Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarottulkinta: maaliskuu 2021

Kuukauden tarottulkinta: maaliskuu 2021 kertoo jokaisen tähtimerkin kohdalta keskeiset teemat. Luethan aurinko-, kuu- ja nousumerkkisi, jotta saat kokonaiskuvan kuukauden teemoista. Tulkinnan on toimittanut Saga Malmi Millennium Thoth-korteilla.

Oinas:

Voiman kortti kuvastaa intohimoista suhtautumista elämään. Nainen on leijonan selässä valmiina taistoon. Hänellä on käytössään suuret voimavarat, suuremmat kuin mitä hän tiesikään. Toisaalta jokin elämäntilanne on saattanut kuluttaa omia voimavaroja tarpeettomasti viime aikoina sekä sammuttaa intohimon liekin. Miten tuon liekin saisi taas syttymään? Mikä tekisi olostasi tai toisen olosta hieman paremman? Muista, että universumin äärettömät voimanlähteet ovat aina käytössäsi, kunhan vain virityt tuohon luovaan voimaan, jota jotkut kundaliniksi (elämänvoiman virtaukseksi) kutsuvat. Energiahoidot voivat myös auttaa voimaantumaan. Kutsu oma voimasi takaisin kaikista ilmansuunnista ja omista oma elämäsi. Nyt jos koskaan on sen aika. Uskalla olla rohkeasti oma itsesi, se kuka todella olet, koska sitä kautta oikeat ihmiset löytävät luoksesi, ja sinä löydät heidän/hänen luokseen.

Härkä:

Härän kevääseen nousee Maljojen 7, joka kuvastaa jonkinasteista kyllästymistä, kyllästymispistettä. Mikään ei liiku, ei ainakaan halutulla tavalla tai nopeudella. Asiat vievät enemmän aikaa kuin pitäisi ja jopa viivästyvät. Jokin asia junnaa paikoillaan niin, ettei sillä ole enää mitään uutta annettavaa. Jostain ihmisestä tai asiasta on ehkä päästävä eroon, mutta ei keinolla millä hyvänsä. Kortissa on kyllästymisen tunnelma. Kuvassa on vettä altaassa, jossa vesi ei vaihdu. Se ei virtaa vaan mädäntyy. Tilanne haiskahtaa siltä, ettei sen kanssa kannata olla sen enempää tekemisissä. Miten elämän saisi taas virtaamaan, vuolaana? Miten ihmissuhteeseen tulisi uutta eloa? Miten päästä pois tästä tylsyydestä, tylsästä olemassaolosta ilman mielekästä tekemistä? Joskus kuvastaa alakuloa ja masentuneisuutta. Kortti tarjoaa ongelman lisäksi ratkaisun: vaihda vesi maljakkoon, niin kukat saavat uuden elämän.

Kaksonen:

Maljojen 3 kuvastaa sitä, että nyt alkoi Lyyti taas kirjoittaa. Toisin sanoen elämässä on sellainen tilanne tai vaihe, jossa on mahdollista saada onnistumisen kokemuksia. Uudet elämykset, tiimit, ystävyydet, samanhenkiset ihmiset tms. On kenties vihdoinkin aika ja mahdollisuus toimia oman päämääränsä suhteen. Kortissa ovat kaikki onnistumisen ainekset. Vesi maljoissa on kirkasta ja parantavaa. Voi merkitä myös jonkin terveydellisen vaivan hellittämistä. Sosiaalinen elämä saattaa taas kukoistaa. Kortti voi antaa neuvoksi sen, ettei jäisi ylhäiseen yksinäisyyteensä. Ihmisiä voi tavata myös kodin ulkopuolella kuten ulkona. Kursseja pidetään verkon välityksellä jne. On tärkeää, ettei jää täysin yksin “potemaan yksinäisyyttä”. Taustalla on tummia pilviä kuin muistutuksina menneisyydestä, mutta elämä on vain tässä ja nyt. Tämän hetken valinnoilla valitsemme huomisen, joka näyttää kieltämättä paremmalta kuin eilinen.

Rapu:

Ravulle annetaan viesti kevääksi Narrin kortin kautta. Narri on tarotpakan nollakortti, joka aina aloittaa jotakin uutta. Siitä alkaa uusi sykli, matka. Olet ehkä käynnistelemässä jotakin uutta elämässäsi. Se voi olla hanke tai ihmissuhde tai työsuhde. Mistä nyt onkaan kyse, niin hetkenä minä hyvänsä alkaa tapahtua. Mutta on oltava rohkea ja otettava se ensimmäinen askel. Rohkeus ei ole sitä, ettei pelkää vaan sitä, että toimii pelosta huolimatta. Nyt on aika. Sinä voit onnistua, ja jos et onnistu, niin sekään ei haittaa. Ainakin olet kokeillut ja elänyt. Kortin viesti on hyvin kannustava. Kaikenlaisia mahdollisuuksia tuodaan nyt eteesi, ja sinä vain ikään kuin valitset sen itsellesi sopivimman. Kevään kuluessa tapahtuu näitä muutoksia. Uusi elämänvaihe odottaa sinua nurkan takana. Pisinkin juoksumatka alkaa ensimmäisestä juoksuaskeleesta, eikä haittaa, vaikka välillä joutuisi ottamaan kävelyaskeleen tai pyrähdyksiä. Kortti ikään kuin kehottaa: Tee se! Kokeile edes, niin et sitten kadu sitä, mitä et tehnyt, vaikka olisit voinut. 

Leijona: 

Kohtuuden kortti kuvastaa sitä, että nyt ei kannata yrittää haukata liian suurta palaa kakkua kerralla. Kaikki tietävät, mitä siitä seuraa, kun ahmii. Ei siis ole aika ahmaista, vaan pitää mielessä kohtuus. Kyse voi olla siitä, ettei vaadi liikaa itseltä tai toisilta tai että pysyy kohtuudessa syömisen tai muun asian suhteen. Mistä nyt onkaan kyse, niin Leijonan kevät vaikuttaa määrittyvän erilaisten elämän osa-alueiden yhteensovittamisen kautta. Kyse voi olla työn ja perhe-elämän tai työn ja opintojen tai niiden kaikkien yhteensovittamisesta. Jokainen pala kuitenkin vaikuttaisi löytävän paikkansa. Ihmissuhteissa voi kuvastaa sitä, että olisi hyvä kulkea kultaista keskitietä. Sopuratkaisu on kaikista paras. Oikeastaan kaikissa asioissa kultainen keskitie on se paras vaihtoehto, ylivoimaisesti. Vesi sammuttaa tulen, mutta elämässä tarvitaan molempia: sekä toimintaa että elämänvirtaa. Asioita ei tulisi nyt pakottaa. Teot ja tunteet kuuluvat yhteen. On ehkä syytä harkita omia sanomisia. Osa kohentaa ulkonäköään tänä keväänä.

Neitsyt:

Hirtetyn tarotkortti kuvastaa uinuvaa ratkaisua. Se voi olla vielä piilossa. Käärme nukkuu alaspäin roikkuvan miehen pään alapuolella. Mies näkee maailman uudesta näkökulmasta. Näkökulmanvaihdos voi tehdä hyvää. Kortissa on kuitenkin melkoista jumissa olemisen tunnelmaa. Miten päästä pois tästä limbosta? Koska asiat muuttuvat? Uinuva käärme herää aikanaan, kuten kevätkin koittaa, ennemmin tai myöhemmin. Nyt ei tulisi mennä asioiden edelle. Joskus elämä pakottaa olemaan paikoillaan. Se tuntuu turhauttavalta ja ikävältä, mutta vain niin voi saada tarvitsemansa aikalisän. Saatat huomata, että jokin ratkaisu on aivan ulottuvillasi. Sinun on vain huomattava se. Kortin henkilö (mies, joka kuvastaa ihmistä yleensä) on tässä tilanteessa vain niin kauan, kunnes herää omasta unestaan eli siitä harhasta, ettei vaihtoehtoja ole. Vaihtoehtoja on, eikä jalka ole tiukasti sidottu mihinkään. Joskus paikanvaihdos auttaa. Kuvastaa uutta elämänvaihetta, joka tekee tuloaan, suhde-elämässä tai muutoin. Käännekohta.

Vaaka:

Universumin kortti on maailmankaikkeuden lähes rajattomien mahdollisuuksien symboli. Se kuvastaa sitä, että olet ehkä saavuttanut tai saavuttamassa jotain tärkeää elämäsi matkalla. Jokin tietty sykli on tullut tai tulossa päätökseen tänä keväänä. Se voi olla tutkinto tai sen osasuoritus. Se voi olla jokin tärkeä etappi ihmissuhteessa kuten tietty hääpäivä. Se voi olla melkein mikä tahansa saavutus. Muista antaa itsellesi kiitosta siitä, mitä olet tehnyt, koska omalla toiminnallasi on ollut ratkaiseva merkitys. Kuvan keskellä on muutosta kuvastava käärme. Kun jokin tavoite on saavutettu, merkitsee se aina myös elämänmuutosta. On aika asettaa uusia tavoitteita, kunhan on ensin nauttinut siitä, mitä on jo saanut kokea. Ihmisillä on tapana rynnätä tavoitteesta toiseen, mutta joskus vähemmän on enemmän. Maailman kortti kuvastaa myös verkostoja. Kyse voi olla myös muun muassa internetistä, ulkomaista tai kansainvälisyydestä. Ehkä kumppani löytyy netin syövereistä, ehkä jokin matka kotimaassa toteutuu tai työ- tai opiskeluelämässä on kansainvälisyyden tuntua. Tämä on mahdollisuuksien maailma, muistutetaan.

Skorpioni:

Vaunut kuvastavat menestystä, jota ei voi estää, vaikka joku haluaisikin. Se kuvastaa sitä, että kun suunta on selvillä, niin asiat todellakin etenevät toivottuun suuntaan ja joskus hyvinkin nopeasti. Kortti kuvastaa myös liikkumista sekä erilaisia kulkuneuvoja, miksei myös omaa autoa tai liikkuvaa elämäntapaa tai työtä. Joka tapauksessa liikkuminen, eteneminen ja menestyminen ovat tämän tarotkortin avainsanoja. Vaunujen liikkeelle lähtö voi pelottaa, mutta pelkoon ei ole mitään syytä. Pelko voi olla tuli hännän alla. Ehkä elämä pakottaa olosuhteiden pakosta liikkeelle. Vaunut nytkähtävät liikkeelle niin nopeasti, että reagoit tilanteeseen viiveellä, on kyse sitten suhteesta tai työelämästä tai asuntoasiasta. Et ehkä osannut odottaa näin nopeaa etenemistä, vaikka lopulta mikään ei tule yllätyksenä. Varaudu siihen, että menestyt nyt. Sinun täytyy silti tietää, mihin matka, jos mielit edetä johtajan elkein.

Jousimies:

Rakastavaiset kuvastaa rakkaussuhdetta, parisuhdetta, hyvää ihmissuhdetta. Suhde on aina kahden kauppa. Sanonta viittaa tässä kohtaa myös siihen, että kyse voi olla sopimusasioista työelämässä. Yleensä kortin merkitys on rakkaudessa, mutta jos työasia on erityisen ajankohtainen, niin kyse voi olla siitä, että sovitaan työkuviosta kahden kesken. Sovitusta kiinni pitäminen nousee esiin tästä kortista. Kortissa on hyvä energia, mukava tunnelma. Voitte edetä hyvillä mielin. Tulevaisuus näyttää nyt valoisalta. Amor viskoo nuoliaan pariskuntaa kohti yhdistäen heidät ikuisen rakkauden sitein. Joskus Rakastavaiset-tarotkortti kuvastaa valintatilannetta. Sydämen valittua. On rohkeaa rakastaa. On rakkauden aika, on valintojen aika, koskee se sitten suhdetta, asuntoasiaa tai työtä tms. Asia tai suhde on jonkinlaisessa ylempien voimien suojeluksessa. Se ratkaisu, jonka teet, vaikuttaa kestävältä.

Kauris:

Hallitsijan kortti kysyy aina, kuka hallitsee sinua tai elämääsi tai päättää elämästäsi. Onko elämässäsi kenties auktoriteetteja, joiden annat päättää siitä, kuka olet ja mitä voit tehdä. Kyse voi olla hallitsevasta miehestä, joko omasta isästä tai puolisosta tai yhteiskunnasta. Aivan kuin et nyt voisi tehdä sitä, mitä haluaisit tehdä. Raamit voivat oikeasti olla olemassa todellisuudessa tai sitten ne ovat sinussa. Jälkimmäisessä tapauksessa ainut vaihtoehto on ottaa oman elämänsä ohjakset käsiinsä. Aloitteen tekeminen, ura-asiat, virka-asiat, virkamiehet, hallinnolliset asiat, valtio jne. liittyvät tähän tarotkorttiin. Johtajuus, itsensä johtaminen, miessuhteet, maskuliininen vs. feminiininen yms. Kortti väittää, että sinä pystyt siihen. Älä odota lupaa elää omannäköistä elämää. Voit kunnioittaa sääntöjä ja lakeja sekä toimia niiden puitteissa, mutta muiden mielipiteitä ei kannata kuunnella liikaa, vaan laittaa vinkit korvan taakse. Valtikka on sinun.

Vesimies:

Maljojen 8 kuvastaa sitä, että jokin elämäntilanne tai ihmissuhde uuvuttaa sinua. Et meinaa jaksaa. Energiatasosi on matala. Saatat kokea suurta väsymystä päiväsaikaankin. Uupumus on ilmeinen. Kyse voi olla henkisestä väsymyksestä. Joskus kyse on fyysisestä rasittumisesta. Ylirasittuminen ei tee hyvää vaan pakottaa ennemmin tai myöhemmin pysähtymään joko oma-aloitteisesti tai jonkin sairauden kuten flunssan myötä. Flunssa tai muu epämukavuus kehossa voi olla merkki siitä, että olet rasittanut itseäsi liikaa. Joskus tämä tarotkortti kuvastaa vain yksinkertaisesti sitä, että jollakin tilanteella tai ihmissuhteella ei ole sinulle enää mitään annettavaa. Kannatko vettä kaivoon, jossa se ei pysy? Tämä voi liittyä ihmissuhde- tai työasiaan. Annatko itsestäsi liikaa? Teetkö asioita toisten eteen ilman, että muut laittavat tikkua ristiin esim. perhe-elämässä? Olisiko uudelleen organisointi osuva ratkaisu? Joskus tilanne ratkeaa arjen järjestelyillä. Itseään ei kannata sairastuttaa syyttä suotta, kun vaihtoehtoja on vielä käyttämättä.

Kalat:

Maljojen 9 kuvastaa tyytyväisyyttä omaan elämään ja lähipiiriin, vaikka aina on pieniä asioita, jotka hiertävät. Kehityskohteet voivat olla muistutuksia siitä, kuinka hyvin kaikki onkaan, kokonaiskuvassa. Ihminen ei voi olla kaiken aikaa onnellinen. Olisikin nyt mietittävä, mitkä asiat voi hyvillä mielin lakaista maton alle ja mitkä taas on otettava käsittelyyn. Sen sijaan, että märehtii, murehtii tai mököttää, voi asiat käsitellä pois päiväjärjestyksestä ja sitten jatkaa ja olla hyvillä mielin. Syyttävään sävyyn ei kannata ketään lähestyä, on kyse sitten kumppanista tai omasta esihenkilöstä. Elämässä moni asia näyttäisi olevan tänä keväänä kohdillaan, mitä tulee Kalojen elämään. Voit tuntea kiitollisuutta, ja sekin on lopulta valinta, mitä tunnet. Mitä päätät tuntea sillä hetkellä, kun kävelet pimeässä makuuhuoneessa aamuauringon kajossa vaatemyttyjen ja irtosukkien ylitse? Päätätkö hymyillä uuden päivän kunniaksi? Vai menetätkö mieluummin malttisi siitä, kun kukaan muu ei “ikinä” siivoa? Kortti kehottaa silti puuttumaan todellisiin epäkohtiin, jos sellaisia ilmenee.