Aada Ramsu

Ennustaja, riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, reiki energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarottulkinta: tammikuu 2020

Kuukauden tarottulkinta kertoo ajankohtaisista teemoista aurinko-, kuu- ja nousumerkin kautta. Tämä on tammikuun 2020 tarottulkinta. Sen on toimittanut Saga Malmi. Voit tarkistaa tästä oman horoskooppimerkkisi.

Huom. Kyseessä on vain suuntaa-antava yleistulkinta.

 

Oinas: Miekkojen Ässä kuvastaa asioiden selkiintymistä. Kaikki vaikuttaa selvältä, kristallinkirkkaalta. Tätä on odotettu ja tahdottu. Päätös syntyy nyt, jos koskaan. Päättäväisyys, erottelukyky ja nopea ajatustoiminta sekä aivot, ajattelemisen keskus. Päätöksentekoon tarvitaan sekä älyä että sydäntä. Tiedon kruunu, joka kuvastaa jonkin jutun tiedostamista tai jonkin tiedon saapumista. Miksei kruunuchakraakin. Selkeä, jopa seesteinen, mielenmaisema. Mielenrauha. Arjen zen. Suoruus omassa ilmaisussa. Putkiaivot: Putkiajattelu ja maalaisjärki voivat nyt toimia parhaiten. Totuus tulee esiin. Se ei pala tulessakaan. Ole totuudellinen itsellesi tai toisille. Voitokas lopputulos.

Härkä: Miekkojen 10 kuvastaa taistelua, taisteluhenkeä. Henkeen ja vereen. Viimeinen vaihe “kamppailussa”. Kyseinen tarotkortti on Waite-Smith -pakassa synkkä ja jopa toivoton. Kyse voi olla painajaismaisesta tilanteesta joko omissa ajatuksissa tai unessa, koska Miekat kuvastavat ajatuksia. Tulkinta tälle kortille on muutoksenpelko, sekä muutospaine. Toimimattomasta luopumista. On syytä tarkistaa, ettei oma asennoituminen ole liioiteltu. Ettei maalata tummia pilviä taivaalle, jos siihen ei ole mitään syytä. Miekat eivät välttämättä lainkaan viittaa ulkoiseen muutokseen, mutta usein sisäisestä seuraa ulkoista. Muuttamalla ajatuksiaan voi kenties murtautua pimeästä huoneesta ulos päivänvaloon.

Kaksonen: Sauvojen 2 kuvastaa tienristeystä, maanteitä ja valintatilannetta. Henkilö tarkastelee sitä, mihin hän päänsä painaisi, mihin suuntaan hän kulkisi elämässään. Maailma on periaatteessa aivan avoin, mutta henkilö ei tiedä, mikä vaihtoehto olisi paras. On valittava ainakin kahden väliltä. Miltä vaihtoehdot tuntuvat itsestä? Kuvittele ensimmäinen valinta ja sen mahdollinen lopputulos. Kuvittele toinen valinta ja sen mahdollinen lopputulos. Mitä menetät näissä valinnoissa, mitä taas voit saada? Mahdollisuudet menestymiseen ovat, mutta valinta on syytä tehdä huolellisesti. Yksi valinta johtaa usein toiseen määrittäen jopa koko tulevaisuuden suunnan.

Rapu: Aurinko kuvastaa hyviä uutisia, hyvää perusvirettä tekemisessä sekä lapsia. Kyse voi olla omista lapsista, lastenlapsista, työpaikalla olevista lapsista tai omasta sisäisestä lapsesta. Lapset tai lapsuus nousevat teemoina monen Ravun tähtikartalle tässä kuussa. Kortin perusmerkityksiä ovat myös lämpö, rakkaus ja läheisyys sekä onnistuneet ihmissuhteet. Voit odottaa tältä kuulta paljon hyvää mieltä sekä aitoa hyvyyttä, yhdessäoloa ja läheisyyttä sekä uutisia ja tapahtumia, jotka suloisesti valostuttavat arkista tekemistä. Kyse on yleistulkinnasta, joten vain henkilökohtainen tulkinta voi olla kohdistettu juuri sinulle, mutta kuu-, nousu- ja aurinkomerkin vaikutus voi olla suuntaa-antava.

Leijona: Maljojen 2 kuvastaa sopimusta. Se voi olla työsopimus, kauppakirja, suullinen tai kirjallinen sopimus, sielunsopimus ja niin edelleen. Pelisäännöistä sopiminen voi olla ajankohtaista. Siitä, mitä sovitaan, tulisi pitää kiinni, puolin ja toisin. Yhteisestä sopimuksesta. Maljat kuvastavat tunteita, ja tunteet ovatkin mukana kuvioissa. Tunnepuolen tyytyväisyys, kun tilanne ratkeaa. Ratkaisut syntyvät vuodenvaihteessa tai tammikuussa. Viisaat ja itselle oikeat valinnat. Kokemuksen mukanaan tuomaa viisautta, sekä uudistumista. Jotain tulee tai laitetaan uuteen uskoon.

Neitsyt: Hirtetty kuvastaa limboa, paikoillaan olemista, uhriutumista, uhriasemaa, marttyyriutta, kotiäitiyttä, käännekohtaa ja niin edelleen. Suurten salaisuuksien korttien tulkinta ei ole helppoa, ellei tiedä, mikä on kysymys. Yhdellä kortilla on useita merkityksiä, riippuen kysytystä asiasta ja elämän osa-alueesta. Kuitenkin tämän tarotkortin äärellä tulee sellainen olo, että henkilön tulisi vaihtaa näkökulmaa johonkin asiaan, sillä se on osa ratkaisua, ellei itse ratkaisu. Käännekohta tekee tuloaan. Henkilöllä on ollut aikaa ajatella, koska hän on ollut jotenkin jumissa olosuyhteiden pakosta.

Vaaka: Lanttien 4 kuvastaa turvallisuushakuisuutta, joka voi olla hyväksi tai mennä ylitse. Jälkimmäisestä on kyse silloin, kun kysyjä varmistelee liikaa asioita, eikä luota elämään tai itseensä. Elämästä katoavat elämänilo ja spontaanius. Harmaat sävyt voivat olla vallitsevia. Tällaisessa tilanteessa on syytä kysyä, ketä tilanne palvelee ja miten liiallisesta varmistelusta pääsisi eroon. Sillä mitään hätää ei näytä olevan. Henkilö voi muuttaa suunnitelmiaan niin halutessaan, eikä hän näyttäisi jäävän tyhjän päälle. Saavutettu asema tai tulotaso ei saisi aiheuttaa sitä, että ikään kuin lakkaa elämästä.

Skorpioni: Sauvojen Kuningas on toimelias mieshenkilö, jolla voi olla monta rautaa tulessa. Joko omassa elämässä on tekemisen meininkiä tai sitten kyse on jostakusta henkilöstä lähipiiristä. Asioihin parantavasti vaikuttamaan pyrkivä henkilö. Tekeminen tai vaikuttaminen (sekä hyvässä että pahassa). Tarkista omat tai toisen motiivit. Kun ne ovat aivan kunnossa, niin toiminnalla on oikea perusta. Kyseessä voi olla hyvin aikaansaava vaikutus tai henkilö. Asiat etenevät, mutta pitää ehkä itse olla aloitteellinen, tai tämä henkilö on aloitteentekijä. Se, mikä on päätetty tehdä, myös tehdään. Päättäväisyys ja hyvä vireystila, mutta on vältettävä maanista tekemistä.

Jousimies: Maljojen 3 kuvastaa juhlaa, juhlintaa. On juhlan aika. Kohotetaan malja perhepiirissä tai työssä, voi olla synttärit tai läksiäiset. Tässä kortissa on kolme naista. He voivat olla ystävykset tai samanhenkiset ihmiset. Arjen juhlaa joka tapauksessa. Hyviä ihmissuhteita. Uusien ystävyyssuhteiden solmimista. Rakkaudellista, välittävää kohtaamista. Sisältö elämään voi tulla asetelmasta, jossa asioita tehdään yhteiseksi hyväksi. Yhdessäolon taikaa. Taianomaista aikaa. Jokin yhteisö, yhteistyökuvio tai yhdistys. Kokoontuminen syystä tai toisesta. Maljojen kilistelyä, joskus juoruja.

Kauris: Maljojen Ässä kuvastaa onnistumista. Sen merkitys on myös siunaus (siunaukset). Tämä tarotkortti välittää hyvää oloa, onnistumista. On tunnetason tyytyväisyys johonkin juttuun. Se tuntuu hyvältä, oikealta. Kyse voi olla suhteesta tai tekemisestä. Ihmissuhteissa pyytää rakastamaan aina ensin itseä, koska kun rakastaa itseä ja hyväksyy itsensä, niin pystyy pirskottamaan näitä rakkauden pisaroita myös muille ihmisille. Onnistumista, joka on jaettavissa toisten kanssa. Toisetkin saavat siitä jotakin hyvää, itselleen. Siunauksia, rauhaa ja hyvää tahtoa. Suojelusta ja varjelusta. Asiat menevät niin sanotusti oikein.

Vesimies: Lanttien 5 kuvastaa haastavaa talous- tai terveystilannetta. Se voi viestiä huonosta taloudenpidosta tai siitä, ettei ole hehkeimmillään fyysisesti. Huonoakin kuntoa voi kohottaa vähitellen. Sairasteleminen on voinut tehdä loven lompakkoon. Raha-asiat voivat olla retuperällä. Saatava apu voi olla opintotukea, työmarkkinatukea tai jotain yhteiskunnallista tukea. Joskus kyse voi olla vain hetkellisestä notkahduksesta taloudessa. Tätä korttia nimittäin seuraa Lanttien 6, kohennus taloudessa ja parantava voima. Jos taloutesi ja terveytesi on OK, tämä kortti voi viitata ulkopuolisuuden tunteeseen. Muista, että tukea ja apua saat, kun pyydät sitä, myös henkimaailmasta, kuten enkeleiltä. Yksin ei pitkälle pötkitä.

Kalat: Lanttien Kuningatar istuu valtaistuimellaan kolikko kädessään Rider Waite -tarotpakassa. Hän on hyvinvoiva, hyvin toimeentuleva. Itsenäinen nainen tai henkilö, joka on onnistunut rakentamaan elämässään jotain arvokasta ja pysyvää. Tämä kortti henkii hyvää talouteen, terveyteen ja omavaraisuuteen sekä omistusasioihin. Mistä nyt onkaan kyse, se varmastikin tulee sujuvaan hyvin. Takuita ei elämässä ole, mutta hyvältä näyttää. Asemasi on vakaa ja turvattu. Ei huolta huomisesta. Elinvoimaa ja iloakin on näkyvissä.