Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Astrologia tulkitsee tähdistä

Astrologi tulkitsee aikaa ja taivaankappaleiden sijainteja eri ajankohtina sekä muodostaa tiedoistaan astrologisen tulkinnan eli tähtikartan. Astrologia tarkoittaa tähtioppia (vrt. tähtitiede). Siitä on mahdollista saada apua omien voimavarojen, lahjojen ja kykyjen löytämiseen. Astrologiassa myös luonnekuvaukset, joissa käydään läpi vahvuudet ja heikkoudet sekä omat kyvyt, ovat hyvin suosittuja.

Hyvin yleinen uskomus on, että astrologi laatii päivän horoskoopin nettiin sekä viikkohoroskoopin naistenlehteen. Näin onkin. Horoskooppihan tarkoittaa yksinkertaisesti ”tarkastella aikaa tai tiettyä ajan hetkeä”. Täten astrologi vain kirjaa ylös sen, mitä hän tähtitaivaalla näkee sillä hetkellä sekä tulkitsee tähdistä. Horoskoopit voivat olla joko hutaisten tehtyjä tai todella puhuttelevia ajankuvia.

Päivä- ja viikkohoroskoopit ovat yleensä puhdasta aurinkomerkkiastrologiaa. Jos haluaa tutustua astrologiaan syvällisemmin, niin kannattaa teettää astrologinen tulkinta esimerkiksi puhelimitse. Myös nousumerkki ja kuumerkki kertovat meistä paljon. Koska astrologia elää ajassa, niin saat parhaimman ajankuvan soittamalla suoraan astrologillesi.

 

Astrologi tulkitsee myös parisuhdetta

Ammattitaitoinen astrologi voi laatia synastrian eli parisuhdeanalyysin, josta saattaa hyvinkin selvitä, sovitteko te yhteen. Kyseinen karttavertailu voi toimia alkusysäyksenä rakkauselämän kohentamiseen. Toki varsinaisen työn tekee kukin pariskunta itse. Kun parisuhteen laatu ja siinä olevat painotukset ovat tiedossa, niin suhdetta voi kenties alkaa kehittää entistä tietoisemmin. Sen seurauksena rakkauselämä voi piristyä.

Myös luonneanalyysin kautta voi tulla tietoiseksi monista asioista, joista luulemme olevamme selvillä, mutta joista emme olekaan lainkaan selvillä. Ja juuri tiedostaminen on avain muutokseen. Rakkaussuhteessa toinen osapuoli voi sytyttää vahvoja alitajuisiin toiveisiin ja pelkoihin sekä odotuksiin perustuvia projektioita ja roihuja. Jos niitä ei tiedosta, niin suhteesta voi tulla viha-rakkaussuhde. Tietyt mallit toistuvat myös uudessa suhteessa, mikä voi olla erittäin tuhoisaa.

 

Astrologian historiasta

Astrologian historiaa voidaan jäljittää aina Kaldeaan ja Babyloniaan, nykyisen Irakin alueelle. Tarkasti ei ole tiedossa, mistä lähtien astrologiaa on harrastettu, koska Babylonin alueella on ollut asutusta ainakin vuodesta 5500 eaa. Astrologiaa harjoitettiin myös antiikin Kreikassa viimeistään hellenistisenä aikana eli vähän ennen ajanlaskun alkua. Tähtitaivaalta on ennustettu vuosituhansien ajan sekä hyvän sadon takaamiseksi että uskonnollisista syistä.

200-luvulla ennen ajanlaskun alkua elänyt Berossus oli paitsi pappi, myös astrologi. Hän perusti astrologisen koulun Kosin saarelle, Egyptin kuninkaan suosiollisella avustuksella. Näin ollen astrologia oli eräässä historiansa vaiheessa pappien ominta alaa, ja myös monet kuninkaalliset ja hallitsijat luottivat siihen. Ptolemaioksen Tetrabiblos-teosta sovellettiin myös astrologiassa.

 

Näin astrologi voi auttaa sinua

Astrologinen tulkinta palvelee erityisesti henkistä kehitystä ja itsetuntemusta. Astrologi auttaa nykyään niin yksityisiä ihmisiä kuin yritysjohtajia, jotta heillä olisi riittävästi tietoa päätöstensä tueksi. Jos henkilöllä ei ole sen tarkempaa tietoa omasta itsestään ja toimintansa motiiveista, niin hän voi toimia vuosikausia haitallisesti ja jopa itseään vastaan. Ammatilliset valinnat sekä parisuhdekäytös voivat saada selityksensä astrologisessa tulkinnassa, jolloin henkilö voi alkaa muuttaa omaa elämäänsä hallitusti ja sivistyneesti.

Tiedostava ihminen on itseään kehittävä ihminen, joka pääsee elämässään pitkälle, koska hän tuntee itsensä. ”Tunne itsesi!” on Apollonin temppelin aforismi, joka pitää harvinaisen hyvin paikkansa. Tähän voisi lisätä, että ”Tunne työsi!” ja ”Tunne puolisosi!” Delfoin oraakkelin kehotukset itsensä tuntemisesta sekä kohtuudesta kaikessa ovat kestäneet aikaa.

Tiesitkö, että astrologia voi kertoa myös ammatillisista valmiuksistasi? Astrologinen tulkinta voi vaikuttaa elämääsi yllätyksellisesti antaessaan uutta suuntaa sekä ammatillisissa että ihmissuhdeasioissa. Astrologi voi myös kertoa, onko ilmassa romantiikkaa.

Tajunnanvirta Astrologit https://www.rajatieto.org/astrologit

Kerro meistä kaverille

Tajunnanvirta Astrologit

Tutustu oheisesta linkistä Tajunnavirta palvelussa työskenteleviin astrologeihin.

Tutustu tarkemmin

Tajunnanvirta Tähtikartta

Laadi ja tulosta itsellesi astrologinen tähtikartta Tajunnanvirta Tähkartta sivulla.

Tutustu tarkemmin