Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarot: Toukokuun 2021 tarottulkinta

Kokonaiskuvan saat, kun luet nousevan merkin sekä kuu- ja aurinkomerkit. Tulkinta on tehty Tajunnanvirran omilla tarotkorteilla.

Psst! Kun ns. kielteinen kortti nousee pöytään, voit muuttaa sen vaikutuksen päinvastaiseksi usein vain tiedostamalla tilanteen. Joillekin merkeille on nostettu kaksi tarotkorttia, jos on noussut käänteinen tarotkortti. Jos molemmat kortit ovat käännettyinä, kuten Ravulla, niin silloin jokin asia on viimeistään nyt aika tiedostaa.

OINAS 21.3.–19.4.

Miekkojen Ässä

Selkeä ajattelu. Ajattelukyky. Sisäinen selkeys on nyt saavutettavissa. Mikä tukee tai häiritsee selkeyttäsi? Tietyn tilanteen selkiintyminen ajan kanssa. Päätös, päätöksentekokyky ja joskus opiskeleminen. Vireään aivotoimintaan ja ajattelemiseen yleensä liittyvä tarotkortti, joka kuvastaa vapaata tahtoa ja tahdonvoimaa. Aikamääreenä voi merkitä yhtä viikkoa. Voisiko jokin periaate tai ihanne selkeyttää omaa elämäntilannettasi? Olisiko jo päätöksenteon aika? Selkeyttävä vaikutus, jossa ratkaisu voi tulla omasta päätöksestä tai ulkoisista olosuhteista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Lanttien 9

Saavutus ja hyvä olotila sekä hyvinvointi taloudellisesti tai muutoin. On ehkä aika pitää itsestä hyvää huolta. Antamisen ja saamisen vastavuoroisuus. Myös ihmisyhteisöt kuten työyhteisö tai (uus)perhe. Kyseessä ovat ajankohtaiset perhe- tai työkuviot tai terveysasiat. Parempaa kohti ollaan kenties menossa. Uusi työpaikka tai toimiva työyhteisö. Aineellista ja henkistä hyvinvointia. Omavaraisuutta. Vastuun ottamista omasta elämästä. Kaikki onnistumisen mahdollisuudet ovat käsillä.

KAKSOSET 21.5.–20.6.

Lanttien 3 käännettynä & Maljojen Lähetti

Kyseessä voi olla työnhaku, joka vie tavallista enemmän aikaa. Prosessi, joka on kesken. Sosiaalinen elämä voi olla muutoksessa. Maljojen Lähetti tuo viestin itseltä, omalta tunne-elämältä. Vapautumista. Huojentunut olotila. Lähetti voi olla tyttö tai poika, nuori tai lapsi. Tajunnanvirta Tarotissa vain Kuningatar edustaa naista hovikorteissa. Nuori nainenkin voi olla kyseessä. Joskus kyse voi olla jonkun nuoren asian tai tunnetilan tai käytöksen huomioon ottamisesta. Tunteet kertovat paljon päätöksenteossa. Päätöksiä ei voi tehdä ilman tunteita, joten ne kannattaa ottaa huomioon. Joskus lapsen syntymä tai kaste.

RAPU 21.6.–22.7.

Maljojen 10 & Hirtetty käännettyinä

Unelma ei ole vielä selvillä tai sen toteutuminen vie oman aikansa. Suvun asiat voivat vaivata tunnetasolla. Häät tulossa lähipiirissä. Näkökulman vaihtamisen taito on ajankohtainen, vihjaa Hirtetyn tarotkortti. Uhrautuminen tai uhriutuminen muiden takia. Vaille jäämisen kokemus ja muiden syyttely sekä uhriutuminen elämässä, jotka eivät johda nyt mihinkään. Tilanteen päälaelleen kääntäminen on osa ratkaisua.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Voima

Tämä tarotkortti kuvastaa omia voimavaroja sekä elämänhalua ja elinvoimaa. Voimia on kenties koeteltu urakalla. Koetteleva ajanjakso alkaa olla takanapäin. Voimaantumista. Uutta virtaa. Kyseinen ajanjakso on lisännyt ymmärrystäsi. Elämä jatkuu. Voimavarat ovat voineet venyä äärimmilleen. Myös vihan kohtaaminen ja hyödyntäminen omana sisäisenä voimavarana sekä muutoksen aikaansaajana liittyy tämän kortin tulkintaan. Joskus omat voimaeläimet. Elämänilon palautuminen. Sisäinen palo ja joskus intohimo suhteessa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Erakko

Kortissa on yksin oleva henkilö. Hän saattaa kokea olevansa yksin. Yksinäisyys voi vaivata. Erakko voi olla ammatiltaan opettaja, tutkija tai muu itsenäisen työn tekijä. Yksin oleminen, yksinäisyys tai sinkkuelämä. Yksinäisyyden kokemus vaikuttaa kortin tulkintaan. Koetko itsesi yksinäiseksi? Henkinen etsintä voi tulla kyseeseen. Sisäänpäin kääntyminen sekä yksin oleminen tai tiedon jakaminen ovat tämän kortin perusmerkityksiä. Tarvitsetko enemmän omaa aikaa ja tilaa? Vai onko yksinäisyydestä tullut taakka? Miten suhtaudut yksin olemiseen?

VAAKA 23.9.–23.10.

Maljojen Ritari

Tähän korttiin liittyy vesielementti ja useimmiten sitä edustava mies (Kalat, Rapu tai Skorpioni). Tunteet ovat nyt pinnalla tai ainakin pelissä. Kyseessä on usein nuorehko mies (+/- 30). Joku voi tehdä tarjouksen työssä tai ihmissuhteissa, kuten tarjota kahvit tai jopa työpaikan. Työasioissa kyse voi olla esimerkiksi työtarjouksesta. Ihmissuhteissa kortti on usein treffikutsu. Se on romantiikkaa merkitsevä tarotkortti. Ihastumista on ilmassa. Ihastus. Romanssi. Treffit. Mahdollisuudet ilmaista itseä ja tunteita. Herkkyys, herkkä ihminen.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Miekkojen 7

Jokin juttu ei ehkä kestä päivänvaloa. Menetkö sieltä, mistä aita on matalin? Paikalta poistumistakin se voi merkitä. Kyse on ehkä pakoilusta tai kelpaamattomuuden tunteesta. Riittämättömyydestäkin. Joskus kyse on siitä, että jotain viedään aivan nenän edestä. Kateutta voi olla myös ilmassa. Selän takana toimimista. Turhautumista. Kielteistä ajattelua arjessa. Ratkaiseeko karkaaminen ongelman?  Joskus kyse on innovaatiosta tai omasta asiasta. Silloin salaisuudet pitääkin pitää.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Lanttien Ritari käännettynä & Rakastavaiset

Kyseessä voi olla varakas tai ainakin vakaa mieshenkilö, joka voi pitää kynsin ja hampain kiinni omastaan. Mietitkö itse jonkin raha-asian kuntoon saattamista? Kyseessä voi olla jokin terveysvaiva. Perusmerkitys on rakkaus kortissa Rakastavaiset. Joskus kuvastaa valintatilannetta joko rakkaudessa tai työssä. Viesti voi koskea niin ihmissuhteita kuin työelämää. Kuvastaa liittoa kuten avo- tai avioliittoa. Parisuhde tai ihmissuhde opettajana elämänkoulussa. On aika miettiä parisuhteen merkitystä. Vetovoimaa on vielä vai onko? Kortti voi merkitä uutta rakkaussuhdetta, jos sellaista ei vielä ole tai vanhan suhteen uudistumista. Sinkulle: oletko valmis tapaamaan uuden kumppanin? Sen oikean löytäminen työssä tai suhteessa.

KAURIS 22.12.–19.1.

Lanttien 2

Uudistuksia. Sopimuksia. Sopimusasioita. Yhteisistä pelisäännöistä sopimista. Joskus huoltajuussopimus. Työelämässä usein työsopimus. Nahanluontia. Talouteen ja omistuksiin liittyvät asiat. Ei ehkä kannata pallotella liikaa muutosten kynnyksellä, jotta ne voivat toteutua aikataulussa ja parhaalla mahdollisella tavalla. Taloudelliset vaikeudet ovat nyt voitettavissa. Yhteiset pelisäännöt on ehkä luotava. Tilanne saattaa edellyttää tasapainoilua jonkin aikaa. Kyseessä on muutosvaihe, mutta ei välttämättä mikään suurensuuri. Voit nostaa toisen kortin muutoksen vaativuudelle.

VESIMIES 20.1.–19.2.

Sauvojen 8

Tämä tarotkortti viittaa saapuviin viesteihin. Joskus myös kiireeseen. Perusmerkityksenä ovat kirjeet, sähköpostit ja puhelut sekä kiireen tuntu. Ethän nyt panikoi tässä tilanteessa. Ripeys voi olla osa ratkaisua. Hätäily taas ei ole hyväksi. Oletko merkinnyt kalenterisi liian täyteen? Pitäisikö liiasta kiireestä eli tekemisestä päästää irti? Kiireen myötä stressitasosi voi nousta. Tämä kortti merkitsee joskus julkisuutta. Äänensä käyttäminen liittyy tähän korttiin. Itseilmaisu. Mukautuminen jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

KALAT 20.2.–20.3.

Miekkojen Kuningatar

Älykäs ja päättäväinen sekä rehellinen nainen. Pääasiallisesti päänsä kautta elävä ihminen, joka arvostaa omaa yksityisyyselämäänsä. Yksityisyys, joskus eronnut nainen tai leski. Kyseessä on useimmiten ilmamerkki (Vesimies, Kaksoset tai Vaaka). Saattaa merkitä aiemmista turvaa tuoneista rooleista ja naamioista sekä kaikista puolustusmekanismeista luopumista. Ylpeyteen tai ylpeän ihmisen vaikutelman antamiseen viittaava tarotkortti. Omana itsenä oleminen. Joku saattaa näyttää todelliset kasvonsa tai tunteensa. Joskus päätöksentekoa kuvaava kortti. Selkeys sanoissa ja teoissa sekä aikeissa.