Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Bea Blohm

Selvänäkijä
SOITA NUMEROON   09 75 195 906

(erillislaskutus, 2,59 €/min)

TAI NUMEROON   0700 516 470

(operaattoriveloitus, 2,54 €/min)

Tavoitettavissa

Tänään

klo 11.00 - 13.00

klo 15.00 - 19.00

Huomenna

klo 11.00 - 19.00

Еrikoisosaaminen / vahvuudet

Tietäjän

Hei, 

olen nuori, mutta kokenut selvänäkijä, jolla on erityinen taito valaista tietäsi elämän suurimpien kriisien keskellä. Näen, koen, aistin ja tunnen energiat ympärilläni (myös sinun) ja minulle näytetään usein erittäin tarkkoja ratkaisuja ihmisten pulmatilanteisiin. Käytän myös tarot-kortteja tulkintojen tueksi. Omat energiani ovat myös erittäin vahvat ja puhdistavat - puheluiden aikana onkin tyypillistä, että asiakas tuntee, kuin heidän taakkansa keventyisi harteilta. 

Läsnäoloani on kuvailtu kuin ’taskulamppuna pimeyden keskellä’. En säikähdä elämän hurjuutta tai kurjuutta ja uskallan kävellä rinnallasi pahimmassakin kriisissäsi, ohjaten ja auttaen sinua myös ankkuroitumaan omaan elämäniloosi. Tähän voimaan, joka löytyy meistä kaikista - myös paatuneemmastakin matkaajasta.  

Keskustellessani kanssasi tarjoan sinulle teeskentelemätöntä, läsnäolevaa, ratkaisukeskeistä, kuitenkin erittäin myötätuntoista ja sydämellistä apua. Selvänäköisyyttäni ohjaa vahva sisäinen taju moraalista ja työetiikasta, ja tämä näkyy muun muassa siinä, että tulkintani ovat mahdollisimman objektiivisia ja riisuttuja omista henkilökohtaisista mielipiteistäni. Haluan siis toimia työssäni niin, että mahdollistan sinulle työkaluja aidosti onnellisempaan ja omannäköisempään huomiseen.  

Minulle näytetään myös tulevaa, mikäli se on henkilölle itselleen myös tarkoituksenmukaista, tätä herkkyyttä en tietoisesti hallitse ja näyt tulevatkin pyytämättä.  

Jos haluat saada selkeyttä kaaoksen keskelle tai vaan tukea asioihin, joita pohdit, soita minulle niin katsotaan tilannetta yhdessä.

​Yst.

Bea Blohm

 

 

Haluatko kysyä Bealta? Selvänäkijä Bea Blohm antaa sinulle työkaluja tulevaisuuteen.

 

Kirjoja, joita suosittelen:

Jose Stevens: Kesytä Lohikäärmeesi

Helena Luukkonen: Parantava Sateenkaari

Matthew Walker: Miksi nukumme?

Tietäjän kuukausihoroskooppi

Kaksoset

Lokakuu tarjoaa kaksosille hyvää etenemistä asioiden ja tilanteiden myötä ja koet saavasi aikaan asioita suuremmitta vaivoitta. Kuun toinen viikko on varsin toiminnallinen ja aktiivinen mutta etenet suunnitellusti ja hallitusti. Toisella viikolla ihmissuhteissa ja yhteistyö tilanteissa saat aikaan asioita olemalla itse aktiivinen ja kannat osaltasi vastuuta tilanteiden rakentamisista. Onnekkuutta korostaa kuun puoliväli ja jokin onnistunut hanke tai ryhtymys on mieltäsi kohentava. Onnistut hyvin aloitteiden kanssa ja saat helpostikin jälkeä aikaiseksi ryhtymisistä. Kuun viimeinen viikko voi tuoda jotain epäselvyyttä ihmissuhteisiin ja ylimääräistä realismia on hyvä harjoittaa. Kaikkia kuulopuheita ei ole nyt syytä ottaa todesta. Tarkista että olet tullut ymmärretyksi ja että toisen esittämät asiat ovat todenmukaisia.

Tietäjän vuosihoroskooppi

Kaksoset

Vuonna 2020 ennen 9.6. syntyneet kaksoset ovat tänä vuonna tasaisemmalla ja varmemmalla pohjalla elämänsä suhteen kuin vuosiin. Olosuhteisiin on syntymässä normaaliutta ja suunitelmallisuutta. Voit alkaa taas luottaa omien suunitelmien toteutumisiin ja siihen että asiat etenevät onnekkaasti ja asioita työstämällä. Heille vuoden suotuisin ajankohta osuu tammikuusta maaliskuun puoliväliin. 10. - 14.6. syntyneet ovat epävarmemmalla pohjalla ja olosuhteissa on epävarmuustekijöitä. Ihmissuhteissa voi ilmetä petollisuutta tai itsepetosta. Joku voi luvata jotain ylimääräisen hyvää tyhjillä lupauksilla ja voit joutua olosuhteiden uhriksi. On hyvä välttää tänä vuonna suurien ryhtymysten aloituksia ja olla olematta sinisilmäinen. Suurimmat riskin paikat osuvat huhtikuun alkuun, sekä elo-syyskuun vaihteeseen. 15.6. jälkeen syntyneet kaksoset ovat onnekkaimmilla vesillä ja voivat tehdä suotuisia ratkaisuja ja siirtoja varsinkin huhtikuun alusta toukokuun alkuun sekä elokuusta aina joulukuun loppupuolelle asti. Jokin keskeinen asia tai hanke etenee onnekkaastikin ja elämän kulku etenee tasaisesti. Heidän on kuitenkin syytä välttää myös kovin riskialttiiden hankkeiden aloituksia varsinkin taloudellisesti, sillä tulevat vuodet voivat osoittautua epävarmoiksi ja kannattamattomiksi.

Numerologiaa tietäjälle Bea Blohm

Bean karman luku on 3

Kolmonen on elämänilon, auringon ja onnen luku. Kolme tuo esiin menestyksen henkilökohtaisella tasolla, onnekkaat tilanteet ja elämänrunsauden hyvinvoinnin kautta. Kolme on pitää sisällään mukavuutta, helppoutta, luontaista elämäniloa ja luovuutta. Taito elää hetkessä läsnä on kolmosihmisen kyky, usein tätä pidetään myös luonnonlapsen lukuna. Kolmosaikana elämä on yhtä juhlaa ja iloitsemista.Elämä sujuu omilla uomillaan, eikä huolia tarvitse miettiä, koska asioihin liittyy onnekkaat ratkaisut. Kolmosihmisen ala on ehdottomasti asiakaspalvelu, hoiva-ala sekä myyntityö. Kolmosen kielteiset puolet, pinnallisuus, turhamaisuus, kykenemätön ottamaan vastuuta.

Onnenpäivät: 3, 12, 21, 30 ja torstai

Nimen Bea Blohm pyrkimyksen luku on 8

Voiman, sadonkorjuun ja itsehillinnän luku. Kahdeksan on kaikista voimakkain luku. Numero liitetään karmaan ja sen oppiläksyihin. Luku kuvaa tahtoa ja sen liikkeelle panevaa voimaa, ikuista liikettä joka on muuttuvaa, ja siihen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan. Ajanajaksona se luo tilaisuuden puhdistaa karmaa, mutta myös kohdata sen. Kaikki vanha tulee elämään luodakseen mahdollisuuden tehdä tilinpäätös ja jatkaa eteenpäin oppineena. Kahdeksikko tuo ajanjaksoon myös uudenlaista johtajuutta ja luoda uutta suurempaa rakennelmaa tai järjestelmää. Kahdeksikkoihminen on usein oman onnensa seppä, ottaa riskejä oppiakseen niistä joko ihmissuhtessa tai elämässä. Hyvin mustavalkoinen, ja vaativa itselleen ja muille. Hän toimii kriiseissä hyvin. Hänellä on vaativa elämänpolku ja useita uusia alkuja. Vanhemmalla iällä kahdeksikko ihminen saa nauttia vauraasta elämästä. Kahdeksikon ammatteja on yrittäjä, johtaja sekä eri alojen ryhmänvetäjä. Kielteiset puolet,joustamattomuus, ankaruus, ehdottomuus, vaikea tunne-elämä.

Onnenpäivät: 8, 17, 26 ja lauantai

Nimen Bea Blohm vaikutelman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Onnenpäivät: 1, 10, sekä sunnuntai

Bean minuuden luku on 9

Kosmisen energian, luopumisen ja taakse jättämisen luku. Yhdeksikkö luku on kaikista henkisin, kasvua tapahtuu luopumisen kautta. Ajanjaksona yhdeksän jättää taakseen vanhan yhdeksän vuoden syklin ja aloittaa uutta. Kun vanha jää taakse, on tilaa uudelle. Puhdistuminen, sekä energiatasolla että henkisesti tämän jakson vaativin haaste. Yhdeksikkö ihminen on uhrautuvainen, lämminhenkinen ja ymmärtäväinen, mutta omaa myös viisautta elämänkokemuksiensa kautta. Usein hänellä on ollut raskaat syynsä luopua vanhasta elämästä. Henkiset kyvyt, intuitio, selvännäkö, yliaistit ja herkkyys kohdata erilaiset energiatasot kuuluvat yhdeksikköihmiseen. Yhdeksikköihmisen ammatteja, neuvonantaja, parantaja, selvännäkijä, tutkija (esoteerinen ala) ja etsivä. Kielteiset puolet, räjähtävä, hallitseva ja negatiivisuus.

Onnenpäivät: 9, 18, 27 ja tiistai

Henkilöprofiili

Hei, 

olen nuori, mutta kokenut selvänäkijä, jolla on erityinen taito valaista tietäsi elämän suurimpien kriisien keskellä. Näen, koen, aistin ja tunnen energiat ympärilläni (myös sinun) ja minulle näytetään usein erittäin tarkkoja ratkaisuja ihmisten pulmatilanteisiin. Käytän myös tarot-kortteja tulkintojen tueksi. Omat energiani ovat myös erittäin vahvat ja puhdistavat - puheluiden aikana onkin tyypillistä, että asiakas tuntee, kuin heidän taakkansa keventyisi harteilta. 

Läsnäoloani on kuvailtu kuin ’taskulamppuna pimeyden keskellä’. En säikähdä elämän hurjuutta tai kurjuutta ja uskallan kävellä rinnallasi pahimmassakin kriisissäsi, ohjaten ja auttaen sinua myös ankkuroitumaan omaan elämäniloosi. Tähän voimaan, joka löytyy meistä kaikista - myös paatuneemmastakin matkaajasta.  

Keskustellessani kanssasi tarjoan sinulle teeskentelemätöntä, läsnäolevaa, ratkaisukeskeistä, kuitenkin erittäin myötätuntoista ja sydämellistä apua. Selvänäköisyyttäni ohjaa vahva sisäinen taju moraalista ja työetiikasta, ja tämä näkyy muun muassa siinä, että tulkintani ovat mahdollisimman objektiivisia ja riisuttuja omista henkilökohtaisista mielipiteistäni. Haluan siis toimia työssäni niin, että mahdollistan sinulle työkaluja aidosti onnellisempaan ja omannäköisempään huomiseen.  

Minulle näytetään myös tulevaa, mikäli se on henkilölle itselleen myös tarkoituksenmukaista, tätä herkkyyttä en tietoisesti hallitse ja näyt tulevatkin pyytämättä.  

Jos haluat saada selkeyttä kaaoksen keskelle tai vaan tukea asioihin, joita pohdit, soita minulle niin katsotaan tilannetta yhdessä.

​Yst.

Bea Blohm

 

 

Haluatko kysyä Bealta? Selvänäkijä Bea Blohm antaa sinulle työkaluja tulevaisuuteen.

 

Kirjoja, joita suosittelen:

Jose Stevens: Kesytä Lohikäärmeesi

Helena Luukkonen: Parantava Sateenkaari

Matthew Walker: Miksi nukumme?

Horoskooppi

+++

Vuonna 2020 ennen 9.6. syntyneet kaksoset ovat tänä vuonna tasaisemmalla ja varmemmalla pohjalla elämänsä suhteen kuin vuosiin. Olosuhteisiin on syntymässä normaaliutta ja suunitelmallisuutta. Voit alkaa taas luottaa omien suunitelmien toteutumisiin ja siihen että asiat etenevät onnekkaasti ja asioita työstämällä. Heille vuoden suotuisin ajankohta osuu tammikuusta maaliskuun puoliväliin. 10. - 14.6. syntyneet ovat epävarmemmalla pohjalla ja olosuhteissa on epävarmuustekijöitä. Ihmissuhteissa voi ilmetä petollisuutta tai itsepetosta. Joku voi luvata jotain ylimääräisen hyvää tyhjillä lupauksilla ja voit joutua olosuhteiden uhriksi. On hyvä välttää tänä vuonna suurien ryhtymysten aloituksia ja olla olematta sinisilmäinen. Suurimmat riskin paikat osuvat huhtikuun alkuun, sekä elo-syyskuun vaihteeseen. 15.6. jälkeen syntyneet kaksoset ovat onnekkaimmilla vesillä ja voivat tehdä suotuisia ratkaisuja ja siirtoja varsinkin huhtikuun alusta toukokuun alkuun sekä elokuusta aina joulukuun loppupuolelle asti. Jokin keskeinen asia tai hanke etenee onnekkaastikin ja elämän kulku etenee tasaisesti. Heidän on kuitenkin syytä välttää myös kovin riskialttiiden hankkeiden aloituksia varsinkin taloudellisesti, sillä tulevat vuodet voivat osoittautua epävarmoiksi ja kannattamattomiksi.

Numerologia

Numerologiaa tietäjälle Bea Blohm

Bean karman luku on 3

Kolmonen on elämänilon, auringon ja onnen luku. Kolme tuo esiin menestyksen henkilökohtaisella tasolla, onnekkaat tilanteet ja elämänrunsauden hyvinvoinnin kautta. Kolme on pitää sisällään mukavuutta, helppoutta, luontaista elämäniloa ja luovuutta. Taito elää hetkessä läsnä on kolmosihmisen kyky, usein tätä pidetään myös luonnonlapsen lukuna. Kolmosaikana elämä on yhtä juhlaa ja iloitsemista.Elämä sujuu omilla uomillaan, eikä huolia tarvitse miettiä, koska asioihin liittyy onnekkaat ratkaisut. Kolmosihmisen ala on ehdottomasti asiakaspalvelu, hoiva-ala sekä myyntityö. Kolmosen kielteiset puolet, pinnallisuus, turhamaisuus, kykenemätön ottamaan vastuuta.

Onnenpäivät: 3, 12, 21, 30 ja torstai

Nimen Bea Blohm pyrkimyksen luku on 8

Voiman, sadonkorjuun ja itsehillinnän luku. Kahdeksan on kaikista voimakkain luku. Numero liitetään karmaan ja sen oppiläksyihin. Luku kuvaa tahtoa ja sen liikkeelle panevaa voimaa, ikuista liikettä joka on muuttuvaa, ja siihen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan. Ajanajaksona se luo tilaisuuden puhdistaa karmaa, mutta myös kohdata sen. Kaikki vanha tulee elämään luodakseen mahdollisuuden tehdä tilinpäätös ja jatkaa eteenpäin oppineena. Kahdeksikko tuo ajanjaksoon myös uudenlaista johtajuutta ja luoda uutta suurempaa rakennelmaa tai järjestelmää. Kahdeksikkoihminen on usein oman onnensa seppä, ottaa riskejä oppiakseen niistä joko ihmissuhtessa tai elämässä. Hyvin mustavalkoinen, ja vaativa itselleen ja muille. Hän toimii kriiseissä hyvin. Hänellä on vaativa elämänpolku ja useita uusia alkuja. Vanhemmalla iällä kahdeksikko ihminen saa nauttia vauraasta elämästä. Kahdeksikon ammatteja on yrittäjä, johtaja sekä eri alojen ryhmänvetäjä. Kielteiset puolet,joustamattomuus, ankaruus, ehdottomuus, vaikea tunne-elämä.

Onnenpäivät: 8, 17, 26 ja lauantai

Nimen Bea Blohm vaikutelman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Onnenpäivät: 1, 10, sekä sunnuntai

Bean minuuden luku on 9

Kosmisen energian, luopumisen ja taakse jättämisen luku. Yhdeksikkö luku on kaikista henkisin, kasvua tapahtuu luopumisen kautta. Ajanjaksona yhdeksän jättää taakseen vanhan yhdeksän vuoden syklin ja aloittaa uutta. Kun vanha jää taakse, on tilaa uudelle. Puhdistuminen, sekä energiatasolla että henkisesti tämän jakson vaativin haaste. Yhdeksikkö ihminen on uhrautuvainen, lämminhenkinen ja ymmärtäväinen, mutta omaa myös viisautta elämänkokemuksiensa kautta. Usein hänellä on ollut raskaat syynsä luopua vanhasta elämästä. Henkiset kyvyt, intuitio, selvännäkö, yliaistit ja herkkyys kohdata erilaiset energiatasot kuuluvat yhdeksikköihmiseen. Yhdeksikköihmisen ammatteja, neuvonantaja, parantaja, selvännäkijä, tutkija (esoteerinen ala) ja etsivä. Kielteiset puolet, räjähtävä, hallitseva ja negatiivisuus.

Onnenpäivät: 9, 18, 27 ja tiistai

Tavoitettavissa

Tänään

klo 11.00 - 13.00

klo 15.00 - 19.00

Huomenna

klo 11.00 - 19.00

Еrikoisosaaminen / vahvuudet

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.