Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Elämänhoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatimat elämänmittaiset horoskoopit jokaiselle tähtimerkille

Oinas, Elämänhoroskooppi

(21.3. - 19.4.)

Oinas on merkeistä ehdottomasti temperamenttisin. Hän saattaa olla kovinkin pitkäjänteinen, mutta voi sitä, joka osuu tielle, kun pinna katkeaa. Oinas on erittäin vahva ja itsevarma ulkoiselta olemukseltaan, vaikkakin yllättäen suurimmalla osalla Oinasta saattaa olla suuriakin itsetunto-ongelmia.
Ehkä juuri siksi hän on pitkävihainen ja jopa kostonhaluinenkin kokiessaan tulleensa loukatuksi. Luonteeltaan hän on rohkea ja eteenpäinpyrkivä. Oinas ei selittele, eikä kuuntele selityksiä.

Oinas on myös kiivas ja kunnianhimoinen. Tästä syystä monet poliittisista vaikuttajista ja erittäin lahjakkaista urheilijoista ovat juuri Oinaita.
Oinas on aina valmis olemaan etunenässä kaikessa. Saattaa hakeutua sen vuoksi myös esim. poliisin tai puolustusvoimien palvelukseen.

Oinas ei salli itselleen epäonnistumisia ja huonosti voidessaan purkaa olonsa kaikkeen lähelleen. Hän tarvitsee kaikessa elämässään tunteen, että on riippumaton kenestäkään. Tämä korostuu Oinaan parisuhdekäyttäytymisessä. Hänen saattaa olla kovin vaikeaa jakaa vastuuta kumppanilleen.
Oinas halveksii heikkoja ihmisiä. Hän haluaa olla huolehtija, ei huolehdittava. Kumppaniaan hän vaalii syvällä rakkaudella ja intohimolla.

Koska Oinas on aina pää kolmantena jalkana joka paikassa, hän on erittäin altis tapaturmille.

Oinaan kiviä ovat mm. Hematiitti, Apassin kyynel, Sardonyks, Sitriini, Smaragdi ja Karneoli.

Härkä, Elämänhoroskooppi

(20.4. - 20.5.)

Härkä on merkeistä jääräpäisin. Hänen päätään on vaikea kääntää ja hänellä on usein erittäin vahvat ennakkoasenteet kaikkeen.

Härkä on taitava rahankäyttäjä, tai ainakin haluaisi olla. Härkä rakastaa kaikkea uutta ja hänessä on keräilijän vikaa, koska Härkä rakastaa esineitään.
Tästä syystä hän on huono luopumaan. Mistään. Härkä on erittäin tarkka huolitellusta ulkonäöstään ja usein koreilee merkkivaatteilla.
Härän suurin kompastuskivi on juurikin omistushalu.

Härkä tarvitsee elämässään  turvallisuutta yli kaiken. Häntä pidetään vaikeana luonteena, koska hän miettii asiat aina niiden kannattavuuden kautta.
Hän jarruttelee päätösten tekoa turvattomuudenpelossaan ja tästä syystä Härän on vaikea sopia mitään. Siksi hänet saatetaan tulkita jopa negatiiviseksi elämänasenteeltaan. 

Härän vahvuuksia ovat kärsivällisyys ja suunnitelmallisuus. Hän on hyvin maanläheinen ja käytännöllinen. Hän kunnioittaa perinteitä ja haluaa olla luomassa niitä myös itse.

Parisuhteessa Härkä vaatii 100% luottamusta kumppaniinsa, muuten omistushalu saa vallan ja härkä muuttuu sitovan mustasukkaiseksi. Häänsäkin härkä juhlii yleensä suurin elkein, kustannuksia säästämättä. Tämä on ehkä kannattavaakin, koska härkä on yksi sitoutumiskykyisimmistä merkeistä, joten luultavammin juhlii ainostaan yhdet häät elämässään.

 

Kaksoset, Elämänhoroskooppi

(21.5. - 20.6.)

Kaksonen on nimensä mukaisesti radan kaksijakoisin merkki. Hänelle ominainen toimintatapa on yllättävyys. Hänellä on mittava mukautumis- ja tunteidenimitoimiskyky, ehkä tästä syystä mm. näyttelijöissä on paljon juuri Kaksosia.
Kaksonen on nokkela sanailija ja usein hänen kuvaillaankin "puhuvan mustankin valkoiseksi". Puhekykynsä vuoksi hän onkin erittäin hyvä myyntimies.

Kaksosen mielialat saattavat heilahdella useinkin päivän aikana, mutta tämänkin keskellä Kaksonen kokee kuitenkin itse olevansa koko ajan tasapainossa itsensä kanssa. Hän suhtautuu kaikkeen tekemiseensä intohimoisesti ja on elämänasenteeltaan "tartu hetkeen"-tyyppiä. Koska häneltä puuttuu pitkäjänteisyyttä, hän harvoin saattaa suunnitelmiaan loppuun tai muuttaa täysin suuntaansa kesken projektien. Kaksonen pystyy harvoin kuvittelemaan esim. pysyvänsä samassa työssä koko elämäänsä. Hän onkin yksi aktiivisimmista uranvaihtajista.

Kaksosen huumorintaju saattaa olla kovinkin musta. Hän on levoton luonne, joka ahdistuu, jopa masentuu, kun tilanteet pysyvät liian pitkään paikallaan ja muuttumattomina. Koska Kaksonen on perusluonteeltaan lapsellinen, lapset viihtyvät hänen seurassaan erityisen hyvin. Kaksonen ei kestä yksioikoisia tai konservatiivisia ihmisiä, eikä ymmärrä heitä.

Parisuhteeseen Kaksonen pystyy kyllä sitoutumaan, mutta ahdistuu kokiessaan olevansa sidottu olosuhteisiin. Muutosta kaipaava ja värejä rakastava Kaksonen piinaa usein kanssaeläjiään jatkuvalla sisustusvimmallaan. Hän saattaa haluta vaihtaa jopa kotia säännöllisin väliajoin.  Suhdetta saattaa rasittaa myös Kaksosen huoleton suhtautuminen rahaan.

Kaksonen omaa yleensä paljon ystäviä ja tuttavia ja hänen ihmissuhteillaan on paljon eri sävyjä ja syvyyksiä. Kukaan ei voi kuitenkaan koskaan sanoa tuntevansa Kaksosta kokonaan.

Kaksosen kiviä ovat mm.  Akaatti, Tiikerinsilmä, Serpentiini, Sitriini, Smaragdi

 

Rapu, Elämänhoroskooppi

(21.6. - 22.7.)

Rapu on eläinradan merkeistä tunteellisin ja mutkallisin luonne, joka tekee kaikki päätöksensä tunnepohjalta.

Ravun voi olla vaikeaa kunnioittaa omia tunteitaan ja tämän hän vuoksi saattaakin usein ahdistua uusista sosiaalisista tilanteista. Hän ei halua myöntää itselleen yliherkkyttään, josta syystä hänen tunne-elämänsä on ailahtelevaa ja hänellä on taipumus jopa itsesääliin. Hän usein ottaakin kaiken arvostelun hyvin vakavasti ja loukkaantuu syvästi, jolloin muuttuu jäätävän kylmäksi ja yksisanaiseksi keskustelukumppaniksi. Toisaalta hän tunnistaa lahjakkasti myös herkkyyden muissa ja tästä syystä on erittäin rakastettu ystävä ja työtoveri.

Rakastaessaan Rapu luo ympärilleen turvallisen ja lämpimän ympäristön. Hän on seksuaalisesti erittäin intensiivinen ja kumppaninsa huomioon ottava suojelija. Rakastajana hän on erittäin aistikas. Rapu on ehdottomasti perhekeskeisin merkki, joka etsii kumppanistaan pysyvyyttä, suojaa ja rauhaa. Koska Rapu murehtii paljon muiden asiota purkaa tästä syntyvää stressiä läheisiinsä mm. takertumalla.

Rapu on romanttinen runosielu ja perusluonteeltaan erittäin intuitiivinen. Hänen kuvaillaan usein olevan äitihahmo ja hoivaaja, ehkä tästä syystä useat Ravut toimivatkin juuri lastenhoitoalalla. Rapu on taitava suunnittelija, empaaattinen kuuntelija ja ulkoiselta olemukseltaan erittäin viehättävä, vaikkakin usein vaatimaton.

Ravun vahvin kivi on Karneoli

 

Leijona, Elämänhoroskooppi

(23.7. - 22.8.)

Leijonan voisi kuvailla olevan merkeistä aurinkoisin.  Luonteeltaan hän on voimakas ja hallitseva. Hän tarvitsee selkeän päämäärän elämässään ja tämän tavoittelemisessa häntä tukee suuri riskinottokyky. Leijona tuntee arvonsa ja hänellä on sisäsyntyisesti erittäin vahva itsetunto. Hän on erittäin antelias ja jopa edetessään kyynärpäätaktiikallakin, haluaa kuitenkin pohjimmiltaan muille hyvää. Hänellä on erittäin lämmin sydän. Pahimmillaan Leijona on määräilevä, turhamainen ja itsekeskeinen, jopa suuruudenhullu. Leijona ei kuvia kumartele ja luo aina itse oman persoonallisen arvomaailmansa.
Koska Leijona on erittäin älykäs, hänellä on usein merkittävä asema yhteiskunnassa. Leijona on johtajatyyppi, joka kestää huonosti syrjään jäämistä ja haluaaa olla keskipiste. Siksi hän onnistuu parhaiten mm. kouluttajan ja poliitikon uralla. Hän janoaa muiden hyväksyntää ja tuettuna yltääkin suuriin saavutuksiin. Leijona nauttii tunteesta, että hänen koetaan olevan oikeassa ja onkin tällaisissa tilanteissa parhaimmillaan.

Koska Leijona tietää oman arvonsa, hän haluaa erottua joukosta ja omaa usein hyvinkin persoonallisen pukeutumistyylin. Hän vaatii jatkuvaa huomiota, mutta on myös uskollinen ystävä, joka nimensä mukaisesti puolustaa ystäviään leijonan raivolla. Koska hän on erittäin sosiaalinen luonne, haasteena onki oppia nauttimaan myös yksinäisyydestä ja yksin olemisesta. Leijona on sitkeä luonne, joka osaa kääntää vaikeudet voitokseen.

Rakkaudessa Leijona etsii parisielua ja ottaakin parisuhteen erittäin vakavasti. Hänellä saattaa olla paljonkin kriteerejä kumppania valitessaan, koska hän haaveilee romanttisesta, koko elämän kestävästä rakkaudesta. Tulisesta luonteestaan huolimatta hän on romantikko, joka kaipaa hemmottelua ja hemmottelee myös kumppaniaan. Leijona sitoutuu loppuelämäkseen ja jakaa iloa ja huolenpitoa ympärilleen.

Leijona rakastaa hyvää ruokaa ja juomaa. Joskus alkoholi saattaa maistua liikaakin. Hän on erittäin lapsirakas ja kokee olevansa taiteellinen, vaikkei tällaista erityislahjakkuutta hänessä olisikaan. Voimakkaan luonteensa ja äärikäytöksensä vuoksi Leijona jakaa usein kovastikin mielipiteitä.

Leijonan kiviä ovat: Granaatti, Jaspis, Labradoriitti, Rutiilikvartsi ja Sitriini

Neitsyt, Elämänhoroskooppi

(23.8. - 22.9.)

Neitsyt on merkeistä tarkkanäköisin. Hän on luonteeltaan säntillinen, pikkutarkka ja jopa yksityiskohtiin takertuva. Ilmaisultaankin hän saattaa olla ylikriittinen, joka voidaan tulkita jopa töykeydeksi. Neitsyt on rohkea luonne, mutta useimpia hänen ratkaisujaan ohjailee hänen taloudellisen tilanteensa vakaus.
Neitsyt on tietyllä tavalla materialisti, koska hän laskee rahansa tarkkaan. Hän tekee kuitenkinn hinnakkaitakin ostoksia, joita itse kutsuu sijoituksiksi. Hän ei koskaan laita rahaansa "turhaan" ja rahahuolet ovatkin hänelle suurin ahdistuksen aiheuttaja. Ihanneammatteja hänelle ovat mm. kirjanpitäjä, tutkija, asentaja tai jokin muu erityistä pikkutarkkuutta vaativa ammatti.

Neitsyt ei tee itsestään numeroa, vaan menee joukon sujuvasti joukon mukana. Hän on erittäin pidetty ja lämmin persoona. Tekemisessään hän haluaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Neitsyt saattaa antaa itsestään vaikutelman altavastaajasta,mutta todellisuudessa toteuttaa hyvinkin määtietoisesti suunnitelmiaan. Vaikka Neitsyt ei laskelmoi, jatkuvan tarkkailuasemansa vuoksi hän uhattuna sivaltaa taidokkaasti toisen heikkoon kohtaan terävällä kielellään.

Neitsyen on vaikea sitoutua parisuhteeseen vaativuutensa vuoksi, mutta kun näinn vihdoin tekee, hän keskittyy sataprosenttisesti miellyttämään kumppaniaan ja huolehtimaan tämän tarpeista. Neitsyt on uskollinen ja rakastava hellä kumppani, mutta koska hän analysoi itseään, parisuhteessa tämä usein heijastuu epävarmuutena ja vetäytymisenä. Miellyttämisenhalussaan hänen on myös vaikeaa sanoa ei. Perhe-elämän onnistumiseksi erityisesti kodin siisteys on Neitsyelle tärkeää.

Neitsyen kiviä ovat Ametisti, Granaatti ja Lumihiutaleobsidiaani

Vaaka, Elämänhoroskooppi

(23.9. - 23.10.)

Vaaka on nimensä mukaisesti ikuinen tasapainottelija. Hän luo maailmankuvansa pitkälti sen perusteella, miten tulkitsee elinpiirinsä reaktiot ja vastareaktiot. Vaaka on alitajuisesti jatkuvassa tarkkailuasemassa ympäristönsä suhteen. Toimiessaan hän pääsääntöisesti peilaakin toimiaan toisten toimintaan, josta syystä hänestä saattaa jäädä hyvinkin manipuoloiva kuva, vaikka tämä ei hänen toimintansa motiivi olekaan. Halutessaan Vaaka kuitenkin on mitä taitavin mieleenvaikuttaja.

Parisuhteessa Vaaka antaa hyvikin taitavasti sitä, mitä olettaa häneltä toivottavan. Hän osaa lukea toisen tunnetiloja ja vastata niihin niin, että saa aikaan vastapuolessa aikaan oletetun vastareaktion. Tästä syystä hänen kumppaninsa kokee olevansa erityisen rakastettu. Vaaka innostuu kaikesta ja innostaa ja tukee kumppaniaan koko sydämestään. Vaaka ei usein itsekään tiedä, mitä itse haluaa. Suhteeseen tyytymätön saattaa tiettyjen ahaa-elämyksien kautta tehdäkin erittäin yllättäviä äkkikäännöksiä suunnitelmissaan.

Vaaka keskittyy olemisessaan tasapainottamaan ympäristöään ja muita. Itsensä tunteminen onkin tästä syystä erityinen haaste juuri hänelle. Monivivahteisen luonteensa ja tarkkailukykynsä vuoksi Vaaka on erinomainen terapeutti. Hän on myös erityisen hauska seuralainen ja taitava tekemään kompromisseja. Vaaka on usein porukan viihdyttäjä, hänen seurassaan on vapautunut tunnelma ja helppo olla.

Vaaka pystyy sopeutumaan nopeastii hyvinkin erilaisiin tilanteisiin ja tästä syystä on kyvykäs elämään jopa kaksoiselämää. Vaaka haluaa ymmärtää kaikkia ja kaikkea ja luonteensa perusteella hänellä on myös suuri mahdollisuus päästä hyvinkin lähelle tätä tavoitetta.

Vaa´an kiviä ovat: Hematiitti, Ruusukvartsi ja Sitriini

 

Skorpioni, Elämänhoroskooppi

(24.10. - 22.11.)

Skorpioni on merkeistä dramaattisin. Hän on lämmin ja herkkä tunneihminen, joka loukatuksi tullessaan sanoo asiat suorempaan, kun ne ehkä pitäisikään. Skorpionia ei siis turhaan luonnehdita piikikkääksi.

Skorpioni on myös erittäin ylikriittinen itsensä ja muiden suhteen. Luonteeltaan hän on pahimman laatuinen ylidramatisoija, jolle on tyypillistä luovutettuaan "ihan sama"-asenne. Tästä syystä hän tarvitsee jatkuvaa tapahtumaa ympärilleen. Hänen kanssaan ei koskaan olekaan tylsää.

Eritoten parisuhteessa ensiarvoisen tärkeää Skorpionille on luottamus Skorpionillle ei selitellä, jonka vuoksi skorpionin kumppanin silmien täytyykin olla "sokeat muille". Omistavan mustasukkainen vaatii yksityiskohtaisia selityksiä ja etsii heikkoja kohtia. Vastapainoksi hän on kumppanina myös seksuaalisesti erittäin voimakas ja aktiivinen. Hän osoittaakin rakkauttaan eritoten fyysisen hellyyden kautta. Skorpioni tarvitsee kumppanikseen vahvahermoisen , itsensätuntevan ihmisen, joka ei pienistä hätkähdä.

Skorpionin on vaikea luottaa kehenkään tai mihinkään, josta syystä antaa itsestään kylmänkin kuvan ja päästää huonosti lähelleen. Hän ei paljasta koskaan kaikkea itsestään, tuskin edes itselleen. Kuitenkin, kun hänen luottamuksensa on vihdoin saavutettu, hän antaa vaikka pakkassäällä paidankin päältään sitä tarvitsevalle.

Skorpioni harrastaa paljon, aina ja kaikkea. Pysähtymisen taito rentoutumismielessä on hänelle suuri haaste. Hän nauttii voimakkaista tunne-elämyksistä ja haluaa jatkuvasti kasvaa ihmisenä. Henkinen kehitys on hänelle tärkeää ja hän todella panostaa tähän. Hän kestääkin huonosti tilanteita, joissa kokee itsensä tietämättömäksi. Skorpioni hakeutuu hyvinn usein hoitajan tai terapeutin rooliin niin ihmissuhteissaan, kuin myös ammatissaan. 

Skorpionin kiviä ovat Labradoriitti, Malakiitti, Turkoosi ja Unakiitti.

 

Jousimies, Elämänhoroskooppi

(23.11. - 21.12.)

Jousimies on eläinradan seikailija. Hän suorittaa intohimolla kaiken, mihin sitten päättääkin ryhtyä. Hyvin usein jopa niin, että keskittyessään yhteen asiaan, muiden arkisten askareiden suorittaminen jää häneltä lähes huomiotta. Jousimies tuntuukin elävän elämäänsä perimmäisenä ajatuksenaan "olen iso ja aikuinen sitten joskus". Jousimies on erittäin aatteellinen ja hyvin usein osallistuukin erittäin aktiivisesti yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tai ottaa sydämenasiakseen esim luonnon- tai eläintensuojelun. Intohimoisen luonteensa vuoksi hän voi kiihtyessään ollakin sanomisiltaan tai jopa teoiltaan kovin brutaali. 


Jousimiehellä on yleensä erittäin vahva, ideologinen maailmankatsomus ja tästä syystä useat heistä ovatkin menestyneitä johtotehtävissä ja yltävät korkeaankin yhteiskunnalliseen asemaan. Hänellä on tarpeeksi kunnianhimoa lähteäkseen viemään eteenpäin myös muiden ajatuksia ja tavoitteita ja hän nauttii kunniassa paistattelusta.

Kumppanina ja rakastajana Jousimies ottaa ohjat. Suhteessakin hän kaipaa jatkuvaa seikkailua ja jännitystä ja tämän jäädessä toteutumatta, hän saattaa sortua uskottomuuteen. Perhe-elämä on vahvan Jousimiehen ohjauksessa turvallista ja monipuolista. Jousimies rakastuu tulenpalavavasti ja eroaa yhtä tulisesti. Hän ei yleensä pidäkään tarpeellisena pitää yllä yhteyttä entisiin kumppaneihinsa. Vaikka hän onkin erittäin mustasukkainen kumppanistaan, hän odottaa tämän kuitenkin elävän vahvasti myös omaa elämäänsä.

Jousimies on ikuinen optimisti, joka rakastaa matkustamista ja vieraita kulttuureita. Hänen päätarkoitusensa elämässä tuntuukin oppia aina lisää. Tämän eteen hän onkin valmis tekemään erittäin paljon töitä ja ottamaan riskejä.

Jousimiehen kiviä ovat Labradoriitti, Obsidiaani, Savukvartsi ja Turkoosi.

Kauris, Elämänhoroskooppi

(22.12. - 19.1.)

Kauris on merkeistä perusteellisin. Hän on hitaastilämpiävä ja ei ole harvinaista, että Kauris miettii koko ikänsä, mikä "haluaa olla isona". Hän ei koskaan koe olevansa aivan valmis. Kauris haluaa elämänsä olevan viimeiseen asti suunniteltua, joten ahdistuu suunnattomasti päämäärättömyydestä.

kauris on hyvin varovainen ja käytännönläheinen, josta syystä hän onkin erittäin rauhallinen neuvonantaja. Olemuksessaan ja asumisessaan hän on erittäin esteettinen ja pikkutarkka, jopa ylisiisti. Kauriin heikko kohta hyvin voimakas pätemisen tarve ja hän saattaa puolustaa aatteitaan jopa inttämiseen asti.

Parisuhteessa Kauris on hyvin monivivahteinen. Hän rakastaa kotiaan kaunista ja kaipaa usein oman kodin rauhaa. Hän tekee kaikkensa suodakseen tämän myös kumppanilleen. Vaikkakin Kauris on luonteeltaan mustasukkainen, hän on myös hyvin itsenäinen ja vetäytyykin aika ajoin yksinäisyyteensä. Vakaudentarpeestaan huolimatta erityistä pesänrakennusviettiä Kauriilla ei ole, vaikkakin hän rakastaa lapsia ja eläimiä. Pahimmillaan Kauris rajoittaa puolisoaan ja sanelee erittäin jyrkätkin ehdot. 

Kauris ymmärtää ihmissuhteita, mutta välillä mutkan kautta. Ystävänä hän on lojaali ja vaatii myös muilta ehdotonta lojaaliutta. Hänellä on vaikeuksia kohdata kipeitä asioita, koska elämä on hyvin usein suorituskeskeistä. Pohjimmiltaan hän haluaa ja osaakin nauttia elämästä, mutta vain turvallisen välimatkan päässä kodistaan. Kauemmas hän matkustaa toistuvasti samaan, tuttuun matkakohteeseen.

Kauris on hyvä johtaja ja ja organisoija ja yleensä myös järkevä rahankäyttäjä. Suorituskeskeisyydessään hänellä on suuri riski palaa loppuun. Velvollisuudentuntoinen Kauris huolehtii myös vanhemmistaan ja on yleensä hyvin ylpeä heistä.

Kauriin kiviä ovat Ametisti, Fluoriitti, Granaatti, Leopardijaspis, Malakiitti, Savukvartsi ja Tiikerinsilmä

Vesimies, Elämänhoroskooppi

(20.1. - 19.2.)

Vesimies on eläinradan ennakoija. Hän on on tutkija ja oivaltaja ja ihmissuhteissa taitava sukkuloija. Muiden ilmamerkkien tapaan hän analysoi aina ja kaikkea ja yhdistää monimutkaisetkin tilanteet selkeäksi kokonaiskuvaksi. Tästä syystä häntä voisi kuvailla jopa luonteeltaan "selvänäköiseksi".


Vesimies on kiinnostunut kaikesta mystisestä ja yleensäkin kaikesta, josta syystä hänellä on erittäin hyvä yleistieto. Hän ei osaa ajaa omaa etuaan, mutta juuri ennakointikykynsä vuoksi hänet usein tulkitaan itsekeskeiseksi. Koska hän on suorasanainen ja levoton luonne, hän on usein myös helposti väärinymmärretty.
Vesimies ei pysty toimimaan omaatuntoaan vastaan.

Parisuhteessa Vesimies uhrautuu usein liikaa, koska haluaa uskoa hyvään kaikessa. Hän nauttii ihmisten seurasta, mutta kun sosiaalisten kohtaamisten kiiintiö on tännä, vetäytyy lataamaan akkujaan yksinäisyyteen. Tämä tarve ei poistu Vesimiehen löydettyä rakastavaa kumppaniakaan. Suhteessakin hänen täytyy tuntea olevansa vapaa. Koska Vesimies ei häiriinny vaihtuvista aikatauluista, hänen perhe-elämänsäkin on yleensä huoletonta ja joustavaa.

Vesimies rakastaa juhlia ja tanssia. Toisaalta uni on hänelle erittäin tärkeää. Vesimiehelle elämä on jatkuvaa seikkailua. Hän ei arvosta niinkään materiaalista hyvää, vaan nauttii pienistä asioista ja elämyksistä. Vesimies on omimmillaan ammateissa, jossa vaaditaan mm. kriisinhallintaa.

Vesimiehen kiviä ovat Ametisti, Granaatti ja Hematiitti
 

Kalat, Elämänhoroskooppi

(20.2. - 20.3.)

Kalat on eläinradan herkin merkki. Empaatiakykynsä vuoksi Kalat ei osaa olla tarkoituksella ilkeä tai pahansuopa tai ainakaan ei anna tällaista käytöstä anteeksi itselleen. Kalat säikähtää helposti ja on luonteeltaan arka. Hän tarvitsee rohkaisua ja kannustusta ja on siksi huono tartumaan vastuuseen. Hän välttää neuvon antamista muille.
Kalat on arkuutensa vuoksi hyvin taipuvainen uskonnollisuuteen. Hän on luova ihminen, jolla on ehkä liiankin vilkas mielikuvitus. Kalat ei ole halukas perustelemaan aatteitaan tai ottamaan vastaan niiden kyseenalaistamista. Hän on kuitenkin filosofisinen ajattelija, jonka kanssa saa aikaan hedelmällisiä ja syvällisiä keskusteluja.

Kalat on erittäin vieraanvarainen ja kutsuu mielellään kotiinsa. Hän ei kestä riitaa eikä kovia ääniä, vaan tarvitsee seesteisen elinympäristön. Usein hän hakeutuukin asumaan maalle tai ainakin luonnon läheisyyteen. Kalat on huolehtivainen ja sovitteleva ystävä. Hän hakeutuu hyvin usein auttamistyöhön tai asiakaspalvelualalle.
Kalat keskittyy mielellään perhe-elämään, josta syystä saattaa toimeentullakseen tyytyä esim osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Kalat on pohjaton romantikko, jolle rakkaus on tärkeimpiä asioita elämässä. Tämä piirre hänessä johtaakin usein pettymyksiin rakkaudessa, täydellistä kumppaniahan ei ole. Arki saattaakin tästä syystä olla juuri Kaloille erittäin haasteellista. Rakastajana ja kumppanina Kalat on erittäin vilpitön ja pyyteetön. Hän ottaa elämäntehtäväkseen vaalia ja helliä kumppaniaan. Hän myös kaipaa jatkuvaa rakkauden hehkutusta itseään kohtaan.

Kalan kiviä ovat Ametisti, Fluoriitti, Hematiitti ja Turkoosi.

 

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.