Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Päivän tarot

Päivän tarot

Joskus asiakkaat kysyvät, kuinka päivän tarot voi sopia kaikille. Yhdellä kortilla on useita tulkintoja. Esimerkiksi Aurinko-tarotkorttivoi viitata niin hyviin uutisiin kuin lapsiinkin. Se voi viitata myös ajankohtana kesään sekä loma-aikaan.

Kuinka päivän tarot soveltuu kaikille? Hyvä kysymys!

Tarottulkitsija tulkitsee yksityiskohtaisesti kortit tehtäessä yksityistä tarottulkintaa asiakkaalle. Yleisessä tulkinnassa voidaan antaa vain tulkintavaihtoehtoja, joita asiakas voi soveltaa omaan elämäänsä. Yksityistulkinnassa tarottulkitsija päättää, mikä on kyseisen kortin merkitys vastauksena tiettyyn elämäntilanteeseen.

Aurinko-tarotkortti on yksi iloisimmista korteista.

Päivän tarot joka päivä?

Päivän tarotia ei tarvitse lukea joka päivä. Jotkut lukevat sitä satunnaisesti, jos se osuu silmiin Facebookissa. Jotkut jakavat Päivän tarot -postauksen, ja joku tuttava voikin saada siitä vastauksen kysymykseensä. Facebook ei nykyään enää näytä kaikkia postauksia kaikille tykkääjille, vaan pitää osata seurata tiettyjä sivustoja.

Jokaisen kortin kuvan kohdalla olisikin hyvä hetkeksi pysähtyä ja pohtia, mitä se omalla kohdalla voisi tarkoittaa. Mitä kortin tunnelma, teema tai symbolit merkitsevät itselle?

Päivän tarotin viesti voi aueta vasta illalla tai seuraavana aamuna tai kuluvan viikon aikana, kun osaa yhdistää sen jo tapahtuneisiin asioihin, joista ei heti aamusta tai samana päivänä voinutkaan olla tietoinen. Päivän tarot viestii yleensä koko viikon tai tietyn ajanjakson teemasta, ei vain tästä päivästä.

Vain tässä hetkessä voimme muokata tulevaisuuttamme. Päivän tarot voi auttaa tiedostamaan. Sitä kautta tulevaisuus muuttuu, tässä.

Avainsanat, -kuvat ja -symbolit

Pohdi itseksesi, mitkä ovat kortin avainsanat ja -kuvat sekä avainsymbolit. Luota siihen viestiin, joka kortista tulee intuitiivisesti mieleesi. Sinusta voi tulla taitava tarotkorttien tulkitsija. Unetkin tulkitaan parhaiten itse, vaikkakin joskus toisen henkilön avustuksella. Symbolit ovat aina henkilökohtaista pääomaa.

Tarotkortin viesti saattaa avautua vasta jonkin ajan kuluttua. Emme aina näe metsää puilta ja saatamme olla liian liki jotakin tilannetta.

Yleensäkin siinä, että kiinnität huomiota johonkin postaukseen, on merkitsevää se, että siinä on jotakin mielenkiintoasi herättelevää. Kyse on lisäksi siitä, minkä sallit tulla tietoisuuteesi. Teemme tällaisia valintoja joka päivä. Päivän tarot on yksi valinta ja tapa suhtautua todellisuuteen sekä tarkastella sitä.

Tarotissa on kyse arkkityypeistä ja tarinoista sekä kollektiivisesta muistista. Voit itse suodattaa korteista sinun tällä hetkellä tarvitsemasi tiedot ja jättää kaiken muun huomiotta.

Päivän tarot voi tehdä päivästäsi taianomaisen tai antaa konkreettisen ratkaisuehdotuksen. Valitse itse, miten suhtaudut siihen! Mitä siinä näet, miten symbolit ja värit puhuttelevat juuri tänään, miten sanat koskettavat.

Tarotkorttien tulkinta voi tapahtua intuitiivisesti. Mitä ajatuksia tai tunteita korteista nousee? Mitä ne merkitsevät nyt? Kuva: Leta Sorceress

Summary
Kerro meistä kaverille