Aada Ramsu

Ennustaja, riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, reiki energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarottulkinta: helmikuu 2020

Kuukauden tarottulkinta kertoo ajankohtaisista teemoista aurinko-, kuu- ja nousumerkin kautta. Tämä on helmikuun 2020 tarottulkinta. Sen on toimittanut Saga Malmi. Voit tarkistaa tästä oman horoskooppimerkkisi.

Huom. Kyseessä on vain suuntaa-antava yleistulkinta.

 

Oinas: Sauvojen 3 kuvastaa sitä, että olet aloittamassa jotain uutta projektia. Se voi olla luova projekti, sijaisuus, jokin hanke tai muuta vastaavaa. Joskus se kuvastaa kirjan kirjoittamista. Kyseessä on jokin projekti tavalla tai toisella. Suhdeasioissa kyse voi olla siitä, että keskitytään toisten hyviin ominaisuuksiin sekä kehitetään hyveitä myös itsessä. Sopusointu on yksi kortin avainsanoista.

Härkä: Maljojen 10 kuvastaa unelman toteutumista tai toteuttamista. Passiivinen ei tulisi olla vaan aktiivisesti toteuttaa omia unelmiaan liittyvät ne sitten perheeseen, työelämään tai johonkin muuhun. Täyttymys odottaa sinua. Joskus kyseessä ovat häät. Useimmiten tulkinta liittyy omaan unelmaelämään, josta ainakin osa on toteutettavissa jo tässä kuussa. Mistä sinä unelmoit? Matkasta?

Kaksonen: Maailmankaikkeus on kortti, joka kuvastaa avautuvia ovia. Tämä on monien mahdollisuuksien maailma. Jokin saavutus on jo olemassa. Se voi olla esiemrkiksi tutkinto. Voitko hyödyntää sitä nyt työelämässä? Joskus tämä tarotkortti kuvastaa matkustelua ja kansainvälisyyttä sekä verkostoja (mm. internet). Maailmankaikkeuden runsaus on melkein rajatonta.

Rapu: Hallitsija kuvastaa hallitsemista. Mikä tai kuka hallitsee sinua? Kyseessä voi olla jokin julkislaitos. Hallinnollinen asiakin voi tulla kyseeseen, kuten kunta tai valtiokin. Oletko töissä valtiolla? Joskus kyse on isäsuhteesta, miksei oman lapsen isästäkin, suhteesta miehiin, jos on kysytty ihmissuhteista. Uudet aluevaltaukset ja uranuurtajuus. Myös aktoriteetit ja vallankäyttö ovat tämän kortin merkityksiä.

Leijona: Miekkojen Prinsessa yrittää selkeyttää ympäristöään, joka voi olla vaikeasti hahmotettavissa. Kyse on symboliikasta. Maisema voi olla sumuinen. Nyt on saatava aikaan selkeyttä. On nähtävä entistä paremmin. Feeniks-lintu nousee tuhkasta. Nyt on aika ilmaista itseään sekä tehdä omat aikomukset selväksi ainakin itselleen, koska sitä kautta ne selkiintyvät myös muille. Visiot.

Neitsyt: Maljojen 5 kuvastaa pettymyksiä. Mihin olet pettynyt? Kenelle olet tuottanut pettymyksen? Muista, että kaikki maljat eivät ole kaatuneet. Muutama malja on vielä pystyssä. Toivoa on vielä jäljellä, eikä kaikkea ole menetetty. Joskus kuvastaa viiden kuukauden tai viikon ajanjaksoa. Kuvastaa ihmissuhteissa tunnekylmyyttä, ei-ilmaisemattomia tunteita. Jäätynyt tunnelma tai ilmapiiri.

Vaaka: Aurinko kuvastaa onnistumisia sekä hyviä uutisia, kuin myös joskus lapsiin liittyviä asioita. Liittyykö työsi lapsiin? Onko kyse omista lapsista tai lastenlapsista, jotka tuovat iloa omaan elämään? Aurinko kuvastaa myös lämpöä, miksei matkusteluakin tai matkasuunnitelmia. Moni käy matkoilla helmikuun aikana. Hyvät uutiset tekevät myös tuloaan. Jokin juttu onnistuu tässä kuussa.

Skorpioni: Maljojen 4 kuvastaa sitä, että voit olla paljosta kiitollinen. Se kuvastaa yltäkylläisyyttä. Toisaalta kyse voi olla myös taakasta, tunnetaakasta. Onko jotain liikaa, kuten tunteita tai työtä? Mikä ei nyt motivoi tarpeeksi? Miten palauttaa menetetty motivaatio elämään? Tämän kortin merkitys riippuu siitä, mitä on kysytty ja mistä näkökulmasta. Saat kaiken tarvitsemasi. Kiitollisuus kantaa. Vain vastaanota.

Jousimies: Miekkojen Ritari kuvastaa sitä, että on vauhti päällä. Ollaan menossa kohti jotain itselle tärkeää päämäärää. Tavoite siintää mielessä. Tahtotila on vahva. Uudistukset ovat mahdollisia suhteissa tai työelämässä. Alkuvuosi on hyvää aikaa asettaa uusia tavoitteita. On itsestä kiinni, tekeekö sen ja kulkeeko niitä kohti. Määrätietoisuus ja peräänantamattomuus palkitsevat lopulta.

Kauris: Miekkojen 8 kuvastaa häiriötekijöitä. Häiriöt ovat mahdollisia, kuin myös häirintä. Häiriöillä tarkoitetaan omissa ajatuksissa olevia häiriötekijöitä. Jokin häiritsee nyt älyllistä selkeyttä. Kyseessä voi olla jokin tilanne, joka niin sanotusti on päällä tai joku henkilö, joka häiritsee. Mistä onkaan kyse, niin suurin “häiriö” lienee omassa ajattelussa. Kielteiset ajatukset tai tunteet tilanteesta.

Vesimies: Sauvojen 2 kuvastaa tienristeystä. Mikä suunta on oikea? Joskus kuvastaa konkreettisia maanteitä. Jokaisella on vapaa tahto. Tästä syystä toiset ihmiset tai tarotkortit eivät voi valita puolestasi. Kun valitset suuntasi, niin menestystä seuraa. Vapaan tahdon mukaiset valinnat palkitsevat. Joskus asioita voi oppia vain kantapään kautta. Tahdo ja menesty!

Kalat: Hirtetty kuvastaa jumiutunutta tilannetta. Koet ehkä olevasi jumissa tilanteessasi. Toisaalta kyse on myös näkökulman muutoksesta. Mitä tilannetta tai henkilöä tulisi katsoa nyt uusin silmin? Et ole tilanteen uhri, eikä marttyyriasenne auta. Hyväksy tilanne, tosiasiat sellaisena kuin ne ovat. Sitä kautta tapahtuu irtautuminen. Jumiutunut tilanne on jo ratkeamassa.