos kärsii siitä. Osa ihmisistä kaipaa omaa tilaa, jos esimerkiksi perhe-elämä on kuormittavaa. Mistä nyt onkaan kyse, niin tiedä, että hiljaisista hetkistä löytyy etsitty sisäinen rauha. Maltti on nyt valttia, vaikka se kuinka ärsyttäisi. Kortti pyytää suhtautumaan rauhallisesti erilaisiin ihmisiin ja tilanteisiin. Viisaat valinnat syntyvät hiljaisuudessa. Itsereflektio on osa kortin viestiä.

Jousimies

Vast vistas. “Expand your horizons.” Suuret näkymät: oman katsantokannan laajentaminen. Kortti viestii siitä, että nyt ei ole aika ajatella asioista pienesti. Silloin tekee vain hallaa itselleen. Kortti kuvastaa ajankohtana syksyä. Jos nyt ei pysty toteuttamaan jotain suunnitelmaa, niin asioita voi silti suunnitella. On se sitten matka, ulkomaat, oman talon rakentaminen, tutkinto tai jotain muuta, niin se toteutuisi muttei nyt, koska ajankohta ei ole oikea. Se voi toteutua vuoden kuluessa. Ja jos mahdollisuus seikkailuun tulee aiemmin, sitä ei pidä jäädä pohtimaan liian pitkäksi aikaa. Joskus viittaa toisen asemaan asettumiseen, suhteessa.

Kauris

Journey by moonlight. “Believe in magic!” Ei taikausko, vaan taikaan uskominen. Kuu valaisee matkantekoa. Alitajunta voi vaikuttaa nyt voimakkaasti. Henkimaailma on nyt lähellä. Intuitio on voimissaan. Ehkä koet saavasi tavallista enemmän merkkejä ja viestejä henkimaailmasta. Kyse voi olla sattumista ja symboleista kuten höyhenistä tai tietystä merkistä, minkä olet sopinut henkimaailman kanssa. Kun se ilmestyy, niin tiedät, että asia järjestyy, suunta on oikea jne. Esimerkiksi jollekin se voi olla perhonen niin luonnossa, kortin kuvassa, kirjan kannessa jne. Tässä ajassa on jotain taianomaista. Uskotko lapsuutesi satuihin?

Vesimies

Embracing enthusiasm. “Shout to the heavens with happiness.” Innostuneisuus. Onnellisuus. Tämä kortti voi viestiä siitä, että elämässäsi on paljon ilonaiheita. Kyse voi olla myös “taivaanmerkeistä”. Perhosista, höyhenistä. Lapset voivat tuoda paljon iloa. Kyse voi olla sisältä kumpuavasta ilosta. Sisäinen lapsi voi kaivata huomiotasi. Miksi reagoit niin kuin reagoit? Mistä saisit elämäniloa ja -valoa? Katse voi olla niin syksyn kauniissa väriloistossa kuin marketin kukkakimpussa. Kortti kehottaa menemään sitä kohti, mikä innostaa itseä aidosti, on kyse sitten mistä tahansa. Älä jää oman elämäsi sivustakatsojaksi.

Kalat

Transformation. “A fresh new way of living emerges.” Muutos. Uusi elämäntapa syntyy. Kortti viestii muutoksesta, muutoksentarpeesta. Muutos on mahdollisuus, eikä sitä välttämättä voi estää. Muutoksen vastustaminen ei ole ratkaisu. On hyväksyttävä se, että elämä, kuten aikakin, kulkee eteenpäin. Kaikella on aikansa, mistä myös syksy ihmistä muistuttaa. Uudestisyntyminen ja irtipäästäminen ovat tämän kortin merkityksiä. Se, miten muutokset toteutuvat tai toteutetaan omassa elämässä, on yksilöllistä. Muutokset voivat tuntua aluksi pelottavilta, mutta niihin sisältyy myös tietty tarkoituksenmukaisuus, mikä tuo rauhallisuutta.