Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Tarotkortit kertovat mutta mitä?

Tarotkortit kertovat ikivanhoja asioita

Niissä on tietoa ja viisautta meistä itsestämme. Kun pohdimme oman elämämme kysymyksiä, niin tutustumme samalla itseemme ja omaan persoonaamme, joka on paitsi meitä ympäröivän maailman niin myös meidän itsemme tulosta. Tarotkortit voivat lisätä itsetuntemustamme, kunhan keskitymme niiden viesteihin ja hyväksymme ne osaksi omaa elämäämme.

Tarotkortit voivat auttaa meitä mutta myös läheisiämme. Ne voivat avata uusia näkökulmia omaan elämäämme tai toisten elämään. Niitä ei tarvitse käyttää ennustamiseen. Tarotkortin kuvitus symboleineen ja sen tulkinta opaskirjasta katsottuna voivat johdattaa tarottulkitsijan uusien näkökulmien pariin. Kun tajuaa jotakin syvällisesti itsestään sekä elämästään, voi alkaa vaikuttaa oman elämänsä kulkuun ja alkaa tehdä uusia, onnistuneempia valintoja.

Tarotkortit eivät ole hyviä tai pahoja kuten eivät ihmisetkään. Ne kuvaavat meidän elämäämme yleensä symbolisessa muodossa. Symbolit taas puhuttelevat ihmiskunnan kollektiivista tietoisuutta. C.G. Jungin mukaan symbolit ovat alitajunnan tai piilotajunnan viestejä. Unet kuljettavat tähän piilotajuiseen todellisuuteen.

Rider Waite -tarotkortit ovat kenties tunnetuimmat tarotkortit

Arthur Edward Waite on kenties yksi tunnetuimmista tarotkorttien kehittäjistä. Hänen Rider-tarotkorttinsa ovat kuluneet miljoonissa käsissä ympäri maailman. Ne ovat auttaneet hädässä, opettaneet kysymään oikeita kysymyksiä ja kyseenalaistaneet vallitsevia olosuhteita. Ne ovat antaneet vastauksia kysymyksiin, joihin ei hetki sitten ollut olemassa vastauksia.

Waite eli suunnilleen 1800-luvun puolivälistä 1900-luvun puoliväliin. Hän jätti perinnöksi tarotkortit, jotka auttavat meitä näkemään oman sielumme syvyyksiin. Suurten salaisuuksien kortit pitävät sisällään ihmisen elämänpolun eri vaiheet ja samalla koko maailmankaikkeuden salaisuudet. Pienten salaisuuksien kortit liittyvät arkisiin asioihin. Lantit, Miekat, Sauvat ja Maljat ovat niin kutsutut maakortit. Hovikortit kuvaavat yleensä ihmisiä. Ne eivät ole suurten eivätkä pienten salaisuuksien kortteja.

Tarotkorteista voidaan tulkita melkein mitä tahansa, joten ennen tarottulkinnan tekemistä on syytä miettiä ja määritellä tarkasti, mitä katsotaan ja mihin kysymykseen halutaan saada vastaus. Tarotkorteilta voi kysyä neuvoa tai ratkaisuja tiettyyn ongelmaan. On hyvä määritellä etukäteen ja ennen korttien nostoa, onko kyseessä ennustus vai vain neuvo, koska niiden lähestymistapa asiaan on erilainen. Tarotkortit voi nostaa pakan välistä satunnaisesti sen sekoitettuaan tai kasoista.

Tarotkortit kertovat meistä

Tee tarottulkinta itse, itsellesi. Yksinkertainen nosto on 1. Mennyt, 2. Tämä hetki ja 3. Tulevaisuus. Joskus voi ennustaa näin ja kysyä sitten neljännen kortin neuvoksi tai ratkaisuksi, koska kortit 1-3 voivat kuvata kehityskulun tietyssä tilanteessa. Neljäs ja neuvova tarotkortti voi tarjota uuden näkökulman tilanteeseen. Kyseessä on niin kutsuttu vinkkikortti. Saman pöydän voi tehdä useammalla kuin yhdellä kortilla, esimerkiksi 2+2+2 tai 3+3+3 riippuen siitä, miten laajaan tulkintaan on valmis.

Kelttiläinen risti on hyvin suosittu. Siinä on 10 korttia seuraavasti: 1. Tausta 2. Tämä hetki tai tilanne 3. Toiveet tai pelot 4. Mennyt 5. Koko pöydän peittävä kortti 6. Lähituleva 7. Edistyminen 8. Muut ihmiset tai yllätykset 9. Tulevaisuus 10. Lopputulos.

Tarotkorttien käyttöä ei tarvitse pelätä. Aluksi kielteisiä tunteita herättävät tarotkortit kuten Kuolema, Torni ja Paholainen voivat merkitä myös myönteisiä asioita. Voisiko Paholainen-tarotkortti tarkoittaa omia pelkojasi tai riippuvaisuuksiasi? Parhaimmillaan Paholainen on materiaalisen maailman symboli ja erittäin hyvä enne taloudessa, jos etsit uutta työtä. Korteista kannattaa tehdä varovaisia ja tunnustelevia päätelmiä, ennen kuin niitä oppii tulkitsemaan tilannekohtaisesti. Torni kuvaa joskus muuttoa, joskus taas illuusiosta vapautumista.

Katso, mitä tarotkortit kertovat Tajunnanvirta Tarot sivulla.