Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija
SOITA NUMEROON 09 75 195 959

(erillislaskutus, 2,49 €/min)

TAI NUMEROON 0700 51 6464

(operaattoriveloitus, 2,39 €/min)

Tavoitettavissa

Tänään

Ei vuoroa

Huomenna

Ei vuoroa

Tietäjän

TEEN TOISTAISEKSI AINOASTAAN KIRJALLISIA TULKINTOJA.

Olen selvänäkijä ja tarot-tulkitsija. Selvänäköä olen harjoittanut vuodesta 1998. Rajatiedolla olen työskennellyt vuodesta 2009. Pienestä tytöstä asti minulla on ollut vahvat aavistukset asioista. Samoin unet ovat näytelleet aina elämässäni isoa osaa tiedon välittäjinä. Vuosien kuluessa nuo kyvyt ovat vain vahvistuneet. Näen menneet, tulevat ja olevat asiat kuvina ja välähdyksinä, ja koen olevani silta tai antenni näkyvän ja näkymättömän olevaisen välillä.

Koen, että selvänäkijänä minua mm. käytetään välineenä tilanteissa, joissa kysyjä tarvitsee lisätietoa tehdäkseen itselleen parhaat ratkaisut.
Lisäksi luen kehon energian ja osoitan, mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota terveydessäsi. Tähän liittyy myös energianvälitys. Keskustelun aikana minun kauttani välittyy puhdistavaa energiaa.

Erikoisosaamistani ovat ongelmanratkaisu, lapsiin liittyvät asiat, työyhteisö, ja talous sekä ihmissuhteet. Tulkitsen syitä tapahtumien takana ja selitän unia. Halutessasi nostan tilanteeseesi tarotkortit ja teen tarottulkintaa. Tarvittaessa opastan tarot-korttien käytössä. Niiden käytöstä ja tulkinnasta minulla on lähes 20 vuoden kokemus.

Suuren asiakasmääräni vuoksi en enää toimi meediona vaan keskitän voimavarani selvänäköön. Vaikka en otakaan yhteyttä henkimaailmaan, niin kysyttäessä saan kuvia ja tietoa jo edesmenneiden elämästä, jopa ratkaisuista ja tunteista.

Suuren asiakasmäärän vuoksi toivon, että mietit ennen puhelua valmiiksi kysymyksesi, joihin kaipaat vastausta.

Service also in English.

Olen suunnattoman kiitollinen siitä, että olen saanut vuosien vieriessä olla kanssakulkijana niinkin usean ihanan ihmisen ratkaisuissa ja elämänvaiheissa!

Haluatko kysyä Elinalta? Selvänäkijä ja tarottulkitsija Elina Kaarre katsoo sinulle tarotkorteista elämäsi suuntaa sekä tulkitsee unesi.

Mitä unesi kertovat sinusta? Kysy unien tulkitsijalta. Elina tekee myös unien tulkintaa.

 

Asiakaspalautetta Elinasta:

"Olen ollut Elinan vakioasiakas vuosia. Vuosiin on mahtunut monenlaista ylä- ja alamäkeä, mutta Elina on aina kulkenut vierelläni henkisenä auttajana ja voiman antajana. Empaattinen, selkeä ja positiivisesti voimavaroihin keskittyvä tyyli katsannoissa on mielestäni hänen vahvuutensa. Vaikeitakin asioita nähdessään hän osaa kertoa asiat ihmistä vahvistavasti. Konkreettisia tapahtumia, aikoja ja ihmisiä hän on omassa elämässäni nähnyt työn, opiskelun, ihmissuhteiden ja raha-asioiden tiimoilta. Myös terveysasioissa syyn vatsavaivoihini ja niistä paranemisen (leikkaushoito).

Muutama esimerkki: Edellisessä parisuhteessani oli monenlaista ongelmaa: valheita ja pettämistä. Sain Elinalta voimaa selvittää ja kohdata asioita ja osasin hänen neuvoillaan kiinnittää huomioni oikeisiin seikkoihin. Hän kertoi lähelläni asuvasta naisesta, joka tiesi asioiden oikean laidan ja että saan yhteydenoton naiselta syyskuun lopulla. Nainen soitti syyskuun viimeisenä viikonloppuna ja kertoi koko tarinan. En usko, että ilman Elinan tukea olisin tuosta vaikeasta ajasta selvinnyt.

Raha-asiat olivat viime keväänä ongelmallisia. Elina kertoi, että vanhempi sukulaisnainen tulee apuun, jos otan avun vastaan. Tätini kysyi seuraavalla viikolla, tarvitsenko apua rahallisesti. Niin sain asiat kuntoon.

Ystäväni raskaus ja synnytys meni Elinan kuvailemalla tavalla. Alkujaan epätodennäköinen sektio tapahtui hänen kertomallaan tavalla. Sukupuolenkin hän näki oikein.

Elina on hyvä näkijä ja meedio. Hän kuvaili erään miesystäväni asunnon tarkasti: värit, huonejärjestyksen ja jopa erikoisen taulun seinällä. Omasta mielestäni tarkan näkemisen lisäksi hänellä on se auttajalle kaikista tärkein ominaisuus eli positiivinen ja rohkaiseva tapa kertoa näkemiään asioita ja tilanteita. Samalla hän pysyy täysin maanläheisenä eli turhia pilvilinnoja en ole koskaan kuullut hänen rakentavan.”

                                                                                        ”2009 Jonna”

Tietäjän kuukausihoroskooppi

Kaksoset

Joulukuun alku tuo kaksosille inspiraatioita ryhtyä tekemään jotain uutta ja mieltäsi kiinnostavaa. On hyvä antaa tilaa uuden kokeiluille mutta suuriin riskialttiisiin hankkeisiin nyt ei ole syytä ryhtyä. Vältä siis suuria suunnan muutoksia tai riskialttiita hankkeita hetken mielijohteesta. Jokin paperiasia tai juoksevan asian hoitaminen ja järjestyminen myös venyy aikatauluissaan ja selvitettäviä asioita lisääntyy työpöydällesi. Varaudu viivytyksiin ja aikataulujen venymisiin. Omalle vastuullesi jää tilanteen selkiyttäminen. Joulunalusviikko on erittäin kiireinen ja stressaava, joten on hyvä tällöin karsia turhia menoja aikatauluistasi, jotta selviät kaikesta kunnialla. Joulun aika tuo kuitenkin vihdoin helpotusta elämääsi ja jo runsaat kaksi vuotta kestänyt vaativa ajanjakso päättyy kohdallasi. Joulurauhasi on siis ansaittua.

Tietäjän vuosihoroskooppi

Kaksoset

Kesäkuun kaksosilla, ennen kuudetta päivää syntyneillä, on vielä vuonna 2017 käsillä etsikkoaikaa ja elämässä uuden suunnan hakemista riittää. Vuosi on kuitenkin helpompi sävyltään kuin viime vuosi mutta voit vielä kokea kulkevasi kuin sumussa ilman aivan selkeätä päämäärää. Heidän kohdallaan avataan tänä vuonna uusia kokemisen ja näkemisen tasoja ja kovin konkreettisiin suunnanmuutoksiin tuskin on vielä mahdollisuuksia. Toukokuun kaksoset ovat oppiläksynsä pääsääntöisesti oppineet ja saavat edetä asioiden kanssa jo hyvinkin suunitellusti ja tulosta tuottaen. He voivat jo luottaa asioden edistymisiin hyvinkin realistisesti. Kesäkuun 12. päivän jälkeen syntyneet ovat uusien valintojen edessä ja jotain on jäämässä elämästäsi menneisyyteen, antaen kuitenkin jo tilaa uusien asioiden esiinmarssiin. Loppuvuosi kesästä eteenpäin asettaa asioita uusiin asemiin ja saat tilaisuuksia lähteä kohti uusia suuntia. Jotain yllättävää, uutta ja uusia uria avaavaa on tarjolla mutta samalla olet realistinen ja ymmärrät mihin suuntaan rahkeesi kantavat. 7. - 11. kesäkuuta syntyneet ovat onnekkaimpia keskikesän taitteessa, joskin suuriin riskien ottamisiin uusien hankkeiden myötä heilläkään ei vielä tänä vuonna ole varaa. Pääsääntöisesti kaksosten elämässä hankalimmat vuodet ovat toviksi takana päin ja vaativimmat korjausliikkeet on jo tehty viime vuoden puolella.

Tahtikartta_ElinaKaarre_600x600

Numerologiaa tietäjälle Elina Kaarre

Elinan karman luku on 11

Luku liitetään henkiseen tietoon. Ilmestyksen, valaistumisen sekä hengellisen ymmärtämyksen luku. Luku vie kohti valoa, kärsimyksen kautta. 11 voidaan supistaa myös 2. 1+1 =2, jolloin se pitää sisällään myös kakkosen energioita, kuten myös ykkösen. Ajanjaksona tämä luku pitää sisällään yllätyksiä, tien kohti kunniaa ja mainetta. On aika elää hetkessä ja ottaa vastaan tarjotut mahdollisuudet. Tällä ajanjaksolla kaikki on mahdollista, aika on kohtalonomaista sattumineen ja tapahtumineen. Oma panos on vain hypätä virtaan ja antaa sen viedä, mutta ei oikeastaan voi tehdä. Yksitoista ihmiset eivät oikein tiedä ovatko seuraajia vai johtajia, ja usein antavatkin kohtalon kuljettaa heitä vaikeiden ratkaisujen yli, vaikka kuuntelevatkin omaa intuiotaan, eivät tee kuitenkaan lopullisia ratkaisuja itse. Ammatillisesti yksitoista ihmiset ovat ajautuneet ikäänkuin vahigossa tai sattumalta työhönsä. Mainosala, media, toimittaja, julistaja, uskonnollinen ala, ja parantaja kuuluvat yhdentoista uravalintoihin. Kielteiset puolet, johdateltavuus, päättämättömyys, riskienotto, yltiöpäisyys.

Nimen Elina Kaarre pyrkimyksen luku on 22

Luku on täydellistymisen ja loppuunsaattamisen luku. 22 on Kabbalistinen elämänluku, se liitetään elämäpuuhun, hebrean aakkosiin, sekä Tarot korttien Suurten Salaisuuksien kortteihin (Arcana Major). Kaikki on valmista. Ajanjaksona tämä on vahva ja hyvä jakso. Voimaantuminen ja ehjäntyminen ovat nyt läsnä. Läsnä on myös oma itse ja kaikki mihin olet pyrkinyt. Henkilöt joilla on tämä luku kartassaan haluavat hallita omaa elämäänsä ja ympäristöään. Luku supistuu neloseksi ja usein 22 tyypillä on nuo nelosen positiiviset puolet ominaisuuksinaan. Ura tämän luvun omaavilla henkilöillä onkin usein juuri vallankahvassa oloa tavalla tai toisella. Kielteiset puolet, liiallinen kontrollointi, suuruudenhulluus ja itsekkyys.

Nimen Elina Kaarre vaikutelman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Elinan minuuden luku on 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku. Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Henkilöprofiili

TEEN TOISTAISEKSI AINOASTAAN KIRJALLISIA TULKINTOJA.

Olen selvänäkijä ja tarot-tulkitsija. Selvänäköä olen harjoittanut vuodesta 1998. Rajatiedolla olen työskennellyt vuodesta 2009. Pienestä tytöstä asti minulla on ollut vahvat aavistukset asioista. Samoin unet ovat näytelleet aina elämässäni isoa osaa tiedon välittäjinä. Vuosien kuluessa nuo kyvyt ovat vain vahvistuneet. Näen menneet, tulevat ja olevat asiat kuvina ja välähdyksinä, ja koen olevani silta tai antenni näkyvän ja näkymättömän olevaisen välillä.

Koen, että selvänäkijänä minua mm. käytetään välineenä tilanteissa, joissa kysyjä tarvitsee lisätietoa tehdäkseen itselleen parhaat ratkaisut.
Lisäksi luen kehon energian ja osoitan, mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota terveydessäsi. Tähän liittyy myös energianvälitys. Keskustelun aikana minun kauttani välittyy puhdistavaa energiaa.

Erikoisosaamistani ovat ongelmanratkaisu, lapsiin liittyvät asiat, työyhteisö, ja talous sekä ihmissuhteet. Tulkitsen syitä tapahtumien takana ja selitän unia. Halutessasi nostan tilanteeseesi tarotkortit ja teen tarottulkintaa. Tarvittaessa opastan tarot-korttien käytössä. Niiden käytöstä ja tulkinnasta minulla on lähes 20 vuoden kokemus.

Suuren asiakasmääräni vuoksi en enää toimi meediona vaan keskitän voimavarani selvänäköön. Vaikka en otakaan yhteyttä henkimaailmaan, niin kysyttäessä saan kuvia ja tietoa jo edesmenneiden elämästä, jopa ratkaisuista ja tunteista.

Suuren asiakasmäärän vuoksi toivon, että mietit ennen puhelua valmiiksi kysymyksesi, joihin kaipaat vastausta.

Service also in English.

Olen suunnattoman kiitollinen siitä, että olen saanut vuosien vieriessä olla kanssakulkijana niinkin usean ihanan ihmisen ratkaisuissa ja elämänvaiheissa!

Haluatko kysyä Elinalta? Selvänäkijä ja tarottulkitsija Elina Kaarre katsoo sinulle tarotkorteista elämäsi suuntaa sekä tulkitsee unesi.

Mitä unesi kertovat sinusta? Kysy unien tulkitsijalta. Elina tekee myös unien tulkintaa.

 

Asiakaspalautetta Elinasta:

"Olen ollut Elinan vakioasiakas vuosia. Vuosiin on mahtunut monenlaista ylä- ja alamäkeä, mutta Elina on aina kulkenut vierelläni henkisenä auttajana ja voiman antajana. Empaattinen, selkeä ja positiivisesti voimavaroihin keskittyvä tyyli katsannoissa on mielestäni hänen vahvuutensa. Vaikeitakin asioita nähdessään hän osaa kertoa asiat ihmistä vahvistavasti. Konkreettisia tapahtumia, aikoja ja ihmisiä hän on omassa elämässäni nähnyt työn, opiskelun, ihmissuhteiden ja raha-asioiden tiimoilta. Myös terveysasioissa syyn vatsavaivoihini ja niistä paranemisen (leikkaushoito).

Muutama esimerkki: Edellisessä parisuhteessani oli monenlaista ongelmaa: valheita ja pettämistä. Sain Elinalta voimaa selvittää ja kohdata asioita ja osasin hänen neuvoillaan kiinnittää huomioni oikeisiin seikkoihin. Hän kertoi lähelläni asuvasta naisesta, joka tiesi asioiden oikean laidan ja että saan yhteydenoton naiselta syyskuun lopulla. Nainen soitti syyskuun viimeisenä viikonloppuna ja kertoi koko tarinan. En usko, että ilman Elinan tukea olisin tuosta vaikeasta ajasta selvinnyt.

Raha-asiat olivat viime keväänä ongelmallisia. Elina kertoi, että vanhempi sukulaisnainen tulee apuun, jos otan avun vastaan. Tätini kysyi seuraavalla viikolla, tarvitsenko apua rahallisesti. Niin sain asiat kuntoon.

Ystäväni raskaus ja synnytys meni Elinan kuvailemalla tavalla. Alkujaan epätodennäköinen sektio tapahtui hänen kertomallaan tavalla. Sukupuolenkin hän näki oikein.

Elina on hyvä näkijä ja meedio. Hän kuvaili erään miesystäväni asunnon tarkasti: värit, huonejärjestyksen ja jopa erikoisen taulun seinällä. Omasta mielestäni tarkan näkemisen lisäksi hänellä on se auttajalle kaikista tärkein ominaisuus eli positiivinen ja rohkaiseva tapa kertoa näkemiään asioita ja tilanteita. Samalla hän pysyy täysin maanläheisenä eli turhia pilvilinnoja en ole koskaan kuullut hänen rakentavan.”

                                                                                        ”2009 Jonna”

Horoskooppi

+++

Kesäkuun kaksosilla, ennen kuudetta päivää syntyneillä, on vielä vuonna 2017 käsillä etsikkoaikaa ja elämässä uuden suunnan hakemista riittää. Vuosi on kuitenkin helpompi sävyltään kuin viime vuosi mutta voit vielä kokea kulkevasi kuin sumussa ilman aivan selkeätä päämäärää. Heidän kohdallaan avataan tänä vuonna uusia kokemisen ja näkemisen tasoja ja kovin konkreettisiin suunnanmuutoksiin tuskin on vielä mahdollisuuksia. Toukokuun kaksoset ovat oppiläksynsä pääsääntöisesti oppineet ja saavat edetä asioiden kanssa jo hyvinkin suunitellusti ja tulosta tuottaen. He voivat jo luottaa asioden edistymisiin hyvinkin realistisesti. Kesäkuun 12. päivän jälkeen syntyneet ovat uusien valintojen edessä ja jotain on jäämässä elämästäsi menneisyyteen, antaen kuitenkin jo tilaa uusien asioiden esiinmarssiin. Loppuvuosi kesästä eteenpäin asettaa asioita uusiin asemiin ja saat tilaisuuksia lähteä kohti uusia suuntia. Jotain yllättävää, uutta ja uusia uria avaavaa on tarjolla mutta samalla olet realistinen ja ymmärrät mihin suuntaan rahkeesi kantavat. 7. - 11. kesäkuuta syntyneet ovat onnekkaimpia keskikesän taitteessa, joskin suuriin riskien ottamisiin uusien hankkeiden myötä heilläkään ei vielä tänä vuonna ole varaa. Pääsääntöisesti kaksosten elämässä hankalimmat vuodet ovat toviksi takana päin ja vaativimmat korjausliikkeet on jo tehty viime vuoden puolella.

Tähtikartta

Tahtikartta_ElinaKaarre_600x600

Numerologia

Numerologiaa tietäjälle Elina Kaarre

Elinan karman luku on 11

Luku liitetään henkiseen tietoon. Ilmestyksen, valaistumisen sekä hengellisen ymmärtämyksen luku. Luku vie kohti valoa, kärsimyksen kautta. 11 voidaan supistaa myös 2. 1+1 =2, jolloin se pitää sisällään myös kakkosen energioita, kuten myös ykkösen. Ajanjaksona tämä luku pitää sisällään yllätyksiä, tien kohti kunniaa ja mainetta. On aika elää hetkessä ja ottaa vastaan tarjotut mahdollisuudet. Tällä ajanjaksolla kaikki on mahdollista, aika on kohtalonomaista sattumineen ja tapahtumineen. Oma panos on vain hypätä virtaan ja antaa sen viedä, mutta ei oikeastaan voi tehdä. Yksitoista ihmiset eivät oikein tiedä ovatko seuraajia vai johtajia, ja usein antavatkin kohtalon kuljettaa heitä vaikeiden ratkaisujen yli, vaikka kuuntelevatkin omaa intuiotaan, eivät tee kuitenkaan lopullisia ratkaisuja itse. Ammatillisesti yksitoista ihmiset ovat ajautuneet ikäänkuin vahigossa tai sattumalta työhönsä. Mainosala, media, toimittaja, julistaja, uskonnollinen ala, ja parantaja kuuluvat yhdentoista uravalintoihin. Kielteiset puolet, johdateltavuus, päättämättömyys, riskienotto, yltiöpäisyys.

Nimen Elina Kaarre pyrkimyksen luku on 22

Luku on täydellistymisen ja loppuunsaattamisen luku. 22 on Kabbalistinen elämänluku, se liitetään elämäpuuhun, hebrean aakkosiin, sekä Tarot korttien Suurten Salaisuuksien kortteihin (Arcana Major). Kaikki on valmista. Ajanjaksona tämä on vahva ja hyvä jakso. Voimaantuminen ja ehjäntyminen ovat nyt läsnä. Läsnä on myös oma itse ja kaikki mihin olet pyrkinyt. Henkilöt joilla on tämä luku kartassaan haluavat hallita omaa elämäänsä ja ympäristöään. Luku supistuu neloseksi ja usein 22 tyypillä on nuo nelosen positiiviset puolet ominaisuuksinaan. Ura tämän luvun omaavilla henkilöillä onkin usein juuri vallankahvassa oloa tavalla tai toisella. Kielteiset puolet, liiallinen kontrollointi, suuruudenhulluus ja itsekkyys.

Nimen Elina Kaarre vaikutelman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Elinan minuuden luku on 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku. Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Tavoitettavissa

Tänään

Ei vuoroa

Huomenna

Ei vuoroa

Uusimmat artikkelit

Unipäiväkirja
11.12.2017
Lue artikkeleita

Asiakkaidemme arvostama

3.9
tähteä viidestä

Kyselimme asiakkailta palvelumme laatua ja saimme arvosanan. Toivottavasti uudistettu sivustomme antaa teille vielä paremman käyttäjäkokemuksen.