Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija
SOITA NUMEROON   09 75 195 969

(erillislaskutus, 2,59 €/min)

TAI NUMEROON   0700 51 6474

(operaattoriveloitus, 2,54 €/min)

JOS SINULLA ON PUHEPAKETTI   09 86 255 469

(Etukäteen maksettu puhepaketti, alkaen 2,00 €/min)

Osta PUHEPAKETTI!

Tavoitettavissa

Tänään

Ei vuoroa

Huomenna

Ei vuoroa

Tietäjän

Olen Hannele Ranta. Olen ennustaja, selvännäkijä ja unien tulkki. Rajatiedossa olen työskennellyt 10 vuotta. Hyvin varhaisessa nuoruudessani huomasin, että "tiesin" ennalta monia asioita. Aluksi en sitä tietenkään oikein ymmärtänyt ja ajattelin, että kaikki tietävät asioita samalla tavalla. Vasta myöhemmin ymmärsin, että kyse on erittäin vahvasta intuitiosta, joka antaa minulle tuntemuksia ja vastauksia siitä mihin suuntaan jokin asia on menossa.
 
Korttipakka on kulkenut mukanani selvännäössä ja ennustamisessa tuolta nuoruusvuosista saakka. Se taisi alkaa jostain leikkimielisestä kokeilusta ystävän kanssa, että mitä joku mielitietty poika ajattelee minusta. Hyvin pian huomasin, että voin kysyä asioita korteilta, ja ne näyttävät suunnan. Siitä alkaen korttipakka on ollut minun työvälineeni erittäin vahvan intuition tukena. Myöhemmin mukaan on tullut tarotkortit ja enkelikortit. Näitä käytän työssäni rajatiedossa.
 
Kortit ovat minulle työväline päästä niiden asioiden ytimeen, mitkä sinulla on sydämelläsi. Parisuhde, työasiat ja rahatilanne. Toki myös ystävyyssuhteet, terveys ja elämä yleensä. Näitä kaikkia asioita voimme katsoa yhdessä, kun olet minuun yhteydessä.
Joskus käy niin, että kortit kertovat asioita, joita et sillä hetkellä osaa kysyä. Se juuri on korttien tehtävä minun työssäni. Kortit kiinnittävät huomioni asiaan, joka ei ehkä muuten tulisi puheeksi, jos kysyt jotain ihan muuta. 
 
Koulutukseltani olen mielenterveyshoitaja. Minun mottoni on, että jokaisessa elämäntilanteessa on jotain tehtävissä.
 
Kun soitat minulle, saat lämpimän ja empaattisen kuuntelijan ja ymmärtäjän. Oma elämäni on ollut täynnä haasteita ja ymmärrän hyvin monenlaisia tilanteita. Vahva intuitio ohjaa minua usein oikeaan suuntaan. Tätä voimavaraa haluan hyödyntää myös sinun asiassasi. Katsotaan yhdessä mitä sinun elämäntilanteessasi on tehtävissä. Mihin suuntaan intuitioni sekä kortit kehottavat sinua kääntymään. Mitä sinun tulisi tietää työpaikastasi tai ihmissuhteistasi.


Katsotaanko yhdessä sinulle suuntaviivat huomiseen?

Haluatko kysyä Hannelelta? Tarottulkitsija Hannele Ranta ennustaa elämäsi suuntaviivat selvänäköisesti.

Hannele on myös unien tulkitsija ja tekee unien tulkintaa.

Tietäjän kuukausihoroskooppi

Kauris

Joulukuun alku edellyttää kauriilta oma-aloitteisuutta ja rohkeutta ottaa vaikeitakin asioita esiin suhde-elämässä. Suhde johonkin voi kärjistyä ja rehellistä kohtaamista ja vastuun ottoa vaaditaan. Keskustelut ja puhuminen ovat nyt avainasemassa. Kovin energinen et nyt ole vaan energiasi ovat nyt hieman sisäänpäin kääntyneinä. Varsinkin kuun viimeinen viikko vaatii hellittämistä velvoitteista ja ryhtymisistä ja onkin hyvä antaa nyt tilaa itsekseen olemiseen ja rauhoittumiseen. On hyvä myös kiinnittää tässä kuussa huomiotasi vuorovaikutussuhteisiin, ovat ne sitten henkilökohtaisia tai virallisempia. Ilmaise itseäsi selkeästi ja koeta pysytellä sovituissa aikatauluissa.

Tietäjän vuosihoroskooppi

Kauris

Vuonna 2023 ennen tammikuun 5. päivää syntyneet kauriit ovat elämässään varsin selvillä vesillä ja elämään ei suurempia muutoksia eteen nyt tuoda. Keväällä alkaa jotain käytännönläheistä tekemistä painottava jakso, kestäen aina vuoden loppu puolelle asti. Mutta voit saada tänä vuonna paljon asioita aikaiseksi vastuullisella asenteella. Stressikuvioita ei nyt kuitenkaan esiinny jupiterin siivittäessä myös samaan aikaan kohdallasi ja onnistumisen kokemuksia on myös tarjolla. Tammikuun 6. - 13. päivinä syntyneet saavat elämäänsä hyvää tekeviä uusia mahdollisuuksia ja jotain uudistusta hyvällä tavalla on tarjolla koko vuoden. On hyvä lähteä rohkeasti tekemään uusia asioita ja olla utelias uudelle. Tammikuun 18. - 20. päivinä syntyneet käyvät vielä varsin syvää luotaavia muutoksia elämässään ja suuriakin elämäntapa muutoksia on vielä kohdalla. Kaikki vanha ja aikansa elänyt poistuu elämästä, jotta löytäisit oleellisimman merkityksen elämääsi. Asioihin on pureuduttava perusteellisesti, jotta vaadittavaa henkistä kehitystä tapahtuisi. Varsinkin toukokuu ja lokakuu painottavat näitä muutos ajankohtia. Vältä painostusta toisia kanssaihmisiä kohtaan mutta epäoikeudenmukaisuutta kohdatessasi on syytä oppia tuomaan oma tahtovoima esiin.

Numerologiaa tietäjälle Hannele Ranta

Hannelen karman luku on 6

 

Harmonian ja rakkauden luku. Kuutonen tuo elämään tarpeen tasapainottaa elämä kaikilta osin. Se haastaa tunnetasolla, lähimpien ihmissuhteidesi kautta. Kuutosihmiset ovat hoivaajia, empaattisia ja rakastavia ns. emoja, jotka huolehtivat muidenkin tarpeista. Kuutosen ammatteja on terveydenhoito, lasten-ja vanhustenhoitoala, sekä kaikki kotiin liittyvä työ. Kuutosihmienn on helposti hyväksikäytettävissä "liiallisen kiltteytensä ja ymmärtäväisyytensä" vuoksi. Kuutonen ajanjaksona tuo esiin itsensä määrittelyn tunne-elämän kautta. Parisuhteet, rakkaus, ja perhesiteet ovat nyt haasteellisimpia asioita, myös muuttuvia, koska perhekokonaisuus määriytyy uudelleen. Perheessä ja suvussa, syntymät, kuolemat, häät ja ristiäiset ovat juhlia, joiden kautta voi määritellä nämä suhteet uusiksi. Kielteiset puolet ovat, liiallinen tunne-elämä, pakkomielteiset ajatukset, mustasukkaisuus.

Nimen Hannele Ranta pyrkimyksen luku on 4

Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku. Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen, keräilijä, jolle arvot ja rajat ovat tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanajaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet, itsepäisyys, pessimismi, sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Nimen Hannele Ranta vaikutelman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Hannelen minuuden luku on 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku. Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Henkilöprofiili

Olen Hannele Ranta. Olen ennustaja, selvännäkijä ja unien tulkki. Rajatiedossa olen työskennellyt 10 vuotta. Hyvin varhaisessa nuoruudessani huomasin, että "tiesin" ennalta monia asioita. Aluksi en sitä tietenkään oikein ymmärtänyt ja ajattelin, että kaikki tietävät asioita samalla tavalla. Vasta myöhemmin ymmärsin, että kyse on erittäin vahvasta intuitiosta, joka antaa minulle tuntemuksia ja vastauksia siitä mihin suuntaan jokin asia on menossa.
 
Korttipakka on kulkenut mukanani selvännäössä ja ennustamisessa tuolta nuoruusvuosista saakka. Se taisi alkaa jostain leikkimielisestä kokeilusta ystävän kanssa, että mitä joku mielitietty poika ajattelee minusta. Hyvin pian huomasin, että voin kysyä asioita korteilta, ja ne näyttävät suunnan. Siitä alkaen korttipakka on ollut minun työvälineeni erittäin vahvan intuition tukena. Myöhemmin mukaan on tullut tarotkortit ja enkelikortit. Näitä käytän työssäni rajatiedossa.
 
Kortit ovat minulle työväline päästä niiden asioiden ytimeen, mitkä sinulla on sydämelläsi. Parisuhde, työasiat ja rahatilanne. Toki myös ystävyyssuhteet, terveys ja elämä yleensä. Näitä kaikkia asioita voimme katsoa yhdessä, kun olet minuun yhteydessä.
Joskus käy niin, että kortit kertovat asioita, joita et sillä hetkellä osaa kysyä. Se juuri on korttien tehtävä minun työssäni. Kortit kiinnittävät huomioni asiaan, joka ei ehkä muuten tulisi puheeksi, jos kysyt jotain ihan muuta. 
 
Koulutukseltani olen mielenterveyshoitaja. Minun mottoni on, että jokaisessa elämäntilanteessa on jotain tehtävissä.
 
Kun soitat minulle, saat lämpimän ja empaattisen kuuntelijan ja ymmärtäjän. Oma elämäni on ollut täynnä haasteita ja ymmärrän hyvin monenlaisia tilanteita. Vahva intuitio ohjaa minua usein oikeaan suuntaan. Tätä voimavaraa haluan hyödyntää myös sinun asiassasi. Katsotaan yhdessä mitä sinun elämäntilanteessasi on tehtävissä. Mihin suuntaan intuitioni sekä kortit kehottavat sinua kääntymään. Mitä sinun tulisi tietää työpaikastasi tai ihmissuhteistasi.


Katsotaanko yhdessä sinulle suuntaviivat huomiseen?

Haluatko kysyä Hannelelta? Tarottulkitsija Hannele Ranta ennustaa elämäsi suuntaviivat selvänäköisesti.

Hannele on myös unien tulkitsija ja tekee unien tulkintaa.

Horoskooppi

+++

Vuonna 2023 ennen tammikuun 5. päivää syntyneet kauriit ovat elämässään varsin selvillä vesillä ja elämään ei suurempia muutoksia eteen nyt tuoda. Keväällä alkaa jotain käytännönläheistä tekemistä painottava jakso, kestäen aina vuoden loppu puolelle asti. Mutta voit saada tänä vuonna paljon asioita aikaiseksi vastuullisella asenteella. Stressikuvioita ei nyt kuitenkaan esiinny jupiterin siivittäessä myös samaan aikaan kohdallasi ja onnistumisen kokemuksia on myös tarjolla. Tammikuun 6. - 13. päivinä syntyneet saavat elämäänsä hyvää tekeviä uusia mahdollisuuksia ja jotain uudistusta hyvällä tavalla on tarjolla koko vuoden. On hyvä lähteä rohkeasti tekemään uusia asioita ja olla utelias uudelle. Tammikuun 18. - 20. päivinä syntyneet käyvät vielä varsin syvää luotaavia muutoksia elämässään ja suuriakin elämäntapa muutoksia on vielä kohdalla. Kaikki vanha ja aikansa elänyt poistuu elämästä, jotta löytäisit oleellisimman merkityksen elämääsi. Asioihin on pureuduttava perusteellisesti, jotta vaadittavaa henkistä kehitystä tapahtuisi. Varsinkin toukokuu ja lokakuu painottavat näitä muutos ajankohtia. Vältä painostusta toisia kanssaihmisiä kohtaan mutta epäoikeudenmukaisuutta kohdatessasi on syytä oppia tuomaan oma tahtovoima esiin.

Numerologia

Numerologiaa tietäjälle Hannele Ranta

Hannelen karman luku on 6

 

Harmonian ja rakkauden luku. Kuutonen tuo elämään tarpeen tasapainottaa elämä kaikilta osin. Se haastaa tunnetasolla, lähimpien ihmissuhteidesi kautta. Kuutosihmiset ovat hoivaajia, empaattisia ja rakastavia ns. emoja, jotka huolehtivat muidenkin tarpeista. Kuutosen ammatteja on terveydenhoito, lasten-ja vanhustenhoitoala, sekä kaikki kotiin liittyvä työ. Kuutosihmienn on helposti hyväksikäytettävissä "liiallisen kiltteytensä ja ymmärtäväisyytensä" vuoksi. Kuutonen ajanjaksona tuo esiin itsensä määrittelyn tunne-elämän kautta. Parisuhteet, rakkaus, ja perhesiteet ovat nyt haasteellisimpia asioita, myös muuttuvia, koska perhekokonaisuus määriytyy uudelleen. Perheessä ja suvussa, syntymät, kuolemat, häät ja ristiäiset ovat juhlia, joiden kautta voi määritellä nämä suhteet uusiksi. Kielteiset puolet ovat, liiallinen tunne-elämä, pakkomielteiset ajatukset, mustasukkaisuus.

Nimen Hannele Ranta pyrkimyksen luku on 4

Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku. Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen, keräilijä, jolle arvot ja rajat ovat tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanajaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet, itsepäisyys, pessimismi, sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Nimen Hannele Ranta vaikutelman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Hannelen minuuden luku on 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku. Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Tavoitettavissa

Tänään

Ei vuoroa

Huomenna

Ei vuoroa

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.

Nyt voit jättää Tietäjälle SOITTOPYYNNÖN!

Koska haluamme koko ajan tarjota parempaa palvelua, 
toteutimme sen mitä asiakkaat ovat meiltä pyytäneet. 

 

Jos tietäjä vastaanottaa soittopyyntöjä, voit jättää sellaisen,
klikkaamalla tietäjän
profiilisivulla:

 

 

 

Lisätietoja soittopyyntöpalvelusta löydät rajatieto.org/soittopyyntöpalvelu -sivulta.

Henkilökohtaisesti juuri Sinulle laaditut tulkinnat  - tutustu heti!