Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2021 heinäkuu

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuussa jokin asia tai tilanne vaatii oinailta suuremman luokan ratkaisua ja aikasi kuluu pohtien, miettien ja järjestellen uusia asetelmia. Jotain vastahankaisuutta on ilmassa ja suunnitelmiisi voi nyt tulla korjausliikkeitä ja uusia asetelmia.  Koeta kuitenkin itse olla asioissa rehellinen, avoin ja suora ja tee kaikki asiat rehdisti ja läpinäkyvästi. Toisaalta voit kokea, että jokin taho ei nyt ymmärrä olosuhteitasi ja jotain hyötynäkökulmaa voi olla jonkun toisen puolesta nyt liikkeellä. Pidä siis kiinni oikeuksistasi ja katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisuuden periaatteella. Varsinkin kuun puoliväli ja kolmas viikko tuovat näitä teemoja pintaan. Ihmissuhteissasi on nyt kuitenkin tukevuutta, joten pyydä apuja ja neuvoja ongelmiisi varsinkin kuun toisella viikolla.

Harka, 2021 heinäkuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun alku on vaativaa härille ihmissuhteiden myötä ja jotain voi nyt tällä alueella sattua, että joudut miettimään tulevaisuuttasi uudestaan. Ristiriitatekijät nousevat pintaan ja itsehillintää ja malttia nyt tarvitaan. Voit myös kokea että toinen ei ota huomioon omaa näkökantaasi ja voit kokea tarvetta pistää peliä poikki. Nyt testataan suhdetoimissa, että mikä on ns. minimi, millä suhde tulee toimeen. Jos käsittelemättömiä asioita on kertynyt aikain saatossa likaa, niin voi olla aika panna piste asiaan. Kuun toinen viikko antaa kuitenkin jo merkkejä tilanteen tasautumiselle ja pahimmat kolhut on läpikäyty. Koko kuukausi on tahdiltaan hektinen ja kiirettä riittää monien hankkeiden myötä. Kuvaan mahtuu myös suunnitelmien muutoksia.

Kaksoset, 2021 heinäkuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla heinäkuun alussa tapahtuva asioiden selkiytyminen ja asiaintilan oikaiseminen tuo helpotusta olosuhteisiin. Jonkin asian oikeanlaidan havannointi selkiyttää juoksevien asioiden hoitoa ja pystyt taas tästä eteenpäin luottamaan helpommin tilanteiden edistymisiin. Olet suhteellisen toimelias ja velvoitteet eivät vie tässä kuussa voimiasi. Ennen puoltakuuta ihmissuhteissasi on positiiviset näkymät ja jokin yhteinen tekeminen onnistuu ja tuo iloa itsellesi. Pystyt puhaltamaan hyvää henkeä yhteisiin tilanteisiin ja koet myös että itse tulet kuulluksi. Loppukuu tuokin yhteisiin tekemisiin enemmän velvoittavaa sävyä ja vastuunkantosi osaltasi lisääntyy.

Rapu, 2021 heinäkuu

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuun alku tuo rahaan ja talouteen liittyviä kysymyksiä esiin ja onkin hyvä suhtautua varovaisesti ja harkiten hankintoihin ja muihin riskialttiisiin hankkeisiin. Toinen viikko on tässä suhteessa jo paljon onnekkaampi ja voit onnistua hyvinvointisi lisäämiseen liittyvissä asioissa. Puolenkuun aikoihin vakavasävyisiä teemoja nousee esiin ja jotain suurempaa miettimistä ja ratkaisua vaatimista on esillä. Omat aikeesi ja tahtosi voi tulla kyseenalaistetuksi ja voit kokea että ylitsesi kävellään. Pidä puoliasi ja sano sanottavasi rohkeasti ääneen. Kuun loppua sentään piristävät ihmissuhteiden myötä esiin tulevat tilanteet.

Leijona, 2021 heinäkuu

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuun alku voi nostaa esiin omaa toimintakykyäsi rajoittavia tekijöitä ja onkin syytä välttää kovin riskialttiita ryhtymisiä. Jotain voi tapahtua odottamatta ja suunnitelmiisi tulee mahdollisesti muutoksia. Älä tee mitään hetken mielijohteesta vaan asennoidu tilanteisiin harkinnalla ja maltilla. Voit kokea että joku toinen tai jokin ulkopuolinen tekijä rajoittaa tekemisiäsi ja vastuuta tilanteissa vaaditaan. Voit myös kokea tarvetta pistää uusiksi jokin elämäsi keskeinen tekijä mutta tässäkin on hyvä mennä harkiten ja järkeistäen eteenpäin. Muuten olet kyllä energinen ja loppukuussa saatkin asioitasi paljon edistetyksi.

Neitsyt, 2021 heinäkuu

(23.8. - 22.9.)

Kuun alussa neitsyille voi valjeta jokin asiain oikea laita ja koet helpotusta koska voit tehdä taas suunitelmiasi selkeämmältä pohjalta. Toisen viikon uutiset ovat mieltäsi kohottavia. Myös keskustelut ja neuvonpidot voivat nyt antaa itsellesi uusia, hyödyllisiä näkökulmia. Voit myös onnistua hankinnoissasi ja hyvinvointisi edistämisessä. Kuun kolmas viikko aloittaa erittäin suotuisan jakson ihmissuhteissasi. Jokin uusi tuttavuus voi ilmaantua näköpiiriisi. Loppukuu onkin hyvää aikaa jakaa asioitaan muiden kanssa, niin koet tulevasi kuulluksi ja nähdyksi. Voit kokea tässä kuussa olevasi hieman tehoton mutta kuun viimeiset päivät aloittavat hyvin energisen jakson kesääsi.

Vaaka, 2021 heinäkuu

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuun alkupäivät ovat vielä vaaoilla kiireisiä ja vastuu painaa harteillasi. Toki on mahdollista saada nyt myös valmista jälkeä aikaiseksi ryhtymisistään, jos vain malttia ja vastuunottoa riittää. Kuun puoliväli nostattaa pintaan vaateliaampia tekijöitä esiin ja jotain lopullista elämäsi olosuhteissa voi sattua. On ehkä aika jättää jokin aikakausi taakseen ja asennoitua uudelleen kohti tulevia suuntaviivoja. Kuun neljäs viikonloppu on vakavia ajatuksia herättävä ja kommunikointi ongelmia esiintyy herkästi. Jos huomaat jotain epäoikeudenmukaista olevan liikkeellä, niin on hyvä puuttua asioihin ja ilmaista näkökantasi suoraan rohkeasti. 

Skorpioni, 2021 heinäkuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien on aivan heinäkuun alkupäivinä hyvä olla ottamatta mitään kovin riskialtista asennetta tilanteisiin. Esteet ja rajat voivat tulla nyt helposti vastaan ja voit joutua muuttuvien tekijöiden pyörityksiin. On hyvä olla myös tarkka toimissaan ja välttää olemasta turhan uhkarohkea. Käytä tilanteissa ylimääräistä harkintaa ja ole maltillinen. Kuun alku voi nostattaa kipupisteet myös ihmissuhteissasi esiin ja vastuu tilanteiden järkevästä etenemisestä on itselläsi. Kuukausi on kaikkinensa velvoitteinen ja ylimääräistä kiirettä tupsahtaa tuon takaa harteillesi. Ota rauhallisesti ja tee yksi asia kerrallaan. Myös levon tarve on tässä kuussa normaalia korkeampi.

Jousimies, 2021 heinäkuu

(23.11. - 21.12.)

Heinäkuun energiat ovat jousimiehille toimintakykyä lisääviä ja ensimmäisten päivien velvoitteiden jälkeen pystyt ottamaan rennommin koko loppukuun ajan. Kuun alussa on kuitenkin mahdollista saada aikaan jotain konkreettista ja käsinkosketeltavaa. Ottamalla hieman vastuuta voit saada nyt myös jonkin hankkeen tai ryhtymyksen  valmiiksi ja näinollen loppukuu tuo tilaa enemmän omiin vapaampiin aikatauluihin. Kuun ensimmäisen kokonaisen viikon tilanteet voivat myös avata silmiäsi huomaamaan jonkin tärkeän asian todellisen laidan. Faktojen esiintulo antaa myös itsellesi vapautumisen tunteen, sillä epätietoisuus on jäämässä taakse. Voit asettautua nauttimaan keskikesän tunnelmista.

Kauris, 2021 heinäkuu

(22.12. - 19.1.)

Heinäkuussa kauriille nousee eteen ratkaisuja vaativia tilanteita liittyen lähinnä ihmissuhteisiin. Erimielisyydet ja esiin nousevat ristiriidat olisikin hyvä nyt kohdata avoimesti ja suoraan. Rehellisyys niin itseäsi kohtaan kuin muitakin tahoja on nyt päällimmäisenä ja olisi hyvä puhua asiat avoimesti. Kuun toinen ja kolmas viikko painottavat näitä tilanteita. Parhaat päivät kohtaamisille osuvat kuun 12. ja 23. päiviin, jolloin sopua voisi olla näkyvissä. Kuun viimeinen viikko voi antaa tilaa jollekin uudelle ryhtymiselle ja tilanteissa on innokkuutta ja onnistumisia. Suurempia stressitekijöitä tämä kuukausi ei nyt eteesi työnnä.

Vesimies, 2021 heinäkuu

(20.1. - 19.2.)

Heinäkuun alkuun osuu vesimiehille kuun vaativimmat päivät ja jonkin asian vastuullinen hoitaminen vaatii harkintaa ja malttia. Nyt ei ole hyvä hetki ryhtyä mihinkään uhkarohkeaan hankkeeseen hetken mielijohteesta vaan on hyvä ajatella ja suunitella asioita. Voit myös löytää itsesi tilanteista ihmissuhteissasi, jolloin jokin este tai vastustus voi nousta eteesi. Hoida asiat aikuismaisesti ja järkevästi. Jo kuun toinen viikko suo mukavampia hetkiä muiden myötä ja yhteistyö onnistuu helpommin. Kuun loppu aloittaa taas hieman helpottuneemman jakson ja saat intoa ja puhtia enemmän tekemisiin ja ryhtymisiin.

Kalat, 2021 heinäkuu

(20.2. - 20.3.)

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla värinkäsitykset tai unohdukset voivat sotkea kalojen suunitelmia ja onkin hyvä olla erityisen tarkka ja huolellinen juoksevien asioiden hoitamisissa. Myös suurimmat taloudelliset hankinnat on hyvä jättää kuun 6. päivän jälkeiseen aikaan, jolloin onnekkuuttakin on näkyvillä varsinkin kuun toisella viikolla. Tällöin jokin viesti tai saamasi yhteydenotto piristää mieltäsi ja neuvonpidot onnistuvat hyvin. Kuun neljäs viikonloppu suosii ihmissuhteita ja hyvää kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen onnekkaasti. Kuun viimeiset päivät aloittavat kiireisemmän jakson ja tekemiset ja ryhtymiset vievät aikaasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.