Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Sanna Suorsa

Selvänäkijä, meedio ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Elokuun sävy on oinaiden kohdalla energinen ja aikaansaava. Uudet ryhtymiset ja aloitteet onnistuvat ja pystyt viemään asioitasi nyt mallikkaasti eteenpäin. Kuun toinen viikko avaa mahdollisuuksia ryhtyä johonkin yhteistyöhön ja hankkeet etenevät onnekkaasti mutta myös realistisesti. Varaudu kuitenkin siihen että aikaasi kuluu myös asioiden hiomisiin ja viimeistelyihin. Jonkin juoksevan asian hoitaminen vaatii hieman kärsivällisyyttä ja asioista lisää selvää ottamista. Lähimpien ihmissuhteiden kannalta on hyvä huomioida tiettyä kärsivällisyyden vaadetta ja kykyä ottaa vastuuta harteilleen yhteisissä asioissa. Nyt on hyvä miettiä asioita myös toisen näkökulmasta ja koettaa ottaa asioita esiin mahdollisimman rehellisesti ja oikeudenmukaisesti, jotta välttyisit suuremmilta ristiriidoilta.

Härkä, Elokuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Elokuu tuo kiireen tuntua härkien elämäntahtiin ja velvoitteita tuntuu riittävän koko kuukaudelle. Suurempia muutoksia tuskin tilanteisiin liittyy vaan ennemminkin koet että pienet tehtävät ja velvoitteet tulevat jonossa toinen toisensa perään. Myös juoksevien asioiden hoitamisissa syntyy viivytyksiä ja uudelleen aloituksia mutta ainoastaan pienellä kärsivällisyydellä ja sitkeydellä saat asioitasi hyvin toimitettuaq. Kuukausi on tukeva yhteisissä hankkeissa ja hyvä nyt olisikin osata delegoida tehtäviä myös muillekin, sillä yhdessä saat nyt enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden. Ainoastaan kuun viimeinen viikko on sävyltään omaa vastuutasi korostava.

Kaksoset, Elokuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille on luvassa heinäkuussa energisyyttä ja vauhdikkuutta, jota olet jop ehtinyt kesän mittaan kaipaamaan. Kuun kolmas viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden ryhtyä toteuttamaan jotain hanketta liittyen enemmän oman näköiseen tekemiseen kuin velvoitteiseen toimintaan. Puolenkuun aikaan on hyvä olla tarkkana jonkin käytännön asian myötä, sillä unohdeukset ja väärinkäsitykset voivat nyt olla riesanasi. Tarkista kaikki huolella ja katso että muutkin asianomaiset ovat samalla kartalla itsesi kanssa. Jonkin asian selkiyttämiseen on hyvä varautua ajallisesti niin että se voi venyä aina seuraavalle kuulle asti. Sosiaalisuutesi ja ihmissuhteesi vilkastuvat kuun viimeisen viikonlopun myötä, alkukuun aika on hieman sisäisemmin virittäytynyttä.

Rapu, Elokuu 2017

(21.6. - 22.7.)

Elokuu on ravuilla hyvinkin ihmissuhdekeskeinen niin positiivisessa mielessä kuin raskaimpien käänteidenkin myötä. Aika tuo herkästi esiin valtasuhteet ja voit kokea että sinua ei kuulla jossakin asiassa. On hyvä koettaa ainakin itse olla suorapuheinen ja olla jättämättä mitään hampaankoloon. Voit joutua puolustamaan asemaasi ja näkökantaasi koska jonkun kovakorvaisuus yrittää ohittaa asiasi. Varsinkin kuun kolmas viikko on näiltä osin räjähdysherkkää aikaa. Myös jokin sopimusasia venyy tai joudut parantelemaan ja viimeistelemään jotain asiaa. On hyvä varautua siihen että asian selkiytyminen venyy aina seuraavan kuun loppupuolelle asti. Koeta itse olla mahdollisimman tarkka juoksevien asioiden hoitamisissa ja kaupanteoissa on hyvä tarkistaa kaikki huolella.

Leijona, Elokuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Leijonat ovat elokuussa varsin aloitteikkaita ja ryhtyviä. Oman energisyyden ansiosta voit saada paljon asioita tehdyksi ja jälkeä syntyy ryhtymisistäsi. Kuun kolmannen viikonlopun aikaan jokin uusi mahdollisuus ryhtyä toteuttamaan jotain mieluisaa hanketta voi mahdollistua ja voit laajentaa toimialaasi. Neljännen viikon ryhtymiset ovat sitovia ja realistisia. Vastuuta täytyy ottaa mutta oma innokkuutesi vie nyt eteenpäin. Jokin talouteen liittyvä seikka voi elokuussa vaatia hieman selkiyttämistä ja kärsivällisyyttä ja vasta syyskuu tuo ratkaisuja asiaan. Toimit tässä kuussa suhteellisen itsenäisesti ja omiin voimiisi luottaen. Vasta kuun viimeiset päivät ovat ihmissuhdepainotteisia ja seurallisempi jakso on alkamassa.

Neitsyt, Elokuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä elokuussa päänvaivaa tuottavat herkästi viestintään, liikennöintiin, sopimusasioihin ja neuvotteluihin liittyvät teemat. Jotain täytyy jaksaa tarkistuttaa ja hioa, jotta saisit asiat toimiviksi. Kyseesä on helposti jokin unohdus tai väärinkäsitys. Koeta olla itse mahdollisimman tarkka, jotta kaikki tulisi huolella tarkistettua. Ihmissuhteissasi on hyvä jakso ja yhteistyö onnistuu hyvin. Ympäristössäsi voi olla tällä saralla muutoksia mutta oma tilanteesi on nyt tukevammalla pohjalla. Kovin energinen ja aloitteikas et tunnu olevan, vaan energiasi ovat ennemminkin sisäänpäin kääntynyttä. Viihdyt tekemisissäsi omassa tahdissasi ja voit tarvita aikaa sisäänpäin katsoen.

Vaaka, Elokuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Elokuu alkaa vaaoilla tasaisesti ja suunitellusti. Kuukauden sävy on energinen ja pystyt tekemään hallittuja siirtoja suurestikkaan väsymättä. Kuun toinen ja kolmas viikko avaavat uusia toimimisen mahdollisuuksia ja tilanteet vauhdittuvat. Neljännen viikon ryhtymiset ovat tuottavia ja järkeviä kannaltasi. Jokin sitoutuminen tai sopimusasia vie olosuhteitasi parempaan suuntaan. Ihmissuhteesi ja yhteistyöhön liittyvät asiat voivat tässä kuussa saada hankaliakin käänteitä ja tilanteet vaativat sinulta kykyä puolustaa omaa näkökantaasi. Vältä liiallista hyväuskoisuutta, sillä toisten motiivit eivät nyt ole välttämättä aivan suoraan esitettyjä ja näkyvillä. Jotain voi karsiutua sivuun tällä rintamalla kohdallasi ja menetyksen tuntemukset voivat olla syviä. Pidä kuitenkin kiinni oikeudenmukaisuudesta ja vältä ihmissuhdepelejä.

Skorpioni, Elokuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille elokuun sävy on tekemisiä vauhdittava ja vastuunottoa vaativa. Suuria muutoksia aika ei todennäköisesti tuo kohdallesi vaan tekemisen tahti kiristyy ja vaatii itseltäsi ripeitä otteita. Sinulla voi olla yhtä aikaa monta rautaa tulessa ja joitain pieniä vastuksiakin on odotettavissa. Kuun toinen viikko suosii kylläkin ennemminkin luovuutesi ilmaisemista kuin tehokasta raakaa työtä. Tällöin myös yhdessä tekeminen on mielekästä mutta esteettisyyttä ja visionäärisyyttä korostaen. Kolmannella viikolla yhteistyö on jo vaativampaa ja edellyttää itseltäsi hienojen pinnanalaisten virtausten ymmärtämistä. Toisten ihmisten ongelmat voivat helposti kaatua päällesi mutta kykenet nyt olemaan toiselle tukena hänen ongelmissaan.

Jousimies, Elokuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Energinen ja aikaansaava elokuu siivittää jousimieten asioita eteenpäin ja voit saada jotain jo kauemman aikaa työstämääsi hanketta eteenpäin. Jo kuun toinen viikko kertoo onnistumisista ja koet että asioitasi alkaa loksadella omille paikoilleen. Kolmannen viikon tahti on tuotteliasta ja oma jaksamisesi tuntuu riittävän vaativimpiinkin työstämisiin. Aivan kuun viimeiset päivät antavat hyvän kuvan tilanteestasi ja saavutuksia on näkyvillä. Tässä kuussa riesana voi olla jonkin juoksevan asian hoitaminen. Voit joutua selvittämään ja odottamaan jonkin sotkuisen asian selkiytymistä aina seuraavan kuun puolelle asti. Kyseessä voi olla hankaluudet liikkumisen, viestinnän, neuvottelujen ja sopimusasioiden myötä. Ole tarkkaakin tarkempi ja varmista uudelleen ja uudelleen että olet tullut oikein ymmärretyksi ja että olet itse huomioinut kaikki pikkuseikkoja myöten.

Kauris, Elokuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden kohdalla elokuun suurimmat muutokset liittyvät muiden tahojen tai ihmisten kanssa tehtävään yhteistyöhön. Nyt ei ole hyvä aliarvioida muiden ihmisten näkökantoja, sillä tilanteet voivat riistäytyä herkästi käsistä. On hyvä miettiä etukäteen huolella tapaamisia ja neuvotteluja ja haistella tilanteita pintaa syvemmältä. Vältä omalta osaltasi asioiden panttaamisia, vaan puhu asioista suoraan ja avoimesti. Toisaalta joku tai jokin taho voi omapäisesti toimimalla nostattaa suuria tunteita ja tällöin olisi hyvä vaatia avoimuutta ja suoraa peliä. Kolmas viikko on vaativinta aikaa näissä suhteissa ja kuun viimeinen viikko tuo yllättäviä käänteitä suhdetoimintoihisi. Jos olet alunperin suhtautunut näihin tilanteisiin turhan kepeästi niin tämä jakso voi tuoda joitain lopullisia päätöksiä olosuhteissa.

Vesimies, Elokuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Elokuun teemat pyörivät vesimiehillä ihmissuhteissa ja myös niissä esiintyvissä ristiriidoissa. Kovin vaativia muutoksia tuskin kuukausi aiheuttaa mutta eturistiriidat ja ärsyyntymisyliherkkyys nostattavat ärhäkkäitä tunteita helposti pintaan. Jos käyttäydyt liian omaehtoisesti niin kuulet sen suorasukaisesti lähimmiltäsi. Toisaalta itseäsi voi myös rasitaa jonkun itsekeskeinen asenne ja sanomisilta ei vältytä. Koeta tehdä tässä kuussa jotain fyysistä ja konkreettista, niin saat paineita purettua helpommin itsestäsi ulos. Kuun toinen ja kolmas viikko antaa tilaa johonkin uuteen ryhtymiseen ja saat hyvin valmista jälkeä aikaiseksi. Viimeinen viikko on jo ihmissuhteiden kannalta helpompaa ja yhteistyö onnistuu paremmin.

Kalat, Elokuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Kaloille elokuu tuo rauhoittavan jakson, jolloin pystyt toimimaan monessa asiassa edistävästi. Kuvassa on mukana kuitenkin jonkin asian reistailu ja tilanne vaatii järkeilyä ja korjaamisia. Kuukausi ei suosi kaupankäyntiin liittyviä asioita sekä neuvottelut ja sopimusasiat voivat venyä aina syksyn puolelle asti. Liikkumiseen ja viestintään liittyvät asiat voivat myös olla takkuisia ja asioita täytyy jaksaa tarkistaa aina uudelleen ja uudelleen. Ole huolellinen laskujen ynnä muiden juoksevien asioiden hoitamisissa ja tarkista itse että asiasi ovat järjestyksessä. Ihmissuhteissasi on nyt kuitenkin enemmän kantavuutta ja läheisten myötä pystyt jakamaan omiakin asioitasi kokien tulleesi kuulluksi.

Asiakkaidemme arvostama

3.9
tähteä viidestä

Kyselimme asiakkailta palvelumme laatua ja saimme arvosanan. Toivottavasti uudistettu sivustomme antaa teille vielä paremman käyttäjäkokemuksen.