Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden tarottulkinta kaikille horoskooppimerkeille: keskikesä

Kuukauden tarottulkinta kaikille horoskooppimerkeille koskee keskikesää 2021. Kuukauden tarotin on toimittanut Saga Malmi. Luethan aurinko-, kuu- ja nousumerkin saadaksesi kokonaiskuvan tilanteestasi. Nousumerkki kertoo toimimisen edellytyksistä, siinä missä kuumerkki kuvailee tunne-elämää.

OINAS 21.3.–20.4.

Sauvojen 5

Harmin paikka. Yleensä tämä kortti viittaa pieniin haasteisiin. Konfliktit, kilpailut ja kilpailuhenkisyys. Joko sisäiset tai ulkoiset ristiriidat. Sisäinen ristiriita voi vaivata. Kyseessä voi olla jokin kilpailutilanne tai kahden eri ihmisen ristiriitaiset pyrkimykset. Kyseessä saattaa olla jonkinlainen kilpailu- ja valintatilanne esimerkiksi työnhaussa. Omat toimet voivat vaikeuttaa tilannetta. Sovintoon pyrkiminen on nyt ajankohtaista.

Sauvojen 5 - Five of Wands - Rajatieto - Tajunnanvirta

 

HÄRKÄ 21.4.–21.5.

Miekkojen 8

Avuttomuutta. Kiertävätkö ajatukset kehää? Häirintä, häiritsevät tekijät tai ihmiset. Kädet ovat ikään kuin sidotut. Henkilö ei ehkä tiedä, miten nyt kannattaisi toimia. Tämä kortti kuvastaa useimmiten omaa ajattelua, mihin Miekat ilmaelementin edustajina viittaavat. Liiallisesta ajattelemisesta aiheutuvat ongelmat ja ylianalysointi. Mitä innokkaammin yrittää selvittää ongelman mielessään, sitä enemmän ongelmia vaikuttaa olevan. On todennäköistä, että ongelma ratkeaa kuin itsestään. Henkilö voi milloin tahansa kävellä pois tilanteesta.

Miekkojen 8 - Eight of Swords - Rajatieto - Tajunnanvirta

 

KAKSOSET 22.5.–21.6.

Aurinko

Hyviä uutisia henkilökohtaisesti tai perhepiirissä. Myönteisiä asioita on tulossa elämään. Lapset, lastenlapset ja perhe sekä ihmissuhteet yleensä voivat tuoda sisältöä elämään. Iloisia asioita tai suunnitelmia, kuten loma tai matka. Lämpöä mielessä ja sydämessä, miksei myös sään puolesta. Kuvastaa valoisaa ajanjaksoa omassa elämässä sekä mahdollisesti tervehtymistä, ystävyyttä. Hyvien ihmissuhteiden voimaa. Vuodenaikana kuvastaa kesää. Lapsiin liittyvät asiat voivat olla ajankohtaisia. Elämäniloa. Lapsenomaisuutta. Sosiaalisia suhteita. Elämästä nauttimista.

 

RAPU 22.6.–22.7.

Maljojen Kuningatar

Maljojen kuningatar on lempeä naisihminen. Tunteikas nainen, joka edustaa usein vesielementtiä (Kalat, Rapu tai Skorpioni). Hän saattaa olla äiti-ihminen tai muutoin toisista välittävä henkilö. Tunteidensa näyttäminen voi olla ajankohtaista. Nainen, jolla on ihanteita ja joka voi olla kiinnostunut psykologiasta sekä ihmisten auttamisesta. Herkkyys, huolenpito ja hoitajuus. Tässä asiassa tai suhteessa tulisi luottaa omiin tuntemuksiinsa. Vahva intuitio ja sen käyttö. Kuvastaa hyvää tunneälyä ja intuitiota.

 

LEIJONA 23.7.–23.8.

Maljojen 8

Jätät jotain taaksesi nyt tai pian. Luovut jostain, jotta saat tilalle jotain uutta ja parempaa. Se on vain tehtävä, jos haluaa mennä eteenpäin omassa elämässä. Uupumus. Joskus merkitsee muuttoa. Kyse voi olla työelämästä tai ihmissuhteesta. Veden kantaminen kaivoon, jossa se ei pysy. Selän kääntäminen menneisyydelle, joka ei enää palvele tässä hetkessä. On kenties aika jatkaa matkaa. Olet ehkä tuhlannut kallisarvoista aikaasi ja omaa energiaasi ihmisiin tai asioihin, jotka eivät anna sinulle mitään. ”Kuin pohjaton kaivo.”

 

NEITSYT 24.8.–22.9.

Maailma

Saavutukset. Uudet mahdollisuudet. Uusi sykli on kohta käynnistymässä. Keskeneräisten asioiden loppuunsaattaminen sitä ennen. Matkusteleminen voi kuulua elämääsi, kuten kansainvälisyyskin. Kortti voi kuvastaa verkostoja, internetiä. Tutkintoja tai saavutuksia, jotka voivat vaikuttaa lopputulokseen ja jopa ovien aukeamisiin. Tutkinnon tekeminen loppuun tai sen aloittaminen. Uuden lehden kääntäminen omassa elämässä. Vanha elämänvaihe päättyy ja uusi alkaa. Olet ansainnut kaiken sen hyvän. Anna itsellesi kiitosta. Jokin asia alkaa olla loppuunkäsitelty.

 

VAAKA 23.9.–23.10.

Sauvojen Kuningatar käännettynä

Tekemisen tahti on voinut hiipua. Intohimo on voinut sammua silmistä ja sydämestä. Joku on voinut tai voi käyttää asemaansa väärin. Tekeminen ei ehkä tunnu mielekkäältä. Elämänliekin säilyttäminen on tosi tärkeää.

 

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Maljojen 7

Kuvitelmia, fantasioita. Aika palata maan pinnalle ja puhkaista pilvilinnat, jotka eivät vastaa todellisuutta. Valinnanvaraa on. Pakoyritykset osoittautuvat turhiksi. Vanhat ongelmat nousevat kerta toisensa jälkeen eteen, entistä selvempinä. Silmien sulkeminen tosiasioilta ei auta. Epätasapainossa olevat tunteet ja tarpeet, jotka täytyy nyt kohdata. Kyseessä voivat olla joskus riippuvuudet. “Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.” Haastavat valintatilanteet. Pilvilinnat saattavat romahtaa kuten hiekkalinnatkin.

 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Narri

Uusia alkuja, seikkailuja. Asiat eivät ole vielä materialisoituneet. Tätä korttia kutsutaan lisäksi nimellä hovinarri. Se voi varoittaa liiallisesta sinisilmäisyydestä tai kaiken leikiksi laskemisesta. Joskus huumori pelastaa pahan päivän. Jokin matka on vasta alkamassa joko konkreettisesti tai symbolisesti. Ensimmäinen askel on vielä ottamatta. Merkitsee uutta alkua omassa elämässä: Hyppyä tuntemattomaan. On hyvä harkita, eikä rynnätä suin päin suhteeseen tai uuteen tilanteeseen, mutta kun riskit on arvioitu ja niiden kanssa voi elää, niin antaa mennä vaan. Hetkenä minä hyvänsä alkaa tapahtua. Niin sanottu nollakortti: aloittaa nollasta.

 

KAURIS 22.12.–20.1.

Oikeus

Joskus kyseessä voi olla oikeuden päätös tai oikeudenmukainen ratkaisu. Oikeudenmukaisuus on nyt kovassa kurssissa. Syy ja seuraus ovat yhtä. Asioiden punnitseminen omassa mielessä on ajankohtaista. Rehellisyys maan perii. Kortti muistuttaa siitä, että sen, minkä teet tänään, teet huomenna ja että sen, minkä teet muille, teet itsellesi. Ihminen saa aina, mitä ansaitsee. Totuus selviää, vaikkakin joskus viiveellä. Oikeudenmukaisuus tekee tuloaan. Tulevaisuuden tapahtumia voi muuttaa sen jälkeen, kunhan on oppinut menneestä. Velanmaksu.

 

VESIMIES 21.1.–18.2.

Kohtuus

Jos elät ilman tasapainoa suhteessa tai jos raha-asiasi ovat epätasapainossa, kortti kertoo siitä, että on tärkeää tasapainottaa asiat. Liittyy myös tekemiseen yleensä. Kortti yhdistelee asioita ja ihmisiä. Joskus vastakohtien yhdistäminen. Kortti voi kuvastaa opiskelun ja työn tai työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Palapelin palasia, joista tulee palapeli. Kyseessä on vastakohtia yhdistävä kortti. Hyvä yhteistyö on osa ratkaisua. Kohtuus kaikessa. Tasapainon saavuttaminen on nyt mahdollista. Vesi on myös puhdistava elementti. Parantumista pikku hiljaa.

 

KALAT 19.2.–20.3.

Maljojen Kuningatar

Maljojen kuningatar on lempeä naisihminen. Tunteikas nainen, joka edustaa usein vesielementtiä (Kalat, Rapu tai Skorpioni). Hän saattaa olla äiti-ihminen tai muutoin toisista välittävä henkilö. Tunteidensa näyttäminen voi olla ajankohtaista. Nainen, jolla on ihanteita ja joka voi olla kiinnostunut psykologiasta sekä ihmisten auttamisesta. Herkkyys, huolenpito ja hoitajuus. Tässä asiassa tai suhteessa tulisi luottaa omiin tuntemuksiinsa. Vahva intuitio ja sen käyttö. Kuvastaa hyvää tunneälyä ja intuitiota.