Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2021 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille elokuu ei suurempia haasteita eteen kanna, joten suunitelmallisuus ja jatkuvuus ovat läsnä tämän kuun tilanteissa. Jokin asia tai tehtävä voi kuitenkin edellyttää hiomista ja viimeistelyä mutta suurempia hankaluuksia ei kuitenkaan ole näkyvillä. Kuun alku voi edellyttää hieman asioiden järjestelyjä ja käytännöllisyyttä on hyvä harjoittaa. Jonkin verran järkeilyä ja järjestelyjä voi olla tilanteissa mutta oman osuutesi tekemällä voit nyt saada paljon valmista jälkeä aikaiseksi ryhtymisistäsi. Kuun toinen ja kolmas viikko painottavat asioiden helppoutta ja onnistumisia, joten voit olla hyvinkin toiveikkaasti ja rohkeasti liikkeellä. Hyvä kuukausi omille toimille ja asioiden eteenpäin viemisille.

Harka, 2021 elokuu

(20.4. - 20.5.)

Elokuun alku tuo härille velvoitteet ja paineet siihen tahtiin esille, että on syytä ottaa asiat rauhallisesti ja koettaa välttää stressaantumista harjoittamalla tarpeeksi lepoa ja palautumisia tehtävistä. Jokin asia voi saada uusia käänteitä ja tilanteisiin on suhtauduttava joustavasti mutta kärsivällisesti. Voi olla aika karsia elämästään jotain aikansa elänyttä ja keskittyä olennaisiin perusasioihin. On hyvä lähteä siitä että oma jaksamisesi riittää tehtävien kerryttyä harteillesi. Vältä alkukuusta ryhtymästä mihinkään suureen uuteen hankkeeseen hetken mielijohteesta ja mieti ja harkitse asioita nyt normaalia tarkemmin ja kärsivällisemmin. Loppukuu jo rauhoittaa olosuhteita ja tilanteet saavat tasaisemman sävyn. 

Kaksoset, 2021 elokuu

(21.5. - 20.6.)

Elokuussa kaksosten on hyvä kiinnittää erityishuomiota tiettyihin asioihin, kuten ihmissuhteisiin ja sopimusasioihin. Nyt ei ole hyvä olla turhan luottavainen sen suhteen mitä on etukäteen sovittu tai puhuttu. Jokin voi herkästi sotkea kuvioita ja väärinkäsitykset tai unohdukset niin omalta osalta kuin toistenkin, voivat saada kaaosmaisia tilanteita esiin. On hyvä itse varmistaa kaikki juoksevat asiat niin, että ne tulevat hoidetuksi. Jokin tiedonsiirtoon tai kommunikointiin liittyvät ongelmat voivat monimutkaistaa asioita ja sinun tehtäväksesi jää kaivaa faktat ja taustat esiin, jotta pystyisit hahmottamaan asioiden todellisen laidan. Tee siis tarkistuksen tarkistuksia, äläkä ole turhan sinisilmäinen. On hyvä välttää myös suurien siirtojen tekemisiä, jotta välttyisit turhilta jälkipyykeiltä.

Rapu, 2021 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Ravuilla elokuun alku voi nostaa esiin talouteen ja rahaan liittyviä asioita ja jotain voi nousta selvitystä vaativaksi asiaksi. Näkemällä hieman vaivaa on mahdollista saada asioita järjestymään yllättävänkin joustavalla tavalla. Kuun alun tilanteissa on hyvä hakea neuvoja ja apuja uusistakin tahoista, niin koet tulevasi kuulluksi ongelmissa. Kuun alkuun mahtuu myös herkempiä sävyjä suhdetoimintaan, loppukuu vaatiikin enemmän oman panoksen antamista. Kolmas viikko antaa tilaa uusille kontakteille ja sitä myötä uusille ryhtymyksille. Ole utelias uudelle ja laajenna verkostoasi ja toimialaasi uusiin suuntiin. Rohkeus on nyt suotavaa ja uteliaisuus uusille asioille on palkitsevaa. Loppukuu sujuu ennakoidusti ja suunnitellusti.

Leijona, 2021 elokuu

(23.7. - 22.8.)

Elokuun alku on herkästi leijonolle kriitillinen ja eteen voi nousta vaateet velvoitteisiin ja käytännön asioiden hoitamisiin. Jonkinasteinen turhautuminen voi liittyä auktoriteetteihin tai muuhun tahoon, jolla on vaikutusvaltaa omiin asioihisi. Omat ryhtymiset ja tekemiset voivat kohdata vastustusta ja joudut asettamaan omat arvosi ja päämääräsi kyseenalaisiksi. Voit joutua asettamaan arvomaailmasi kyseenalaiseksi ja suunitelmasi voivat muuntua tämän myötä. Jotain täytyy karsia ja jostain luopua, jotta pystyisit tulevaisuudessa asettamaan uudentyyppisiä tavoitteita itsellesi. Jo kuun toisella viikolla voit löytää tietä eteenpäin ja onnekkuutta neuvotteluihin ja sopimusasioihin on näkyvillä. Loppukuu rauhoittaa jo tahtiasi ja asiat alkavat luistaa enemmän omalla painollaan.

Neitsyt, 2021 elokuu

(23.8. - 22.9.)

Elokuu on neitsyille varsin toimelias ja olet valmis suurempiimpin koitoksiin ja ryhtymyksiin. Energiatasosi on kohonnutta ja voit olla varsin kärsimätönkin asioiden etenemisten suhteen. Kilpailunhalua on liikkeellä ja voit olla jopa hyökkäävä, jos koet, että et saa asioita etenemään haluamallasi tavalla. Kuun puoleenväliin asti sosiaalinen elämä on runsasta ja yhteiset hankkeet saavat vauhtia alleen. Loppukuussa voit kokea enemmän tarvetta tehdä asioita omassa tahdissasi. Kuun viimeinen viikko on kuitenkin riskialtis luottamuksen suhteen ja voit jopa itse tehdä virhearviointeja asioiden suhteen. Tällöin olisikin hyväksi pidättäytyä ryhtymästä kovin ratkaiseviin ryhtymyksiin, sillä huolimattomuus tai sinisilmäisyys voivat johdattaa sinut väärille raiteille.

Vaaka, 2021 elokuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elokuun alkua sävyttää käsillä olevat tehtävät ja velvoitteet. Nyt on mahdollista saada jokin asia valmiiksi, kunhan vaan kannat oman osuutesi vastuunkannosta. Järkiperäinen suhtautuminen auttaa ja maltillisuus tilanteissa. Toinen ja kolmas viikko tuovat helpotuksen tunteita ja saat nyt aikaa hengähtää suuremmista velvoitteista. Onnekkuutta ja positiivisuutta on ilmassa ja jotain uutta ja pelikenttääsi laajentavaa voi olla tarjolla. On hyvä olla itse myös aloitteikas mutta myös uusia hankkeita tai ryhtymisiä voi olla tarjolla. Ole rohkea valinnoissa ja utelias uudelle. Loppukuu on ihmissuhdepainotteinen ja saat tilaa nauttia hyvästä seurasta ja positiivisesta tunnelmasta.

Skorpioni, 2021 elokuu

(24.10. - 22.11.)

Elokuun alkupäivät tuovat skorpioneille kiirettä ja velvoitteet vaativat nyt ylimääräistä huomiotasi. On tärkeää että et nyt puske voimiesi yli, jotta stressi ei valtaisi liikaa alaa. Keskity tärkeimpien asioiden hoitamisiin ja varaa itsellesi tarpeeksi aikaa lepoon. ihmissuhteissa on kuitenkin uudenlaisia virityksiä ja voit tutustua uusiin mielenkiintoasi nostattaviin henkilöihin. Toinen viikko korostaakin tunteita ja ihmissuhteiden merkitystä. Kolmas viikko  tuo myös uusia kontaktipintoja ja yllättäen jokin uusi projekti voi saada alkunsa. Oma innostuksesi kasvaa ja jokin asia vie mielenkiintosi ja huomiosi. Voit myös lähteä yllättäen johonkin uuteen paikkaan ja laajentaa näin verkostoasi. Loppukuu sujuu mutkitta ja energiatasosi on suhteellisen hyvä.

Jousimies, 2021 elokuu

(23.11. - 21.12.)

Elokuu on jousimiehille toiminnantäyteinen ja pientä kiirettä tuntuu riittävän koko kuulle. Kuun alkupuoli kehoittaa painottamaan yhteistyötaitoja ja kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen. Toisella viikolla jokin väärinkäsitys tai unohdus voi sotkea suhdetoimintaa ja jonkun tekemiset voivat tuntua itsestäsi epärealistisilta. On hyvä selkeyttää kommunikointia, jotta mitään ei jäisi arvailujen varaan. Neljäs viikko on riskialtista aikaa kaupankäyntiin ja sopimusasioihin liittyvissä teemoissa. On hyvä välttää suurempia ratkaisuja, sillä virhearvioinnin riski on olemassa. Älä usko huhupuheisiin, vaan tarkista itse kaikki asiat huolella ja ole pikkutarkka. Kuun kolmas viikko on kuukauden onnekkain ja saat jotain merkittävää aikaiseksi.

Kauris, 2021 elokuu

(22.12. - 19.1.)

Elokuun tilanteet ja olosuhteet eivät kauriiden kohdalla muodostu kovinkaan vaativiksi ja näin ollen pystytkin suunnitelmallisuuteen ja tasaiseen etenemiseen. Energiatasosi on hyvä ja tehtävät eivät nyt painota stressitekijöitä. Kuun alku tuo mukavaa yllätyksellisyyttä sosiaalisiin kuvioihin ja uudet tuttavuudet voivat viritä käyntiin. Kolmas viikko suosii myös yhteydenpitoja ja liikkumista paikasta toiseen. Yhteydenpidot virkistävät mieltäsi ja ideoit itse uutta hyvällä tempolla. Voit löytää myös edukkaita taloudellisia sijoituksia. Kuun loppu suosii luovaa mielikuvituskykyä ja voitkin keksiä uusia tapoja ratkoa asioitasi. Loppukuun puolella ihmissuhteet vaativat hieman enemmän omaa panostustasi ja vastuuta asioiden järjestymisistä jää sinun kontolle.

Vesimies, 2021 elokuu

(20.1. - 19.2.)

Elokuun alku voi vesimiesten kohdalla tarkoittaa ihmissuhteissa ongelmien esiin nousua ja vastuu tilanteiden edistämisistä jää itsellesi. Toisaalta jos jokin suhde on sisältänyt liikaa ratkaisemattomia ongelmia, niin tämä ajankohta voi saattaa suhteen päätökseen. Malttia ja kärsivällisyyttä joka tapauksessa tarvitaan. Kuun toinen ja kolmas viikko ovat suhdetoimissasi jo positiivisia sävyltään ja kantavuutta astuu kuvaan mukaan. Muilta osin olosuhteisiin mahtuu myös edistyksellisiä elementtejä ja varsinkin helmikuun puolenvälin jälkeen syntyneet vesimiehet saavat oivia tilaisuuksia toteuttaa omia asioitaan menestyksekkäästikin. Heillä voi avautua uusia mahdollisuuksia toteuttaa jotain merkityksellistä ja elämänolosuhteita kohottavaa.

Kalat, 2021 elokuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloilla esiintyy joitain riskitekijöitä elokuun aikana ja varsinkin ihmissuhteiden myötä sekä juoksevien asioiden hoitamisissa voi sattua jotain kaaosmaista. Voit olla yltiöpäisen romanttinen tai turhan luottavainen mutta myös tunne-elämän vaihtelut kuuluvat kuvaan mukaan. Voit herkästi kohdata epäluotettavuutta toisten tahoilta ja nyt olisikin syytä välttää olemasta turhan sinisilmäinen. Vaativammat riskin paikat osuvat kuun toiselle ja neljännelle viikoille. Toki positiivisiakin yllätyksiä osuu kohdalle varsinkin kuun ensimmäiseen ja kolmanteen viikkoon, jolloin uusia tuttavuuksia voi syntyä hyvinkin spontaanilla tavalla. Mutta on syytä kuitenkin olla tässä kuussa normaalia realistisempi yhteisten asioiden hoitamisissa kuin myös tunne-elämän puolella.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.