Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Sanna Suorsa

Selvänäkijä, meedio ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun alkupäivät tuovat oinaiden kohdalle ihmissuhteet ja niissä tapahtuvat muutokset esiin. Uudenlaista viritystä on ilmassa ja muuttuvat tilanteet vievät helposti mukanaan. Olet kuitenkin realistinen ja onkin hyvä nukkua yön yli, jotta hahmottaisit asioita kaiken vauhdin keskellä maanläheisesti. Kuun puolivälissä on hyvä pysähtyä myös tarkemmin pohtimaan keskustelujen ja neuvottelujen myötä kuulemiasi asioita ja on hyvä ottaa aikalisää saadaksesi selkeämmän kuvan asioista. Älä tee tällöin mitää hätiköityjä ratkaisuja liian heppoisin perustein vaan ota selvää ja odota seuraavaan viikkoon, jolloin olet saanut lisää harkinta-aikaa itsellesi. Kuukauden sävy korostaa tekemistä ja ryhtymisiä mutta vastuuta itse ratkaisuista korostaen. Kiirettä on ilmassa, joten on hyvä priodisoida asiat tärkeysjärjestykseen.

Härkä, Kesäkuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuun alkupuoli painottaa härkien kohdalla talouteen ja rahaan liittyvissä asioissa tarkkuutta ja järjestelmällisyyden vaadetta. Jokin väärinkäsitys tai unohdus voi tuottaa epäselviä tilanteita ja joudut kaivamaan asioita esiin tarkentaaksesi tilannettasi. Älä jätä mitään sattuman varaan, vaan varmistele asioitasi ja pelaa varman päälle. Kuun toinen viikonloppu antaa ihmissuhteillesi hyvää pohjaa ja voit tuoda nyt itseäsi esiin hyvällä menestyksellä. Koko loppukuu siivittää hyviä ihmissuhteita edistyksellisiä askeleita tällä saralla. Olet myös toimelias ja oman energisyytesi ansiosta saat helpostikin velvoitteet toimitettua. Juhannuksen aika suosii leppoisaa tekemistä ja saat toteuttaa omia intressejäsi luovallakin tavalla.

Kaksoset, Kesäkuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten kesäkuu on velvoitteinen ja monet asiat nousevat pintaan vaatien selkiyttämistä ja korjausliikkeitä. Jotkin asiat, jotka ovat jo pitkään tuntuneet olevan roikkumassa ilmassa, vaativat nyt ratkaisuja ja tehokasta käsittelyä. On hyvä olla erityisen huolellinen ja tarkka käytännöllisten asioiden suhteen ja olla tekemättä mitään suurisuuntaista ja ratkaisevaa oman tulevaisuuden kannalta. Jokin sotku tai unohdus voi sekoittaa pakkaasi oudolla tavalla ja sinulta vaaditaan kärsivällisyyttä ja sitkeyttä asioiden selvittämisissä. Neljännen viikon sävy on kuitenkin jo helpotunut ja voit jo huomata vapautuneisuuden sävyjä tilanteissa. Jos olet tehnyt parhaasi ja panostanut aikaasi kyllin käytännön asioiden eteen, voit siirtyä vihdoin lomatunnelmiin kuun lopulla.

Rapu, Kesäkuu 2017

(21.6. - 22.7.)

Kesäkuun ensimmäisten päivien energiat rapujen kohdilla ovat vielä hieman alaviritteiset mutta viides päivä aloittaa energisen ja aloitteikan jakson. Loppu kuukausi on ryhtyvä ja saat paljon aikaiseksi tarttumalla toimeen. Kuun toinen viikonloppu lupaa hyviä hetkiä läheistesi parissa ja voit nauttia yhteisestä tekemisestä. Tästä eteenpäin ihmissuhteesi sisältävät enemmän hauskuutta ja iloisempi ilmapiiri siivittää yhteisen ajan viettoa. Kuun viimeiset päivät ovat kriitillisiä ja nostavat vaikeitakin asioita esiin liittyen sopimuksiin ja yleensä suhdetoimintaan. Jotain epäoikeudenmukaista voi nousta esiin ja joudut puolustamaan näkökantojasi. Ole itse suora ja avoin ja puhu asioista niiden oikeilla nimillä. Vältä valtapelejä ja salailuja.

Leijona, Kesäkuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuun alku on vireä ja olet yllättävienkin kohtaamisten myötä hereisesti liikenteessä. Ole kuun ensimmäinen viikonloppu uteliaana muiden mukana, sillä jokin tilanne tuo piristystä ja uutta mietittävää elämääsi. Tämän jälkeen sävy hieman muuttuu ja oma energisyytesi kääntyy ennemminkin sisään päin kuin ulkoiseksi toiminnaksi. Myös ihmissuhteissa sävy on loppukuun ajan ennemminkin velvoitteita ja vastuuta korostava kuin iloileva ja riehakas. Kuun puoliväli hereistyttää sinua uusiin aatoksiin ja aika suosii neuvotteluja, keskusteluja ja sopimusasioita. Jokin hankinta voi olla edullinen ja arkeasi edistävä. Mielesi toimii virkeästi ja keksit uusia ideoita käytäntöön tuotavaksi. Yön yli pohdinnan jälkeen olet valmis uusiin kokeiluihin ja uudistuksiin elämänlaatusi parantamiseksi.

Neitsyt, Kesäkuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Pysähtyneeltä tuntuneen viime kuun jälkeen neitsyet saavat enemmän puhtia ja jaksamista kesäkuun toimiinsa. Kuun alku tuo helposti jonkin erheen tai hämmentävän tilanteen eteen ja toimeen on ryhdyttävä asioiden selkiyttämisiksi. Onneksesi olet energinen ja pystyt toimaan tilanteiden vaatialla tavalla tehokkaasti. Kuukauden puoltaväliä siivittävät kiireet ja aikataulusi kiristyy. Jotain on ehkä karsittava ja järkeistettävä, jotta saisit olosuhteisiisi enemmän toimivuutta ja sujuvuutta. Uusia suunitelmia syntyy kun vanhat jäävät taustalle järkeistämisen ja uudelleen suunnittelun myötä. Juhannuksena voitkin jo huomata saaneesi paljon aikaiseksi ja voit antaa itsellesi luvan rennompaan otteeseen.

Vaaka, Kesäkuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Aivan kesäkuun alkupäivinä vaaoille on hyviä näkymiä monessakin suhteessa. Jokin asia etenee haluamallasi tavalla ja voit kokea helpotusta jossain tavoittelemassasi asiassa. Myös ihmissuhteissa voi tapahtua yllättäviä suunnan muutoksia ja onkin hyvä olla itse avoinna uusille suunnille. Kuun alku korostaa myös hyvää kykyä tarttua toimeen ja tehdä jotain uutta ja mielenkiintoista. Viidennestä päivästä eteenpäin velvoitteet ja toimitettavien asioiden tahti hieman takkuuntuu ja koet herkästi ärsyyntymistä ja turhautumista tilanteissa. On hyvä purkaa itseään ja tunnelmiaan johonkin raakaan työhön tai lenkkeilyyn, jotta saisit patoutuneita energioita liikkeelle. Kuun puoliväli suosii kaupankäyntiin ja sopimuksiin liittyviä asioita. Olet kekseliäs ja idearikas ja neuvotteluissa löydät oikeat sanat oikeassa paikassa. Vältä kuitenkin kuun neljäntenä viikonloppuna liian heppoisia ratkaisuja. Voit äkkipikaistuksissasi tehdä virhearviointeja, joten on hyvä lykätä valintoja suurien asioiden suhteen tuonnemmaksi.

Skorpioni, Kesäkuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun sävy on skorpionien kohdalla rauhoittava ja tietä eteenpäin tasoittava. Suurempia tilannemuutoksia tuskin on näkyvillä ja toimit suunitelmien mukaisesti asioitasi edistäen. Viidennestä päivästä eteenpäin energisyytesi kasvaa ja pystyt toimintavarmasti käsittelemään eteesi tulevat tehtävät ja velvoitteet. Olet energinen ja aikaansaamisesi jälki on tasaista ja varmaa. Kuun toinen viikonloppu aloittaa sosiaalisemman jakson ja ihmissuhteesi nousevat esiin kasvavasti. Toinen viikonloppu varsinkin suosii yhteistä tekemistä ja sopuisaa yhdessäoloa. Neljäs viikonloppu tuo mahdollisuuksia toteuttaa jotain hyvinkin luovalla ja mielikuvituksellisella tavalla. Tee jotain aistejasi herättävää ja innostavaa. Kuun viimeisen päivän viestinnät ja asioiden hoitamiset vaativat ylimääräistä tarkkuutta ja asioista selvää ottamista.

Jousimies, Kesäkuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Kesäkuu alkaa jousimiehille vaihtelevasti ja herkästi muutoksia tuoden. Jokin asia liittyen ihmissuhteisiin ja yhteistyöhön voi olla hataralla pohjalla ja voit nähdä tilanteen nurjat puolet. Jotain epäluotettavuutta voi olla kuvassa mukana ja aiheuttaa hämmennystä ja suunitelmien uusiksi menemisiä. Puoleen kuuhun asti asioita on selvitettävä ja korjailtava ja aikasi kuluu tiiviisti mitoitettuna velvoitteiden hoitamisiin. On hyvä ymmärtää ottaa aikaa lepoon, sillä stressitekijät uuvuttavat nyt helposti. Älä kuitenkaan jätä mitään sattuman varaan vaan ota vastuuta, tarkista että kaikki on tehty huolella, äläkä ole liian sinisilmäinen. Kuun viimeisellä viikonlopulla voit jo hengähtää ja olet saanut tärkeimmät hoidettavat asiat pois alta.

Kauris, Kesäkuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuun ensimmäinen viikonvaihde tuo kauriille yllättäviä muutoksia suhdetoimissa ja jotain odottamatonta voi sattua, joka sotkee omia suunitelmia. Koeta olla joustava jotta välttyisit suuremmilta konflikteilta. Kuukauden sävy on muutenkin ihmissuhteiden kannalta ärsyynnyttävä ja yhteistyö vaatii ylimääräistä ymmärrystäsi edetäkseen. Jonkun tahon vaatimukset kasautuvat harteillesi ja joudut venyttämään pinnaasi toisten odotusten edessä. Tunnesuhteissasi on kuitenkin helpompaa ja läheisten tuki on tarpeen. Kuun viimeisen päivän tilanteisiin on hyvä varautua etukäteen huolella, sillä neuvottelut ja sopimusasiat vaativat tukevaa taustatyötä. Jonkun asenne voi tuntua hankalalta ja keskusteluissa on osattava vetää oikeista naruista. Pidä kiinni oikeudenmukaisuudesta ja puhu asioista suoraan ja rehellisesti.

Vesimies, Kesäkuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten kesäkuu alkaa railakkaasti ja viihdyttävästi. Mukavat yllättävät kohtaamiset ja tapaamiset ovat viihdyttäviä ja seuranpito onnistuu. Tästä eteenpäin sosiaalinen elämäsi hieman tasaantuu ja viihdyt ennemminkin omiesi parissa. Kuun puoliväli antaa mahdollisuuden lähteä toteuttamaan jotain omien haaveittesi mukaista asiaa ja pääset vihdoin käytännön tasolla vauhtiin. Kiirettä ja tehtävää riittää mutta olet niin kekseliäs kuin tarkkakin toimissasi ja edistät asioitasi hyvin. Juhannus tuo jonkin pohdittavan asian eteesi jonkun toisen taholta ja taitoa vaaditaan viedä tilannetta mallikkaasti eteenpäin. Jonkun käyttäytyminen voi olla omavaltaista ja häiritsevää ja joudut puolustamaan näkökantaasi. Jälkipyykkiä jää vielä kontollesi seuraavalle viikollekin. Ole jämäkkä ja oikeudenmukainen.

Kalat, Kesäkuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Outoja sattumuksia on liikkeellä kalojen kohdilla aivan kesäkuun alkupäivinä. On hyvä yrittää olla itse tunnollinen ja tarkistaa asioita että kaikki on hoidettu ja ajantasaistettu. Toisaalta voit olla tilanteessa, jossa jonkun muun unohdukset sotkevat omia suunitelmiasi. Kuun puoleen väliin asti tarvitaan itsehillintää ja tarkkuutta kaikessa mitä teet. Kuun kolmas viikko on velvoitteinen ja jos jotain virheitä on aiemmin päässyt syntymään niin nyt on vastuunoton paikka ja asioidden vieminen eteenpäin on omalla vastuullasi. Vältä siis kuun alkupuoliskolla liiallista hyväuskoisuutta jotta et joutuisi korjailemaan jälkiäsi. Älä tee mitään riskialtista hankintojen suhteen, vaan tutki ja ota tarkoin selvää asioista ennenkuin teet mitään lopullisia päätöksiä.

Asiakkaidemme arvostama

3.9
tähteä viidestä

Kyselimme asiakkailta palvelumme laatua ja saimme arvosanan. Toivottavasti uudistettu sivustomme antaa teille vielä paremman käyttäjäkokemuksen.