Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2021 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille lokakuu osoittautuu paineita nostattavaksi ajankohdaksi aina kuun kolmanteen viikkoon asti. Kuun alun viestit ja kuulemasi asiat voivat vaatia nyt tarkistuksia ja asioiden kulkuun puuttumisia. Päänvaivaa aiheutuu lähinnä yhteistyö kuvioissa tai yleensäkin toisten ihmisten kohtaamisten kautta. Jokin taho tai joku voi näyttäytyä osaltasi epäoikeudenmukaisesti ja joudut puolustuskannalle. Nyt olisi hyvä rohkeasti tarttua epäkohtiin ja puhua asioista suoraan ja rohkeasti. Peräänkuuluta rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta ja avoimuutta kaikessa. Käänne parempaan on näkyvissä kuun kolmannella viikolla, mutta muutosta ei tapahdu ilman omaa panostustasi ja oikeuksistasi huolenpitämistä. Jokin yhteistyö tai suhde voi tulla myös päätepisteeseensä.

Harka, 2021 lokakuu

(20.4. - 20.5.)

Lokakuun alkupäivät painottavat ihmissuhteita ja niissä vaadittavaa oikeudenmukaisuuden tarvetta. Ole itse avoin ja suora tunteistasi ja avaa rehellisesti tilanteita. Psykologista silmää tarvitaan ja uskallusta mennä tilanteissa pintaa syvemmälle. Ole itse oikeuden mukainen ja edellytä sitä myös toisilta. Kuun alun jälkeen tilanteet tasaantuvat ja pystyt suunnitelmalliseen toimintaan. Vaateena kuitenkin on taustalla käytännönläheisyys ja realismin taju asioiden suhteen. Nyt ei ole hyvä hetki lähteä tekemään elämässään kovin suuria aloitteita, vaan asioiden on hyvä antaa muhia ja suunnitelmien tarkentua. Loppukuu on vaativaa aikaa ja varsinkin suhdetoiminta edellyttää vastuunottoa ja kykyä sietää myös toisten heikkouksia ja puutteita.

Kaksoset, 2021 lokakuu

(21.5. - 20.6.)

Lokakuu tarjoaa kaksosille hyvää etenemistä asioiden ja tilanteiden myötä ja koet saavasi aikaan asioita suuremmitta vaivoitta. Kuun toinen viikko on varsin toiminnallinen ja aktiivinen mutta etenet suunnitellusti ja hallitusti. Toisella viikolla ihmissuhteissa ja yhteistyö tilanteissa saat aikaan asioita olemalla itse aktiivinen ja kannat osaltasi vastuuta tilanteiden rakentamisista. Onnekkuutta korostaa kuun puoliväli ja jokin onnistunut hanke tai ryhtymys on mieltäsi kohentava. Onnistut hyvin aloitteiden kanssa ja saat helpostikin jälkeä aikaiseksi ryhtymisistä. Kuun viimeinen viikko voi tuoda jotain epäselvyyttä ihmissuhteisiin ja ylimääräistä realismia on hyvä harjoittaa. Kaikkia kuulopuheita ei ole nyt syytä ottaa todesta. Tarkista että olet tullut ymmärretyksi ja että toisen esittämät asiat ovat todenmukaisia.

Rapu, 2021 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun alussa jokin neuvonpito tai yhteydenotto kiristää rapujen tunteita ja voit joutua sanomaan suorat sanat jossain tilanteessa jollekulle. Onkin hyvä ottaa nyt rohkeasti asioita esiin ja olla jättämättä mitään hampaankoloon muhimaan. Joku voi olla kovakorvainen mielipiteillesi mutta nyt on syytä perään kuuluttaa rehellisyyttä ja suorapuheisuutta asioiden suhteen. Kiire ja velvoitteet vievät aikaasi tässä kuussa ja voit joutua tekemään valintoja ja ratkaisuja lähinnä toisten ihmisten suhteen ja kautta. Puolenkuun kuun aika on kuluttavaa ja vaativaa ja nyt ei ole syytä suostua kaikkeen mitä sinulta vaaditaan. Puolusta näkökantojasi ja pidä rohkeasti puoliasi. Jonkin juoksevan asian selkiyttämiseen vie aikaa aina seuraavan kuun puolelle asti. 

Leijona, 2021 lokakuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonien kohdalla lokakuu tuo hieman helpotusta velvoitteisiin ja saat asioita vaivattomammin edistetyksi. Suurempia vaateita tai haasteita olosuhteet eivät nyt eteesi aseta, joten voit nyt jo hieman paremmin suunnitella ja toteuttaa käytännössä niitä. Kuun puoliväli on varsin onnekaskin ja voit saada jonkin asian tai hankkeen valmiiksi. Voit rohkeasti tarttua toimeen, sillä nyt tulee valmista jälkeä tekemisistäsi. Toisaalta voit myös saada pidetyksi taukoa velvoitteista ja ottaa rennommin. Kuun viimeinen viikko suosii yhteistyötä ja yleensä ihmissuhteita. Kuun viimeiset päivät ovat taas vaativampia ja edellyttävät malttia ja käytännönläheistä asennoitumista. Hoida asia kerrallaan ja karsi kaikki ylimääräinen aikatauluistasi.

Neitsyt, 2021 lokakuu

(23.8. - 22.9.)

Lokakuu osoittautuu neitsyille helpompana ja suunnitelmallisempana kuin aiemmat viikot ja pystykin toimimaan järkiperäisemmin ja hallitummin. Stressitekijät eivät nyt verota voimiasi ja pystyt ajamaan asioita eteenpäin. Huomionarvoiset aiheet ja tilanteet keskittyvät ihmissuhteisiin ja alkukuu nostattaa tunteet pintaan niin hyvässä kuin pahassa. Ota tutkiva asenne ja mene rehellisesti tilanteissa pintaa syvemmälle. Kuun viimeiset päivät ovat riskialttiita ihmissuhteiden myötä ja luottamuspulaa voi olla ilmassa. Uusiin ihmisiin tutustuttaessa on syytä karsia ruusunpunaiset lasit pois silmiltään ja koettaa huomioida toisen tarkoitusperät realistisesti ja ilman kuvitelmia. On hyvä myös välttää riskinottoa taloudellisissa hankinnoissa, sillä sinulle voidaan nyt esittää asioita ruusunpunaisemmin kuin ne todellisuudessa olisikaan. Vältä siis riskihankintoja ja pidä kiinni omista lupauksistasi toisille ihmisille.

Vaaka, 2021 lokakuu

(23.9. - 23.10.)

Lokakuussa vaaoille harmiksi koituu herkästi sopimuksiin liittyvät asiat kuin myös neuvottelut ja kaupankäyntiin linkittyvät aiheet. Jonkin asian selkiytyminen vie aikaa ja itseltäsi vaaditaan nyt asioiden todenperäisyyden tarkistamisia ja kiirehtimisiä. Vaadi rehellisyyttä ja avoimutta rohkeasti ja ole ainakin itse rehti vuorovaikutustilanteissa. Myös liikennöintiin liittyvät asiat voivat tuottaa päänvaivaa. Nyt on hyvä välttää suurempien hankintojen tekemisiä ja antaa harkinnalle lisäaikaa aina seuraavan kuun puolelle asti. Kuun kolmas viikko voi tuoda ratkaisun johonkin asiaan mutta itse pitää pitää huolta oikeuksistaan, jotta saisit sen mitä koet ansaitsevasi. Älä mene mukaan valtapeleihin, vaan ole rehti, avoin ja suora. Rohkeutta tarvitaan.

Skorpioni, 2021 lokakuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäiset ja viimeiset päivät lokakuussa osoittautuvat skorpioneille ajankohdan vaativimmiksi ajankohdiksi. Aivan kuun alussa syvät tunteet valtaavat mielesi ja koko tunneskaala näyttäytyy niin hyvässä kuin pahassakin itsellesi. Toisaalta voit nyt myös pystyä parantamaan vanhoja haavojasi, jotka ovat haitanneet tunne-elämääsi. On hyvä mennä pintaa syvemmälle, jotta voisit saada kosketusta pinnanalaisiin virtauksiin. Loppukuussa vastuu ja velvoitteet painavat ja stressitekijät voivat nousta pintaan. Eteesi voi nousta vaikeita päätöksiä mutta tarkoituksena on kohdata se mitä todella tarvitset elämääsi. Auktoriteetit voivat olla hankalia kohdallasi nyt ja voit kokea että työtäsi ei arvosteta. Vain itse voit kuitenkin päättää omien asioidesi arvottamisista. 

Jousimies, 2021 lokakuu

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille lokakuu on on varsin aikaansaavaa aikaa ja koet saavuttavasi asioita valmiiksi omalla panostuksellasi. Varsinkin puolenkuun aika kertoo edistyksistä ja asioiden asettumisista kohdilleen. Stressitekijät ovat nyt sivussa ja vauhtisi on hyvä. Ihmissuhteissa tapahtuu hereistymistä kuun toisesta viikonlopusta alkaen ja koet seuranpidon taas mielekkäänä ja iloa tuottavana. Kolmannen viikon sävyt ovat moninaisia ja ihmissuhteissa on uusia avautuvia mahdollisuuksia. Riskinä on nyt kuitenkin olla turhan hyväuskoinen jonkun suhteen ja olisikin hyvä olla realistinen ja ottaa huomioon faktat ja taustat kohtaamisissa. Jotain epäluotettavuutta tai sotkuja voi ilmaantua, joten ylimääräistä realismia tarvitaan. Vältä loppukuussa myös taloudellisia riskejä, sillä voit nähdä nyt asioissa vain niiden hyvät puolet.

Kauris, 2021 lokakuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden lokakuu tuo ylimääräisiä kiireitä ja velvoitteita ja aika korostaa toimintatapojen muutoksia ja vanhojen elementtien taaksejäämisiä. Voit kokea tilanteet painostavina ja pakottavina ja oma käytöksesi voi myös olla herkästi päällepainavaa ja turhan ehdotonta. Koeta säilyttää suhteellisuudentajusi ja harjoita nyt kärsivällisyyttä ja harkitsevuutta. Älä mene mukaan valtapeleihin ja ole mahdollisimman oikeudenmukainen ja rehellinen niin itsellesi kuin muillekin. On hyvä purkaa energioitaan liikkumiseen ja käytännön tekemiseen, jotta saisit paineita puretuksi rakentavammin. Vaativin aika osuu kuun puoliväliin mutta kuun loppu jo rauhoittaa mieltäsi.

Vesimies, 2021 lokakuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille lokakuu osoittautuu varsin menestyksekkäästi ja aikaansaavaksi jaksoksi. Vasta aivan kuun viimeiset päivät voivat nostattaa ongelmia ja esteitä ryhtymisissä. Mutta sitä ennen parhaat ajankohdat osuvat kuun toiselle ja kolmannelle viikolle, jolloin joku onnekas tilanne avittaa asioiden edistymistä ja koet tilanteet helpottavina. Tällöin on hyvä ryhtyä uusiin hankkeisiin ja tehdä onnistuneita siirtoja. Jonkin asian vauhdittuminen kohentaa mieltäsi ja onkin syytä olla itse aktiivinen, jotta saisit parhaan irti suotuisasta ajankohdasta. Loppukuussa vastuunkanto ja velvoitteet ovat pääteemoina ja harkintaa on hyvä harjoittaa.

Kalat, 2021 lokakuu

(20.2. - 20.3.)

Kalojen lokakuu alkaa tunnelmallisissa merkeissä ja ihmissuhteet ovat syvääluotaavia. Jokin suhde voi nyt saada lisää tuntehikkuutta ja syvenemistä ja onkin hyvä aika tavata ihmisiä a jakaa aikaansa muiden kera. Omiin ryhtymisiin ja tekemisiin ei nyt tuoda vaativampia tilanteita eteesi, vaan voit suunnitella asioita ja toteuttaa niitä tehokkaasti käytännössä eteenpäin. Kuun viimeinen viikko varoittaa ylilyönneistä liittyen esim. kaupankäyntiin sekä ihmissuhteisiin. Jotain epäluotettavuutta voi ilmentyä tai itse voit arvioida asioita ja tilanteita turhan heppoisin perustein. Koeta tällöin kuitenkin itse pitää kiinni lupauksista ja sopimuksista. Pidä jalat maassa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.